katsouras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα παιδες.Μετα απο αρκετο ψαξιμο ωστε να παρω ενα τηλ να μου κρατησει κ να μην αλλαζω καθε 6μηνο κατεληξα στο συγκεκριμενο μοντελο που ειναι ανανεωμενο κ δν εχει καμια σχεση με το παλιο s4 περαν της εμφανισης.Το τηλ το χω τριτη μερα και πραγματικα εχω ενθουσιαστει με την αποδοση του σε ολα.Καθολου λαγκ σε τπτ,οθοναρα,αναβαθμιση σε 4.4.2 αυτοματα εξ αρχης κ γενικα εχω να πω τα καλυτερα κ ειδικα για το black myst χρωμα που το δε φιλος που το χε σε λευκο κ πλεον εχει s5 κ επαθε ζημια..Εχει ενα θεμα με την μπαταρια ομως και προς το παρον ειναι το μονο αρνητικο του.Πεφτει αισθητα γρηγορα...Οταν εχω viber η messenger κ κανω chat πεφτει 1% καθε λεπτο καπου αναλογα την χρηση της οθονης βεβαια.Διαβασα ορισμενα tips και απενεργοποιησα την τοποθεσια μου,τον αυτοματο φωτισμο και οτι αλλο δν δουλευω σε καθημερινη βαση.Μονο wifi κ αυτοματη περιστροφη με 50% φωτεινοτητα ενω εχω βαλει καο σκουρο φοντο.Στην μπαταρια λεει πως ενα τεραστιο ποσοστο το τρωει η οθονη και ολα τα αλλα νορμαλ κ θελω να ρωτησω καποιον που το χει κ το δουλευει τι αλλο μπορω να κανω ωστε να εχει λιγο καλυτερη αντοχη.Δν πηρς τετοιο τηλ να 4ο χω με 10% και ολα κλειστα ουτε περιμενα να χει αποδοση note 2 που ειχα αλλα μια μεση λυση.Κλεινωντας να πω οτι ημουν αναμεσα σε αυτο κ lg g3 και μετα απο ατελειωτο ψαξιμο κατεληξα στο s4.Ειναι ιδανικο το μεγεθος του και η εμφανιση του πολυ ωραια και στο antutu μου βγαλε 42000..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα