basilis5 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/cheapest/samsung-ue-60h6200-3d-smart.php κανει και 12 ατοκες με πιστωτικη βλεπω. skroutz: https://www.skroutz.gr/s/4639881/Samsung-UE60H6200.html?keyphrase=UE-60H6200 δεν εχω εικονα ποσο καλη ειναι, αλλα η τιμη φαινεται τιμια. Αρκει να μην ειναι λαθος L] 4
HERTHAN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Παρα πολυ καλη προσφορα και πολυ καλη τηλεοραση. Οποιος θελει πολλες ιντσες δεν χρειαζεται και μεγαλη σκεψη αν θα την παρει η οχι.
iceman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μια μέρα νωρίτερα να το είχε θα την ειχα τσιμπησει με το 10% επιστροφή της eurobank
manosfp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλή τιμή για μια πολύ καλή τηλεόραση. Μου λείπουν 900 ευρώ...αυτό με το 10% δεν παιζει πια; 1
dobro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 ετσι,ετσι.....να αρχισει η κατρακυλα των τιμων!!!! να ακολουθησουν και οι αλλες......ο you ακουςςςςςςςςςςςςςςς την 65f&u στα 500€ θελω
kostas_dr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αξιοπρεπέστατο μοντέλο και η τιμή πολύ καλή.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μια μέρα νωρίτερα να το είχε θα την ειχα τσιμπησει με το 10% επιστροφή της EUROBANK Δυστυχως δεν ηταν προφανως τυχαιο. Επι 15-20 μερες που ειχε το 10% επιστροφη με την καρτα eurob, δεν ειχαν τιποτα σε αξιολογη τιμη. Ουτε αυτοι ουτε το public πριν 2-3 μηνες που μπηκε στο "επιστροφη". Με το που εληξε το 10% και στα δυο καταστήματα, ακριβως την επομενη μερα, εβαλαν κατι σε καλη τιμη. Αν ηταν τυχαιο θα μπορούσαμε να σκεφτουμε ότι δεν εχουν ιδεα από ορθη εμπορικη πρακτικη και αποτελεσματικες προωθητικες ενεργειες και ότι είναι απλα απαράδεκτοι ως τμημα marketing. Μου φαινεται λιγο περιεργο να αποφευγουν ΚΑΙ οι δυο να εχουν κατι σε καλη τιμη οσο ετρεχε το 10% της επιστροφης. Εκτος αν ειχαν συμφωνησει να το "πληρωνουν" μισο μισο με την τραπεζα, κατι που δινει εξηγηση σε αυτή την παρομοια συμπεριφορα των δυο μαγαζιων και μου φαινεται πολύ πιθανο και το μονο από τα παραπανω που μπορω να πιστεψω. (Προσωπικα κοιταξα και στις δυο περιπτώσεις να χρησιμοποιησω το 10% και ενώ ειχα σε 2-3 κατηγοριες προιοντων να αγορασω πραγματα αξιας, δεν βρεθηκε τιποτα αξιο να με κανει να αγορασω και να παρουν κανενα χιλιαρικο-διχιλιαρο) 1
manosfp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω... Αν είναι θα βάλω αγγελία. Πρέπει να το ψάξω.
dobro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Και από mediamarkt πιο καλά.....41.63€ X24 Ατοκες Δόσεις
kostasbm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 σε αυτο εχει βαλει και το χερι της η τραπεζα γιατι αυτη επιστρεφει το 10% απλα το μαρκετινγκ των τραπεζων και των μεγαλων πολυκαταστηματων ειναι τοσο χαλια που περιμενουν να δουν τι θα κανει ο διπλανος γι να το κανουν και αυτοι
manosfp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Matrixxx ακόμα περιμένω το οκ σου για να τη χτυπήσω αλύπητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα