Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικές ημέρες, είδαμε τις πρώτες εικόνες και βίντεο από το νέο Gmail που ετοιμάζει η Google αρχικά για την Android πλατφόρμα, και από σήμερα μπορούμε να το εγκαταστήσουμε στα smartphone μας λίγο πριν κάνει την εμφάνιση του στο Play Store.Το Gmail 5.0 για Android διαθέτει το σχεδιασμό "Material Design" που αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του νέου Android 5.0 Lollipop αλλά και των εφαρμογών που θα κυκλοφορήσουν για τη νέα έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας της Google.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το περιβάλλον της εφαρμογής μπορεί να θεωρηθεί πιο «καθαρό», με σαφείς αποστάσεις των γραμμών μεταξύ τους και όμορφα γραφικά ενώ θυμίζει αρκετά τη νέα εφαρμογή Inbox που παρουσίασε πρόσφατα η Google ως έναν διαφορετικό τρόπο διαχείρισης των email σας.

Εκτός του ανανεωμένου σχεδιασμού, εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης είναι η υποστήριξη ανταγωνιστικών υπηρεσιών όπως Yahoo και Outlook, με το χρήστη να μπορεί να διαχειρίζεται και αυτούς τους λογαριασμούς του χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κάποια άλλη εφαρμογή.

Η ιστοσελίδα Android Police μας δίνει την ευκαιρία να εγκαταστήσουμε το Gmail 5.0 στις συσκευές μας μέσα από το παρακάτω apk αρχείο το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε κανονικά στη συσκευή σας όπως κάθε άλλο αρχείο. Η Google αναμένεται να διαθέσει επίσημα τη νέα έκδοση μέσω του Play Store μέσα στις επόμενες ημέρες.

File.png Download: Gmail 5.0 για Android

Link.png Site: Android Police

Δημοσ.

Το Exchange που φαίνεται στην εικόνα δεν ισχύει (προς το παρόν).

Επίσης: Ε-Λ-Ε-Ο-Σ... Πότε θα προσθέσουν unified inbox;;; Πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις account για να βλέπεις τα εισερχόμενα κάθε λογαριασμού...

• Like 6
Δημοσ.

Δες το αρχικό άρθρο στο AP.

Note that if you want to enable Exchange support you'll need to install both of the APKs listed below.

• Like 1
Δημοσ.

βασικα ειναι ενοποιηση του κλασσικου mail client του android με το gmail το οποιο ειχα απορια γιατι δεν το ειχε κανει απο την αρχη, οταν για να μπεις στο yahoo mail σου χρησιμοποιεις το gmail app ειναι πολλα $$$ σε μαρκετιστικο επιπεδο, ισοπεδωνεις τα αλλα brands 

Δημοσ.

Άσχετο: Θα υπάρξει καμία αναβάθμιση του insomnia app για android?

φίλε το android έχει τις χειρότερες εφαρμογές, είναι χρέος μας να συντηρήσουμε αυτή την άποψη 

Δημοσ.

Επίσης: Ε-Λ-Ε-Ο-Σ... Πότε θα προσθέσουν unified inbox;;; Πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις account για να βλέπεις τα εισερχόμενα κάθε λογαριασμού...

Αυτό^

Ωραίο UI, αλλά έφαγε ενα uninstall ξεγυρισμένο.

Προς το παρόν βολεύτηκα με CloudMagic.

Δημοσ.

φίλε το android έχει τις χειρότερες εφαρμογές, είναι χρέος μας να συντηρήσουμε αυτή την άποψη 

Εμπαθές σχόλιο. Είδες καμία καλύτερη εφαρμογή στο iOS;

Δημοσ.

Εμπαθές σχόλιο. Είδες καμία καλύτερη εφαρμογή στο iOS;

άσε με να κάνω το εμπαθές μου σχόλιο :lol:

η αλήθεια είναι ότι στο android έγινε "άχρηστη" πολύ πριν τη δική σας

έχω διαβάσει βέβαια τους λόγους, αλλά τελοσπάντων..

• Like 1
Δημοσ.

Smooth όσο δεν πάει απο εχθές που το έχω.

Η εναλλαγή των λογαριασμών σου φάνηκε τόσο μεγάλο πρόβλημα dali; Ένα swype κι ένα κλικ είναι.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άσε με να κάνω το εμπαθές μου σχόλιο  :lol:

η αλήθεια είναι ότι στο android έγινε "άχρηστη" πολύ πριν τη δική σας

έχω διαβάσει βέβαια τους λόγους, αλλά τελοσπάντων..

Offtopic: Αυτό που ξέρετε τι συσκευή χρησιμοποιεί ο καθένας και ποιοι είμαστε εμείς, με ξεπερνάει...

Smooth όσο δεν πάει απο εχθές που το έχω.

Η εναλλαγή των λογαριασμών σου φάνηκε τόσο μεγάλο πρόβλημα dali; Ένα swype κι ένα κλικ είναι.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος πάντως.

Μεγάλο πρόβλημα δεν είναι κανένα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό ονομάζεται user experience. Και από τη στιγμή που το έχει ο default mail client του iOS (ακόμα και στο WP γίνεται ενιαίο invox) και άπειροι άλλοι client στο Android και μετά από τόσα χρόνια που έχεις ξεχωριστές εφαρμογές για το Gmail και όλα τα υπόλοιπα, δεν μπορείς να βγάζεις νέα εφαρμογή και να μην το έχεις.
Επεξ/σία από dali13gr
Δημοσ.

έτσι πάνε αυτά..

στο θέμα μας, σκέφτομαι να τη δοκιμάσω για να δω πώς θα είναι να τα έχω όλα σε μια εφαρμογή, από την άλλη όμως δε με ενοχλεί πραγματικά να έχω και δύο διαφορετικές (η άλλη είναι το outlook) , ειδικά από τη στιγμή που το ένα από τα δύο mail μου είναι σκουπιδαριό (μιας και το έχω 15 χρόνια και το έχω δώσει παντού)  και μάλιστα του έχω κλείσει τον αυτόματο συγχρονισμό και τις ειδοποιήσεις γιατί θα με spamαρε όλη την ώρα

και εδώ έρχεται η ερώτηση προς όσους τη δοκίμασαν, μπορείς να έχεις διαφορετικές ειδοποιήσεις από τον κάθε λογαριασμό;

το κοινό inbox που ειπώθηκε πιο πριν καλύτερα για μένα να μην υπάρχει 

Δημοσ.

Προσωπικά (γούστα είναι αυτά)

ποτέ δεν θα άφηνα μια εφαρμογή της google να κάνει authenticate (κοινώς να βάζει χέρι με τις δικές μου ευλογίες/ανοχή με ο,τι αυτό συνεπάγεται)

σε άλλους μου λόγαριασμούς (yahoo/rocketmail, MS Exchange κτλ).

Δε λέω καλο είναι το όλα σε ένα και να μην έχουμε διαφορετικές εφαρμογές για κάθε πάροχο, αλλά μη ξεχνάμε, η Google ζει από τις διαφημίσεις και το scan των mail για να μας προσφέρει πιο "προσωποποιημένες" εμπειρίες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...