Προς το περιεχόμενο

smartphone στα 200€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο δυο χρονια σε windows phone λεω να επιστρεψω στα android. Τι μου προτεινετε γυρω στα 200€ ? Ελεγα να παρω το moto g 2nd gen αλλα ειδα οτι μια σελιδα δινει το moto x(2013) με 40 ευρω παραπανω. Αξιζει να τα δωσω αυτα τα λεφτα και να παρω το moto x ?

Δημοσ.

Βασικα ελεγα να αγορασω απο ελλαδα. Απο χωρες εκτος ευρωπης φοβαμε το τελωνειο και δν εχω πολυ εμπειρια. Το galaxy s3 το ειχα αποκλισει λογω οτι δν θα παρει το android L

Δημοσ.

Βασικα ελεγα να αγορασω απο ελλαδα. Απο χωρες εκτος ευρωπης φοβαμε το τελωνειο και δν εχω πολυ εμπειρια. Το galaxy s3 το ειχα αποκλισει λογω οτι δν θα παρει το android L

γιατι εχει παρει κιτκατ? οχι φυσικα...το σ3 ειναι αποτυχια πλεον!

Δημοσ.

Για αυτό τι λέτε? Sorry που μπαίνω στην συζήτηση.

Gigabyte-GSmart-Mika-M2

http://www.skroutz.gr/s/5562276/Gigabyte-GSmart-Mika-M2.html

Δεν ήξερα ότι η Gigabyte βγάζει κινητά. Ήξερα μόνο για μητρικές. Δεν είναι άσχημο, εκτός απ' ότι έχει πολύ μικρή μπαταρία. Με τα βίας θα σου φτάνει μέχρι το μεσημέρι. Θα είσαι μ' ένα φορτιστή στο χέρι συνέχεια. Αλλιώς εάν συμφέρει σε σχέση με άλλα στην Ελλάδα, θα πρέπει να το ψάξεις λίγο.

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι η Gigabyte βγάζει κινητά. Ήξερα μόνο για μητρικές. Δεν είναι άσχημο, εκτός απ' ότι έχει πολύ μικρή μπαταρία. Με τα βίας θα σου φτάνει μέχρι το μεσημέρι. Θα είσαι μ' ένα φορτιστή στο χέρι συνέχεια. Αλλιώς εάν συμφέρει σε σχέση με άλλα στην Ελλάδα, θα πρέπει να το ψάξεις λίγο.

Eχει 2000mah μπαταρία με το moto G να έχει 2070mah ...

Βασικά ψάχνω οικονομικό σχετικά κινητό που να μην κολλάει με 5+" οθόνη και σχετικά καλή αυτονομία.

Εχω μείνει μακριά από τα κινητά ... ένα παλαιό alcatel έχω μόνο για τηλέφωνο... γιατί σέρνεται , οπότε ψάχνω κάτι για άμεσα και δεν θέλω να πετάξω χρήματα....

Αυτό που θέλω να πω είναι πως θα το παντρευτώ για μια 2ετία ..+

http://www.minideal.net/lenovo-k910-vibe-z-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-2ghz-with-5-5-inch-fhd-screen-2gb-16gb.html

Lenovo K910 - 5.5" 1080p IPS,Snapdragon 800 2.2GHz,2GB RAM,Dual SIM,3050mAh battery,Sony Exmor RS 13MP

Αξίζει περισσότερο από πολλά άλλα

Για αυτό τι μεταφορικά έχουμε? Από εγγυήσεις τι γίνεται ?

Δημοσ.

Eχει 2000mah μπαταρία με το moto G να έχει 2070mah ...

Βασικά ψάχνω οικονομικό σχετικά κινητό που να μην κολλάει με 5+" οθόνη και σχετικά καλή αυτονομία.

Εχω μείνει μακριά από τα κινητά ... ένα παλαιό alcatel έχω μόνο για τηλέφωνο... γιατί σέρνεται , οπότε ψάχνω κάτι για άμεσα και δεν θέλω να πετάξω χρήματα....

Αυτό που θέλω να πω είναι πως θα το παντρευτώ για μια 2ετία ..+

Για αυτό τι μεταφορικά έχουμε? Από εγγυήσεις τι γίνεται ?

Οπότε θα σε ενδιέφερε αγορά από Κίνα, αλλά μέχρι τι ποσό? Γράψε τι ψάχνεις να δω τι μπορώ να σου προτείνω. Μεταφορικά είναι δωρέαν, εγγύηση ένα χρόνο.

Δημοσ.

Οπότε θα σε ενδιέφερε αγορά από Κίνα, αλλά μέχρι τι ποσό? Γράψε τι ψάχνεις να δω τι μπορώ να σου προτείνω. Μεταφορικά είναι δωρέαν, εγγύηση ένα χρόνο.

1) Να μην χαλάει εύκολα 1 ! Δηλαδή να είναι ψιλο καλή κατασκευή ! Πχ. στο alcatel που έχω, χάλασε το μεγάφωνο με αποτέλεσμα να μιλάω είτε σε ανοικτή ακρόαση είτε με hands fr. την πρώτη εβδομάδα .....

2) Να κρατά αρκετά η μπαταρία !

3) Σχετικά μεγάλη οθόνη για να μπορώ να σερφάρω χωρίς πρόβλημα. 

4) Να μην κολλάει ! Τώρα αν πρέπει να έχει πολύ μνήμη , ή αν παίζει ρόλο τις έκδοση android έχει ή τι έχει φορέσει πάνω ο κατασκευαστής (τις χίλιες βλακείες) .... δεν ξέρω....

5) Να έχει ραδιόφωνο ! Βασικότατο αυτό γιατί τώρα τελευταία όλοι το αφαιρούν.

6) Θα ήθελα να αγοράσω χάρτες και να παίξω με GPS χωρίς επιπλέον χρεώσεις (Α-gps) κ.λ.π. !

7) Μια κάμερα λίγο άνω του μετρίου. Τίποτα το φοβερό...

8) Δείκτης Sar . Mην ψήσω τον εγκέφαλό μου.

Μέχρι +/-200€

Δημοσ.

Μ'ένα 30αρι ακομα περίπου αγοράζεις το δικό μου κινητό, αλλά την 16GB έκδοση. Εγώ έχω την 64. Το εχω από τον Μάιο και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή! Θα σε καλυψει 100% γι' αυτά που ζητάς. Κοίτα εδώ ->

http://www.report me for spam/xiaomi-mi3-snapdragon-800-8274ab-23ghz-quad-core-50-inch-fhd-screen-android-42-3g-smartphone-g-33265

Δημοσ.

Μ'ένα 30αρι ακομα περίπου αγοράζεις το δικό μου κινητό, αλλά την 16GB έκδοση. Εγώ έχω την 64. Το εχω από τον Μάιο και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή! Θα σε καλυψει 100% γι' αυτά που ζητάς. Κοίτα εδώ ->

http://www.report me for spam/xiaomi-mi3-snapdragon-800-8274ab-23ghz-quad-core-50-inch-fhd-screen-android-42-3g-smartphone-g-33265

Με δωρεαν μεταφορικα ειναι ?

Υπαρχει περιπτωση δασμων?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...