Προς το περιεχόμενο

ARCHOS 40 Cesium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρει ή το έχει δει κανείς από κοντά αυτό το τηλέφωνο;

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ARCHOS-40-Cesium---%28502773%29-Smartphones-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-Media-Markt,99452,397537,1609439.html?langId=-18

Με βολεύει το μικρό του μέγεθος το ότι έχει φλας τα Windows και η τιμή του, αλλά δεν το έχω δει πουθενά και είμαι πολύ μακριά από το mediamarkt για να πάω να το δω.

Δημοσ.

φενεται πολυ καλο, αλλα το καλύτερο ειναι να πας να το δεις απο κοντα. την ποιοιτητα κατασκευης/οθονη δεν την ξερω.

Δημοσ.

Με 512ΜΒ μνήμη μην περιμένεις ότι θα μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Αν είναι για βασικά πράγματα (τηλέφωνο, sms, άντε και λίγο σερφάρισμα), είσαι οκ, αλλιώς δεν ξέρω εάν θα μπορεί να αντέξει το κινητό!

Δημοσ.

Είναι με Windows και δεν νομίζω να έχει θέμα.

Το προηγούμενο μου τηλέφωνο μέχρι που κατά λάθος μπήκε στο πλυντήριο ήταν το htc 8s με 512 ραμ και αυτό και ήμουν πολύ ικανοποιημένος με αυτό.

Δεν έχω πολλές απαιτήσεις από το τηλέφωνο μου αρκεί να μην κολλάει και να μην διαλυθεί από τον πρώτο χρόνο.

Δημοσ.

μην μπερδευεις windows phone με android. αν και εγω με 4.0.4 με 512ραμ δεν εχω αντιμετωπίσει προβλημα

"τηλέφωνο, sms, άντε και λίγο σερφάρισμα"

και εφαρμογες μπορει να τρεχεις μια χαρα, απλα οχι high end games.

Με 512ΜΒ μνήμη μην περιμένεις ότι θα μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Αν είναι για βασικά πράγματα (τηλέφωνο, sms, άντε και λίγο σερφάρισμα), είσαι οκ, αλλιώς δεν ξέρω εάν θα μπορεί να αντέξει το κινητό!

Δημοσ.

Σήμερα λοιπόν το παρέλαβα το τηλέφωνο.

Πολύ καλό φαίνεται αλλά παρότι είναι Windows δεν έχει στο μενού του Ελληνικά  (με ενημέρωσαν με e-mail  πριν την αγορά του ότι έχει).

Ξέρει κανείς αν μπορώ εύκολα να του βάλω Ελληνικά;

Αν δεν γίνετε εύκολα  την δευτέρα θα το  επιστρέψω.

Δημοσ.

Σήμερα λοιπόν το παρέλαβα το τηλέφωνο.

Πολύ καλό φαίνεται αλλά παρότι είναι Windows δεν έχει στο μενού του Ελληνικά  (με ενημέρωσαν με e-mail  πριν την αγορά του ότι έχει).

Ξέρει κανείς αν μπορώ εύκολα να του βάλω Ελληνικά;

Αν δεν γίνετε εύκολα  την δευτέρα θα το  επιστρέψω.

Το καλύτερο είναι με τυπωμένο το email που λέει για τα ελληνικά, να πας στο μαγαζί να σου τα βάλουνε αυτοί εκεί. Αλλιώς κάνεις θέμα ότι σε πιάσανε κορόιδο και δεν το δέχεσαι, κτλ.....

Δημοσ.

Δεν είμαι κοντά σε media mark μέσο ίντερνετ το παράγγειλα.

Απάντησαν σήμερα και άμεσα μετά το e-mail που τους έστειλα και μου είπαν ότι την δευτέρα  θα μου που τη θα κάνουν.

Πολύ καλή επικοινωνία μέχρι στιγμής.

Το έχει πάρει κανείς άλλος;

Το έχει κανείς με Ελληνικά;

Δημοσ.

πηγαινε settings ->language και προσθεσε την ελληνικη , επειτα πατα move up.Κανεις επανακινηση και εισαι τζετ.

Το έκανα προστέθηκαν τα Ελληνικά το ανέβασα πάνω έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν άλλαξε η γλώσσα του τηλεφώνου.

πες μας εντυπώσεις γιατι με ενδιαφερει κ εμενα

Μια χαρά τηλέφωνο είναι για τα λεφτά του.

Με τα Ελληνικά δεν ξέρω τη να κάνω και θα το στείλω πίσω.

Δημοσ.

γεια σας και απο μενα. μολις παρελαβα το συγκεκριμμενο κινητο. τελικα εχει ελληνικη γλωσσα στις ρυθμισεις, οπότε το προβλημα λυνεται. και σε μενα ειπαν οτι εχει ελληνικο μενου οταν τηλεφωνησα στο online καταστημα και οταν το παρελαβα, στο ανοιγμα της οθονης παρουσιαζονταν ολες οι γλωσσες εκτος της ελληνικης. στην αρχη , αφου τους ξανατηλεφωνησα , μου ειπαν οτι δεν εχει ελληνικη γλωσσα, δειγμα οτι δεν εχουν γνωση οι περισσοτεροι στο τηλ. κεντρο . μου προτειναν επιστροφη χρηματων και να τους στειλω τη συσκευη πισω. σαν τελευταια λυση, επικοινωνησα με το καταστημα λαρισας και με καποιον πωλητη που γνωριζε και μου ειπε τι να κανω. φαινεται καλο τηλεφωνο και με τα windows 8  λιγο παραξενο, αλλα συνηθιζεις

αν καποιος φιλος που το εχει γνωριζει πώς μπορω να βρω λυση στην περιστροφη της οθονης, θα με βοηθουσε. καπου κολλησα. εκτος και αν δεν εχει. ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...