Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί η ιδιαίτερα κακή στην αγορά πορεία του Fire phone της Amazon να της στοίχισε $170 εκατομμύρια σε απώλειες το τρίτο οικονομικό τρίμηνο του 2014, μπορεί αυτή τη περίοδο τα κινητά που βρίσκονται στις αποθήκες να σχηματίζουν ένα βουνό αξίας $83 εκατομμυρίων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσει το Fire phone 2.Η Amazon δεν πρόκειται να ρίξει λευκή πετσέτα, σύμφωνα με τον Senior Vice President της εταιρείας David Limp που μίλησε στο Fortune. Η εταιρεία, προχωράει κανονικά με τα επόμενα σχέδια της πάνω στην ανάπτυξη και στην κυκλοφορία περισσότερων smartphones στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον κ. Limp, το κόστος του Fire phone ήταν αυτό που ευθύνεται για τις χαμηλές πωλήσεις του κινητού. Το μοντέλο των 32GB κόστιζε $200 με συμβόλαιο αρχικά, πριν η Amazon αναγκαστεί να ρίξει τη τιμή του κάτω από το ένα δολάριο (0.99 cents) με συμβόλαιο τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε.

"Δεν εκτιμήσαμε σωστά το κόστος. Έχω την εντύπωση ότι ο κόσμος περιμένει υψηλή αξία, και κατά κάποιο τρόπο δεν σταθήκαμε στο ύψος των προσδοκιών του. Νομίζαμε ότι το είχαμε κάνει σωστά. Αλλά είμαστε πρόθυμοι να πούμε, "ότι αστοχήσαμε". Οπότε και το διορθώσαμε" είπε ο David Limp. Ο Limp επίσης είπε ότι όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το Kindle είχε κάνει παρόμοια εντύπωση, αλλά αργότερα εξελίχθηκε σε ένα επιτυχημένο προϊόν που ο κόσμος αγάπησε, και αυτό είναι που θέλει να επαναλάβει η Amazon με το Fire phone.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι όπως το πάει η Amazon σε λίγο καιρό με κάθε παραγγελία που θα κάνει κάποιος θα του δίνουν και ένα Fire phone δώρο.. για να αδειάσουν οι αποθήκες.

• Like 3
Δημοσ.

Στον καπιταλισμό δεν έχεις επιλογές, υπάρχει μόνο το Grow or Die.

μακάρι να είχαμε και εμείς καπιταλισμό 

ελπίζω να βγάλει το stock σε καλύτερη τιμή στην Ευρώπη 

• Like 2
Δημοσ.

ΓΤΠ ειναι. Ελπίζω να μην έχουν γεμίσει οι αποθήκες τους με τα FirePhone 1, γιατί θα χρειαστούν κι' άλλο χώρο..

• Like 1
Δημοσ.

δλδ που δεν ειναι διαθεσιμο σχεδον σε ολοκληρο το πλανητη παρα μονο σε λιγες χωρες δεν ευθυνεται για την αποτυχια του; μονο οτι ηταν πανακριβο;

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο δύσκολο είναι να βγάλει ένα patch- firmware που να έχει το google playstore? Αυτό και με μια μικρή μείωση τιμής και δεν θα μείνει ούτε ένα απούλητο...

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι το κόστος είναι το πρόβλημα αλλά η σχέση κόστους - ποιότητας γιατί για άλλες συσκευές ο κόσμος τα δίνει και είναι και ευτυχισμένος. Ο λόγος που τα πήγε καλά το Kindle είναι επειδή είχε συγκριτικό πλεονέκτημα, όχι γιατί η Amazon επέμενε σε μια λάθος συνταγή. Εμένα και δωρεάν να μου έδιναν το fire Phone όπως είναι τώρα δεν θα το ήθελα. Πάντα είμαι ανοιχτός σε μια ευχάριστη έκπληξη βέβαια, αλλά θα προτιμούσα την Amazon να αφιερώσει R&D σε μια killer εφαρμογή Amazon για ios και Android που είναι έτοιμες πλατφόρμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...