girologos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γιατί να μην αγοράσει αν βρήκε κάτι που του έκανε σε απόδοση και τιμή με 10 χρόνια εγγύηση;[/quoteτο εγω δεν θα έπερνα στρώμα από εκεί ..μόνο για κανένα εξοχικό και αυτό αν ήταν σε πολυ καλή τιμη... εγώ το δικό μου το πλήρωσα 900 ευρω από γνωστό κατασκευαστή στο περιστέρι,με εξυπερετισε ο ίδιος και μου έδειξε όλα τα στρώματα που είχε..επίσης με έβαλε να ξαπλώσω σε όλα χωρίς να μου πει τιμη και να διαλέξω ποιο από όλα διαβάζει το σωμα μου καλύτερα .. ΥΓ:πόσες γνώσεις θα είχε ο πωλητής στα ΙΚΕΑ που εξυπερετισε τον φίλο;; ΚΑΜΙΑ.......
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γιατί να μην αγοράσει αν βρήκε κάτι που του έκανε σε απόδοση και τιμή με 10 χρόνια εγγύηση;[/quoteτο εγω δεν θα έπερνα στρώμα από εκεί ..μόνο για κανένα εξοχικό και αυτό αν ήταν σε πολυ καλή τιμη... εγώ το δικό μου το πλήρωσα 900 ευρω από γνωστό κατασκευαστή στο περιστέρι,με εξυπερετισε ο ίδιος και μου έδειξε όλα τα στρώματα που είχε..επίσης με έβαλε να ξαπλώσω σε όλα χωρίς να μου πει τιμη και να διαλέξω ποιο από όλα διαβάζει το σωμα μου καλύτερα .. ΥΓ:πόσες γνώσεις θα είχε ο πωλητής στα ΙΚΕΑ που εξυπερετισε τον φίλο;; ΚΑΜΙΑ....... Έχουνε κάποιες γνώσεις αλλά δεν ξέρω αν είναι σε βάθος ή απλά λένε παπαγαλία κάποια πράγματα. Προσωπικά έχω αγοράσει δύο στρώματα από τα ΙΚΕΑ, όχι πολύ ακριβά. Γενικά, αν και ίσως είναι λάθος, δεν δίνω τόσο μεγάλη σημασία στο στρώμα. Απλά θέλω ένα στρώμα να μη ξυπνάω πιασμένος ή με πόνους. Δε νομίζω δηλαδή να έδινα 1-2 χιλιάρικα για στρώμα ποτέ.
girologos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εγώ έδωσα 900 ευρω όταν παντρεύτηκα πρόπερσι ..πίστεψε με φιλε εχω μετανιώσει για μερικά ακριβά πράγματα που πείραγια το σπίτι πχ κουζίνες,εστίες ,ψυγεία και τα λοιπά !για το μόνο που δεν μετάνιωσα είναι για το στρώμα !!!!!!
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εγώ έδωσα 900 ευρω όταν παντρεύτηκα πρόπερσι ..πίστεψε με φιλε εχω μετανιώσει για μερικά ακριβά πράγματα που πείραγια το σπίτι πχ κουζίνες,εστίες ,ψυγεία και τα λοιπά !για το μόνο που δεν μετάνιωσα είναι για το στρώμα !!!!!! Σε πιστεύω, το ακούω από πολλούς!
nandia1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εχει παρει μια φιλη μου περυσι απο την idilka ενα τελειο στρωμα memory foam 980ευρω και το εχω ερωτευτει. Κοιμασαι πουλακι και ξυπνας τιγρης. Ειλικρινα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Και πηρα τηλ. προχθες να ρωτησω ποσο κανει τωρα για να παρω το ιδιο και μου ειπαν οτι μεχρι τελος φλεβαρη το δινουν 500ευρω!Αν μπορεις να βρεις λεφτα πραγματικα θα ειναι η καλυτερη σου επενδυση Πήρα και εγώ απο τα Idilka το memory foam με 4cm αφρο.. με πόσο αφρό το πήρε η φίλη σου 4 ή 8 ??? Το έχω 20 μέρες και ξυπνάω με τρομερούς πόνους στη πλάτη που δεν είχα ποτέ... Νιώθω ότι είναι σαν κούτσουρο... δοκίμασα και κοιμήθηκα αλλού σε στρώμα 10ετίας κλασικό και ξύπνησα μια χαρά... Αρα φτάει το στρώμα... και είναι τόσο πολλά τα λεφτά που έδωσα που ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω... Είμαι σίγουρη πίσω δεν το δέχονται...
