valantisritsa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους.. Είμαι κάτοχος του note 3. Εδώ και πολύ καιρό έχω την έκδοση 4.4.2 την οποία είχα εγκαταστήσει μέσω wifi. Επειδή όμως τώρα τελευταία κολλάει πάρα πολυ με συνέπεια συνεχώς να κάνω hard reset, θέλω να μου μεταφέρετε τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να επανεγκαταστήσω το λογισμικό μέσω pc για να μην ξαναέχω προβλήματα .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βαλάντης
thomasG4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους.. Είμαι κάτοχος του note 3. Εδώ και πολύ καιρό έχω την έκδοση 4.4.2 την οποία είχα εγκαταστήσει μέσω wifi. Επειδή όμως τώρα τελευταία κολλάει πάρα πολυ με συνέπεια συνεχώς να κάνω hard reset, θέλω να μου μεταφέρετε τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να επανεγκαταστήσω το λογισμικό μέσω pc για να μην ξαναέχω προβλήματα .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βαλάντης Το έχεις κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και πάλι κολλάει; Άμα ισχύει αυτό, καλύτερα να το πας σε εξουσιοδοτημένο service να το τσεκάρουν.
valantisritsa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το έχεις κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και πάλι κολλάει; Άμα ισχύει αυτό, καλύτερα να το πας σε εξουσιοδοτημένο service να το τσεκάρουν. Δεν το έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών γιατί νόμιζα ότι μπορείς να ξαναεγκαταστήσεις το λογισμικό και δεν το δοκίμασα. θα το δοκιμάσω.
thomasG4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δεν το έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών γιατί νόμιζα ότι μπορείς να ξαναεγκαταστήσεις το λογισμικό και δεν το δοκίμασα. θα το δοκιμάσω. H επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι στην ουσία αυτό που λες. Πάρε πρώτα back up τις επαφές σου και ότι άλλο χρειάζεσαι απο την εσωτερική μνήμη του κινητού, γιατι διαγράφει τα πάντα.
euxoulhs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους.. Είμαι κάτοχος του note 3. Εδώ και πολύ καιρό έχω την έκδοση 4.4.2 την οποία είχα εγκαταστήσει μέσω wifi. Επειδή όμως τώρα τελευταία κολλάει πάρα πολυ με συνέπεια συνεχώς να κάνω hard reset, θέλω να μου μεταφέρετε τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να επανεγκαταστήσω το λογισμικό μέσω pc για να μην ξαναέχω προβλήματα .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βαλάντης βρισκεις ποιο ακριβως fw εχεις (το βλεπεις απο το ''σχετικα για το τηλεφωνο''),το πληκτορολογεις στο google και απο αυτα που θα βρεις αν ολα ταιριαζουν με τα στοιχεια του κινητου σου το κατεβαζεις και εγκατασταση το κανεις μεσω του odin oσον αφορα τις επαφες αν τις εχεις περασμενες στην google δεν χρειαζεται backup,μετα τον συγχρονισμο θα εμφανιστουν
valantisritsa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Έκανα factory reset, φόρτωσα το μίνι backup που είχα πάρει και θα το δοκιμάσω για να δω αν συνεχίζει να κολλάει.. Μια άλλη ερώτηση, σε s4 εκεί που είχα πατήσει να κανω ενημέρωση λογισμικού, κόλλησε το Ίντερνετ, έκλεισε το κινητό και απο τότε δεν μπορω να το ανοίξω. Μου γράφει"firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again." Δεν μπορεί όμως να συνδεθεί στο Kies. Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω και παλι..
euxoulhs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Έκανα factory reset, φόρτωσα το μίνι backup που είχα πάρει και θα το δοκιμάσω για να δω αν συνεχίζει να κολλάει.. Μια άλλη ερώτηση, σε s4 εκεί που είχα πατήσει να κανω ενημέρωση λογισμικού, κόλλησε το Ίντερνετ, έκλεισε το κινητό και απο τότε δεν μπορω να το ανοίξω. Μου γράφει"firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again." Δεν μπορεί όμως να συνδεθεί στο Kies. Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω και παλι.. δεν θυμαμαι ακριβως πως γινοταν αυτο..μου εχει τυχει και μενα..googlαρε το μπας και βρεις λυση
valantisritsa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα και πάλι, κατάφερα να αποφύγω το στάδιο αυτό με τη χρήση του youtube αλλά μετά από αυτό, το κινητό δεν ανοίγει. Κάνει επανεκκίνηση, φαίνεται στην αρχή το μοντέλο του κινητού αλλά δεν προχωράει ώστε να ανοίξει. Επίσης, αφού το συνδέω στο pc, μου δείχνει την μεγάλη εικόνα της μπαταρίας με τη ροδέλα στη μέση και δεν κάνει τίποτα. Να σημειωθεί πως δεν το διαβάζει το pc. Σώστε με πρέπει να το ανοίξω! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα