Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια. μετα απο ψαξιμο στο forum για ανακτηση δεδομενων  απο τελειωμενο σκληρο δισκο εγκατεστησα καποι προγραμματα και εν τελει καταφερα να κανω καποια αρχεια recovery σε ενα αλλο δισκο αλλα το προβλημα ειναι οτι εμφανιζονται τα αρχεια ως DTA files.

ξερει κανεις τι ειναι αυτα τα αρχεια και πως μπορω να τα ανοιξω για να δω τελικα τι καταφερα να σώσω????

τα προγραμματα που εγκατεστησα ειναι τα  ,  testdisk   , PhotoRec  ,  easeus data recovery  , r-studio , find and mount.

βεβαια με το μονο που καταφερα κατι , ηταν το PhotoRec της cgsecurity.

καμμια ιδεα??

Δημοσ.

Δοκίμασε επίσης και το on track easy recovery απλα να ξέρεις οτι και recover να τα κάνεις ίσως να μην ειναι ολόκληρα τα αρχεία

Δημοσ.

γεια σας παιδια. μετα απο ψαξιμο στο forum για ανακτηση δεδομενων  απο τελειωμενο σκληρο δισκο εγκατεστησα καποι προγραμματα και εν τελει καταφερα να κανω καποια αρχεια recovery σε ενα αλλο δισκο αλλα το προβλημα ειναι οτι εμφανιζονται τα αρχεια ως DTA files.

ξερει κανεις τι ειναι αυτα τα αρχεια και πως μπορω να τα ανοιξω για να δω τελικα τι καταφερα να σώσω????

τα προγραμματα που εγκατεστησα ειναι τα  ,  testdisk   , PhotoRec  ,  easeus data recovery  , r-studio , find and mount.

βεβαια με το μονο που καταφερα κατι , ηταν το PhotoRec της cgsecurity.

καμμια ιδεα??

"Τα αρχεία" (σου) ΔΕΝ εμφανίζονται ως ".dta αρχεία". Ένας θεός ξέρει τί ακριβώς είναι "αυτά τα αρχεία που έσωσες", και σίγουρα μόνο εσύ ποιό πρόγραμμα τα δημιούργησε. Μας ανέφερες μερικά (εκ των οποίων τα ΤD / PhRec δεν νομίζω να είναι οι δημιουργοί αυτών) χωρίς ίσως και ο ίδιος να προσέξεις με χρήση τίνος προγράμματος δημιουργήθηκαν αυτά...;

Τεσπα, η ουσία είναι ότι εάν βρίσκονται αρχεία τα οποία μπορούν ν' ανακτηθούν, θα είναι με τα κανονικά τους extensions, όπως .jpg, .avi, .doc, και πάει λέγοντας, και στην χειρότερη απλά θα είναι "unusable".

...το οποίο (η απουσία δηλαδή των οποίων) ίσως σημαίνει ότι δεν μπορούν ν' ανακτηθούν αρχεία.

Σου προτείνανε ήδη οι αποπάνω μερικά από τα γνωστά προγράμματα ανάκτησης (και ήδη έχεις τρέξει ο ίδιος τουλάχιστον το Easus, που επίσης συγκαταλέγεται στα "καλά γνωστά") - κι αφού τα δοκιμάσεις ΚΑΙ αυτά, βάλε και το Active File Recovery. Για την ακρίβεια, εγώ προσωπικά θα έλεγα να το πας ανάποδα, και να ξεκινήσεις ΜΕ αυτό. Εννοείται ότι (με εξαίρεση το Recuva, που όπως τα ΤD/PhRec είναι φρη) πρέπει να τα βρεις σπασμένα, και όχι πχ σε trials από το επίσημο σάιτ του εκάστοτε.... 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

OK ευχαριστω παιδια για ολες τις παραπανω συμβουλες. εκανα δουλεια τελικα με τα recuva  και το Active File Recovery που μου είπατε. λιγα πραγματα καταφερα να σωσω (αλλα πολυτιμα φυσικα).

αλλη μια ερωτηση θελω να κανω .. ειχα μεσα καποια αρχεια απο ηχογραφησεις σε wav format τα οποια μου εχει εμφανησει τωρα σαν acm files (τα ξεχωριζω απο το μεγεθος).δεν μου τα παιζει ομως κανενα απο τα player που εχω.

εχει κανεις καμμια λυση?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...