LifeAndHope Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πήρα και εγώ απο τα Idilka το memory foam με 4cm αφρο.. με πόσο αφρό το πήρε η φίλη σου 4 ή 8 ??? Το έχω 20 μέρες και ξυπνάω με τρομερούς πόνους στη πλάτη που δεν είχα ποτέ... Νιώθω ότι είναι σαν κούτσουρο... δοκίμασα και κοιμήθηκα αλλού σε στρώμα 10ετίας κλασικό και ξύπνησα μια χαρά... Αρα φτάει το στρώμα... και είναι τόσο πολλά τα λεφτά που έδωσα που ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω... Είμαι σίγουρη πίσω δεν το δέχονται... Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο ο κύριος που παρέθεσες να είναι εργαζόμενος της εταιρίας;
sphinxgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Πήρα και εγώ απο τα Idilka το memory foam με 4cm αφρο.. με πόσο αφρό το πήρε η φίλη σου 4 ή 8 ??? Το έχω 20 μέρες και ξυπνάω με τρομερούς πόνους στη πλάτη που δεν είχα ποτέ... Νιώθω ότι είναι σαν κούτσουρο... δοκίμασα και κοιμήθηκα αλλού σε στρώμα 10ετίας κλασικό και ξύπνησα μια χαρά... Αρα φτάει το στρώμα... και είναι τόσο πολλά τα λεφτά που έδωσα που ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω... Είμαι σίγουρη πίσω δεν το δέχονται... Το βασικό με τα στρώματα είναι πως άλλο αρέσει σε μένα και άλλο σε σένα. Οι προτιμήσεις είναι υποκειμενικές. Επίσης άλλη αίσθηση έχω εγώ ας πουμε που είμαι 80 κιλά, άλλο εσύ που είσαι 45, στο ίδιο στρώμα. Το ίδιο φυσικά ισχύει σε ζευγάρι αν κοιμάται μαζί. Διαφορετικά το νιώθει ο καθένας.΄Οπότε δεν αγοράζουμε επειδή το πήρε κάποιος άλλος και του άρεσε, αλλά επειδή άρεσε σε εμάς Στην προκειμένη το στρώμα χωρίς να το ξέρω, έτσι όπως είδια τα χαρακτηριστικά του μάλλον είναι σχετικά μαλακό, αλλά εσύ έχει συνηθίσει να κοιμάσαι σε πιο μαλακό προφανώς. Το μόνο κατά, υποθέτω είναι πως θα είναι αρκετά ζεστό το καλοκαίρι.
philos Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Επιστρέφω πάλι στο topic καθώς έχουν αλλάξει κάποιες παράμετροι. Στρώμα 200x120 μέχρι 350ευρώ, έχετε τίποτα κατά νου; Αυτές τις μέρες είχαν τα entos -50% σε όλα τα στρώματα και έλεγα για το REST. Αν συνεχίσουν τις προσφορές ίσως το πάρω, αλλά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας.
challenger_4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πρίν 2 χρόνια πήρα 2 διπλά στρώματα, το μοντέλο classic της Candia Strom. Από αρχική 500 ευρώ που το είχε η candia, τα πήρα περίπου 330 το ένα, από μαγαζάκι με έπιπλα στην Λούτσα. Μου είπαν ότι σε μαγαζια συνοικιακά τα βρίσκεις πιο φτηνά από τα κεντρικά της Candia στα Σπάτα. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Στρώμα μέτριας σκληρότητας μετα από 2 χρόνια δεν έχει αλλάξει καθόλου (Το γυρίζω πάνω κάτω κάθε 2 μήνες). Έχουν εξαφανιστεί οι πόνοι στη μέση που είχα όταν κοιμόμουν.
NERRY Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω λεπτό στρώμα. Αξίζουν τέτοια; ή Θα παραμορφώνει εύκολα; https://m.ikea.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-afroy/malfors-strwma-afroy-metrio-9683/10272284/
gregdel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, NERRY είπε Καλησπέρα στην παρέα. Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω λεπτό στρώμα. Αξίζουν τέτοια; ή Θα παραμορφώνει εύκολα; https://m.ikea.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-afroy/malfors-strwma-afroy-metrio-9683/10272284/ Δεν θα στο προτεινα... φίλος στρωματάς μου λέει τα χειρότερα για τα στρωματα που αγοράζονται τυλιγμένα...
NERRY Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Χρησιμοποιώ ενα στρώμα που μας είχαν δώσει αλλά πλέον είμαι σε κακή κατάσταση, όπως και τα οικονομικά μας.. Γι αυτό ψάχνω κάτι φθηνό.. Αλλά μάλλον καλύτερο να βάλω δόσεις..
infini Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Στις 13/9/2018 στις 4:52 ΜΜ, gregdel είπε Δεν θα στο προτεινα... φίλος στρωματάς μου λέει τα χειρότερα για τα στρωματα που αγοράζονται τυλιγμένα... Όλα τα στρώματα με foam/memory foam/latex τα στέλνουν τυλιγμένα.
gregdel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, infini είπε Όλα τα στρώματα με foam/memory foam/latex τα στέλνουν τυλιγμένα. Το memory το δικό μου, μου το έφερε κανονικότατα ατύλιχτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα