Προς το περιεχόμενο

dell p2414h vs u2414h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα .. 

ποια η διαφορα των δυο ?

εχουν 40-50 ευρω διαφορα αξιζει η πιο ακριβη ?

επίσης εχω δει οτι η οθονη περιστρέφετε και καθετα... αυτο σημαινει οτι οταν θα την γυρναω καθετα αυτοματα θα γυρναει και η εικονα ?

ευχαριστω 

Δημοσ.

η u2414h ερχεται καλιμπραρισμενη απο το εργοστασιο με ελαφρως καλητερα χρωματα

εχει λεπτη κορνιζα γυρω γυρω

εχει hdmi

και usb 3.0

αν την περιστρεψεις δεν γυρναει αυτοματα πρεπει να γυρισεις απο τα windows

• Like 1
Δημοσ.

η u2414h εχει HDMI, Display Port ,ενω η p2414h  VGA, Display Port, DVI και μεγαλυτερο bezel.

στην εικονα αλλάζει κατι ? display port τι ειναι :) ??  

Δημοσ.

στην εικονα αλλάζει κατι ? display port τι ειναι :) ??  

το displayport ειναι ενα καλωδιο που θα δινει μεσα η οθονη και ειναι για την εικονα. στην εικονα δεν αλλαζει τιποτα αν βαλεις το displayport καλωδιο ή το dvi. ειναι το ιδιο σε εικονα με το hdmi.

το hdmi απλα μεταφερει και ηχο αλλα ετσι και αλλιως η οθονη δεν εχει ηχεια πανω της οποτε δεν εχει νοημα το θεμα ηχου απο hdmi.

αρα σαν εικονα δεν εχει διαφορα αν αυτο σε προβληματιζει.

ημουν και γω στο ιδιο δειλειμμα πριν λιγο καιρο και τελικα πηρα την p2414h μιας και δεν εχουν τρομερες διαφορες που να αξιζει τα 40-50 ευρω....αποψη μου παντα! ελπιζω να βοηθησα!

Δημοσ.

Αυτές οι οθόνες χρειάζονται και δυνατά pc για να δουλέψουν?δηλαδή q8200 quad k ati radeon 4650 1gb η οθόνη θα δουλέψει στα μέγιστα της απόδοσής της?

Δημοσ.

θέλω να πω αξίζει σε αυτον τον πυργο που εχω να παω να αγορασω μια τετια οθονη θα εχω τα ιδια αποτελεσματα ακριβως εαν το pc μου ηταν καλυτερο σε χαρακτιριστικά η δεν παιζει ρόλο το θεμα πυργου και μπορώ να βάλω οποιαδηπουτε οθόνη θέλω με τα ιδια αποτελεσματα...σορρυ αν σας κουρασα αλλα το χω απορια :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Η u2414h έχει IPS Panel και λίγο καλύτερη απόδοση χρωμάτων.

Η p2414h από την άλλη είναι PWM-free το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει σχεδόν καθόλου flickering που είναι πολύ καλύτερα και ξεκούραστο για τα μάτια.

Βέβαια τα καλά IPS πάνελ όπως αυτό της u2414h έιναι έτσι κι αλλιώς καλά στο μάτι.

Κατά την γνώμη μου και τα δύο είναι το ίδιο καλά.

Κοίτα εδώ για να μπορείς να συγκρίνεις:

https://pcmonitors.info/reviews/dell-u2414h/

https://pcmonitors.info/reviews/dell-p2414h/

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψάχνω να πάρω μια οθόνη για γράψιμο - διάβασμα και έπεσα στις Dell που συμπάθησα.

Θα συνδεθει με ένα toshiba λαπτοπ που έχει μόνο vga.

H P2414h (έχει vga) είναι στα 200 και η U2414h στα 230 και θα χρειαστεί και ένας ανταπτορας 15 ευρώ από vga σε display port ή hdmi.

Έχει νόημα να κοιτάω τέτοιες οθόνες έχοντας έξοδο vga;

Εάν είναι οκ η U με αντάπτορα, αξίζει τα παραπάνω 30 ή είναι μόνο το λεπτό bezel και τα hdmi κλπ;

Ανταπτορας με καλόδιο vga ή καλώδιο που έχει τις άκρες που θέλω;

edit: Μόλις είδα και την S2415h που είναι glossy και έχει και vga. Να την βάλουμε και αυτή στη λίστα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...