Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα το Automata. Ξεκίνησε καλά αλλα στην πορεία αποδείχτηκε πολύ αργό και βαρετό σενάριο.

Οι μηχανές αποφασίζουν να φτίαξουν μια μορφή ζωής δικιά τους. Περίμενα να είναι κάτι το εντυποσιακό ίσως κάποια τεχνιτη μορφή ζωής που θα εφερνε ανθρώπους και ρομπότ ποιο κοντά σε ειρήνη και συνενόηση. Αντιθέτως τα ''εξυπνα'' ρομπότ φτιάνουν μια ηλεκτρική κατσαρίδα που δεν προσφέρει τίποτα σεναριακά αλλά και ρίχνει το επιπεδο του στόρυ. Επίσης αφού στο τέλος τα ρομπότ είναι αυτόνομα και δεν υπακούν στην ντιρεκτίβα γιατί δεν προστατευούν στο τέλος τον εαυτό τους ή και ακομα το ίδιο τους το δημιούργημα?

Δημοσ.

το Automata ειχε  παρα πολυ ωραιο σεναριο και με  δυνατοτητες να γινει ενα νεο Bladerunner αλλα ισως λιγο το χαμηλο budget, λιγο η κακη αποδοση το ξεσκισαν...

το Lucy ας πουμε πετυχε και απεδωσε πολυ καλυτερα αυτο που στοχευε να δειξει...

Δημοσ.

Βλέποντας το trailer μου δημιουργήθηκε άμεσα η αίσθηση πως ο τύπος στην αρχή του trailer  είναι ρομπότ και πήγε στον δημιουργό του προκειμένου να το ξεφορτωθεί με το πιο προηγμένο μοντέλο.

Ελπίζω να μην έκανα spoil.

Δημοσ.

Γιατι το σχολιο μου περι της μη συμμορφωσης με τους κανονες του φορουμ της συγκεκριμενης ειδησης διαγραφηκε;

Αφου απαγορευονται οι προσωπικοι σχολιασμοι σε αναρτημενη ειδηση, γιατι voltmod διεγραψες το σχολιο χωρις μαλιστα καμμια εξηγηση;

Αμα θελεις ανοιξε δικο σου blog και γραψε οτι σου κατεβει.

Απο οταν εγινα μελος εδω, εχω δει απειρες ειδησεις να διαγραφονται/κλειδωνονται λογω αυτου, αλλα μαλλον εχουν αλλαξει οι καιροι και ο καθενας κανει οτι του κατεβει εδω μεσα. Δε κανω το troll, οι παλιοι ξερουν τι εννοω.

Δημοσ.

Γιατι το σχολιο μου περι της μη συμμορφωσης με τους κανονες του φορουμ της συγκεκριμενης ειδησης διαγραφηκε;

Αφου απαγορευονται οι προσωπικοι σχολιασμοι σε αναρτημενη ειδηση, γιατι voltmod διεγραψες το σχολιο χωρις μαλιστα καμμια εξηγηση;

Αμα θελεις ανοιξε δικο σου blog και γραψε οτι σου κατεβει.

Απο οταν εγινα μελος εδω, εχω δει απειρες ειδησεις να διαγραφονται/κλειδωνονται λογω αυτου, αλλα μαλλον εχουν αλλαξει οι καιροι και ο καθενας κανει οτι του κατεβει εδω μεσα. Δε κανω το troll, οι παλιοι ξερουν τι εννοω.

Οι mods έγιναν πιο ρομποτάκια κ απ αυτά της ταινίας. 

if(UserID = Tell his opinion){

UserID = Troll;

UserID = Ban for 'x' days;

}

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...