Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.Ειμαι πωλητης διαφορων αντικειμενων στο ebay, κ εχω ξεκινησει απο τον Φεβρουαριο του 2014, κ αρκετα επιτυχημενα εως τωρα.

Τελευταια εχω ακουσει για τα πνευματικα δικαιωματα φωτογραφιων, κ μια λυση για μια "αλλαγη ταυτοτητας φωτογραφιας" ειναι κ το croping.

Θα ηθελα να ξερω τι μπορειτε να προτεινεται για αυτη την αλλαγη , ωστε να φαινεται με δικη μου ταυτοτητα η φωτο, αν το κροπαρισμα ειναι μια πολυ καλη λυση, αν υπαρχουν καποιες αλλες ευκολες τεχνικες, κ ενα απλο, ευκολο προγραμμα για crop.

Mεχρι τωρα χρησιμοποιω το Picasa, κ οσο με εχουν πληροφορησει κανει την δουλεια που το θελω.

Δημοσ.

Δεν είναι λύση το κροπάρισμα απλά είναι τεχνική καμουφλαρίσματος για να μην κάνει κρα,από την στιγμή που πουλάς δικά σου πράγματα τράβα και δικές σου φωτογραφίες έτσι κι αλλιώς ο κόσμος προτιμάει να βλέπει το πραγματικό αντικείμενο που αγοράζει,εκτός και αν κάνεις φάση drop shipping.

Σαν προγράμματα όλα πάνω κάτω το ίδιο είναι,εγώ προτιμώ το irfanview επειδή είναι πολύ μικρό και ελαφρύ και έχει δυνατότητες batch για πολλά αρχεία μαζί. 

Δημοσ.

Ευχαριστω elf  για την γρηγορη σου απαντηση.

Δεν εχω δικα μου αντικειμενα, κανω drop shipping, Θα κοιταξω αυτο που ειπες, κ θα το εφαρμοσω εαν κανει καλη δουλεια.

Αν εχει καποιος καποια αλλη τεχνικη θα χαρω να την ακουσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...