Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Smooth όσο δεν πάει απο εχθές που το έχω.

Η εναλλαγή των λογαριασμών σου φάνηκε τόσο μεγάλο πρόβλημα dali; Ένα swype κι ένα κλικ είναι.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος πάντως.

Είναι σοβαροτατη ελλειψη για ενα λειτουργικο που θέλει να περάσει ως το πιο ολοκληρωμενο. Είναι κάτι το θεμελιωδες ως χαρακτηριστικο

Το Exchange που φαίνεται στην εικόνα δεν ισχύει (προς το παρόν).

Επίσης: Ε-Λ-Ε-Ο-Σ... Πότε θα προσθέσουν unified inbox;;; Πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις account για να βλέπεις τα εισερχόμενα κάθε λογαριασμού...

και στο default client που υπαρχει unified Inbox παλι δεν μπορεις να κανεις ληψη mail, πρεπει να αλλαζεις λογαριασμο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά τί κόλλημα έχετε φάει με το unified inbox; Εγώ απλά έχω βάλει μέσα από το ένα gmail μου να έρχεται και το άλλο (από τον υπολογιστή), και τα βλέπω κανονικά και τα δύο μέσα στην εφαρμογή (την τωρινή, όχι την καινούρια). Και μπορώ να στείλω εξερχόμενο επιλέγοντας οποιοδήποτε από τα δύο gmail μέσα από το ίδιο inbox, ακριβώς όπως στον browser από υπολογιστή, με ένα κλικ.

Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά τί κόλλημα έχετε φάει με το unified inbox; Εγώ απλά έχω βάλει μέσα από το ένα gmail μου να έρχεται και το άλλο (από τον υπολογιστή), και τα βλέπω κανονικά και τα δύο μέσα στην εφαρμογή (την τωρινή, όχι την καινούρια). Και μπορώ να στείλω εξερχόμενο επιλέγοντας οποιοδήποτε από τα δύο gmail μέσα από το ίδιο inbox, ακριβώς όπως στον browser από υπολογιστή, με ένα κλικ.

Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος

Δεν το ξέρουν όλοι τόσο το forwarding ή το add account μέσα από το web-ικό περιβάλλον του gmail ;)

• Moderators
Δημοσ.

για οσους τα θελουν οολα σε νεα και με unified inbox δοκιμαστε το cloud magic! πραγματικα απο οταν την δοκιμασα δεν σκδεφτηκα ποτε να δοκιμασω αλλη εφαρμογη για τα μαιλ!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ξέρουν όλοι τόσο το forwarding ή το add account μέσα από το web-ικό περιβάλλον του gmail ;)

το ξέρουμε, όπως ξέρουμε ότι μπορούμε να κατεβάσουμε άλλη εφαρμογή, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την έλλειψη ενός τόσο βασικού χαρακτηριστικού, το οποίο πρέπει να υπάρχει από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του λειτουργικού

Δημοσ.

για οσους τα θελουν οολα σε νεα και με unified inbox δοκιμαστε το cloud magic! πραγματικα απο οταν την δοκιμασα δεν σκδεφτηκα ποτε να δοκιμασω αλλη εφαρμογη για τα μαιλ!

Δεν μπορω να καταλαβω τι σας αρεσε στο cloudmagic  το ειχα για 1 μηνα, και ολο ελεγα να το βγαλω και ολο του εδινα αλλη μια ευκαιρια, δεν μου αρεσε γιατι ειναι βασισμενο σε cloud πλατφορμα, δεν συγχρονιζει οποτε θελεις αλλα οποτε εχεις wifi  και μερικες φορες οταν θυμαται  με data, εχει πολλα κουσουρια που δεν μου αρεσαν, οχι οτι βρηκα κατι αλλο καλυτερο , ολα εχουν ελλειψεις....

Δημοσ.

το ξέρουμε, όπως ξέρουμε ότι μπορούμε να κατεβάσουμε άλλη εφαρμογή, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την έλλειψη ενός τόσο βασικού χαρακτηριστικού, το οποίο πρέπει να υπάρχει από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του λειτουργικού

Εσύ κάνε ICPM ;)

τρέξε ένα discology για backup και μετά ΑΝ δε βγάλει η double sided δισκετα πρόβλημα παίζεις και ένα guzzler

Ακου Amsoft τι μου θύμισες τώρα!

Και όπως μου είχε πεί μια ψυχή Πώς είναι δυνατόν να μη λατρέψεις ενα σύστημα που σου λέει "Ready" αμέσως μόλις το ανάψεις,

χωρίς εγκαταστάσεις driver, αναβαθμίσεις OS, service packs ή να ανησυχείς καθε τρείς και λίγο για τη καρτα γραφικών αν θα σηκώνει τα παιχνίδια... :D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι σας αρεσε στο cloudmagic  το ειχα για 1 μηνα, και ολο ελεγα να το βγαλω και ολο του εδινα αλλη μια ευκαιρια, δεν μου αρεσε γιατι ειναι βασισμενο σε cloud πλατφορμα, δεν συγχρονιζει οποτε θελεις αλλα οποτε εχεις wifi  και μερικες φορες οταν θυμαται  με data, εχει πολλα κουσουρια που δεν μου αρεσαν, οχι οτι βρηκα κατι αλλο καλυτερο , ολα εχουν ελλειψεις....

εχει push notification και για αυτο το χρησιμοποιω (εχει σε gmail + hotmail ταυτοχρονα και ηταν η πρωτη εφαρμογη που ειχα βρει που τα υποστηριζε και τα δυο)

οπτοε σε ειδοποιει αμεσως οταν ερθει καποιο μαιλ! αν θες να κανεις χειροκινητο συγχρονισμο απλα πας στις ρυθμισεις-λογαριασμοι και συγχρονισμος και το απο επιλεγεις και κανεις εσυ update καθε φορα που θες!

εμενα παντως με καλυπτει πληρως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...