TzimakoTOS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα παιδια..Τον τελευταιο καιρο ειμαι στο ψαξιμο για στρωμα υπνου. Κατα την ερευνα αγορας μου ανακαλυψα τα στρωματα με ανεξαρτητα ελατηρια και αφρωδη υλικα, αλλα και αυτα χωρις ελατηρια μονο με αφρωδη υλικα.Δοκιμαζοντας και απο κοντα καποια στρωματα εχω μαλλον καταληξει πως μου αρεσουν τα στρωματα χωρις ελατηρια, μονο με αφρωδη υλικα, και πιο συγκεκριμενα ακομα περισσοτερο μου αρεσει το memory foam. Θα ηθελα γενικα να παρω οσο περισσοτερα μπορω απο ενα στρωμα για το ποσο που θα δωσω. Πειτε κανενα καταστημα που να εχει μαλακα στρωματα με ανεξαρτητα η καθολου ελατηρια η συμφωνα με την εμπειρια σας ποια στρωματα θα προτεινατε η εχετε.
leftermann Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 αν είσαι Θεσσαλονίκη, η anatomic help έχει καλά memory foam στρώματα σε νορμάλ τιμή. Προσωπικά έχω δοκιμάσει 2 στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια ως τώρα. Το πρώτο ήταν ένα πανάκριβο της mediastrom. Πάρα πολύ καλό, αλλά στην 5ετία-6ετία το άλλαξα, όχι ότι ήταν και για πέταμα αλλά δεν ήταν η στρωματάρα που ήταν όταν ήταν καινούρια. Το αντικατέστησα με ένα της terzostrom, λιγότερο από την μισή τιμή του πρώτου. Επίσης πολύ καλό (όχι τόσο καλό, οκ), αλλά και αυτό είναι στα 6 χρόνια πλέον και είναι για να φάει σουτ. Αυτήν την εβδομάδα περιμένω το στρώμα της anatomic, χωρίς ελατήρια αυτήν την φορά. Από εδώ και πέρα λέω να παίρνω φτηνότερα στρώματα (όχι του πεταμού βεβαίως βεβαίως) και να τα πετάω στα 4-5 χρόνια το πολύ χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το στρωμα δεν πρέπει να ειναι πολυ μαλακό ουτε πολυ σκληρο γιατι στρεβλώνετε η σπονδυλική στήλη, Τα σύγχρονα στρωματά επιλέγονται αναλογα τα κιλα σου
TzimakoTOS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Σ'ευχαριστω για την απαντηση, δυστυχως ειμαι Αθηνα κι απ οτι βλεπω δεν εχει υποκαταστημα η anatomic help.. Εγκυκλοπαιδικα αυτο που περιμενεις τι παχος εχει? Σε τι τιμη το τσιμπησες και σε τι διασταση? Α, και καλους υπνους..
leftermann Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 η anatomic βγάζει memory foam σε δύο πάχη, 18 και 20 εκατοστά (8 και 10 από αυτά είναι η στρώση του memory foam, αντίστοιχα), και σε δύο τύπος το καθένα, σκληρό και μαλακό. Εγώ διάλεξα το σκληρό, καθόσον και ολίγον βαρύς. Το μαλακό ξαπλώνεις πάνω και νιώθεις σαν να σε ρουφάει να σε καταπιεί ξερωγώ 20 εκατοστά, σκληρό, 200Χ160, κάπου 690 ευρώ.
TzimakoTOS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις.. Ειναι λιγο τσουχτερη η τιμη να πω την αληθεια, με 450 εχω βρει 22 ποντους παχος μαρκας perdormire, αλλα φανταζομαι ειναι επειδη βαζει πολυ πραμα ο δικος σου μεσα αν ειναι 10 ποντοι το memory οποτε μαλλον αυτο θα ανεβαζει την τιμη..
NikosKallithea Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μια και το ειδα το βαζω μηπως κάποιος ενδιαφερεται http://www.groupon.gr/deals/special-deal/gg-foam-hellas-7-17/48075289?p=10&nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_305&a=1656&utm_source=channel_goods&utm_medium=email&sid=e51a9dc0-b246-48d1-8831-e9054af83b60&division=special-deal&uh=74855ac4-e1d4-4efa-9cd5-06a707349752&date=20140111&sender=rm&s=body&c=deal_img&d=deal-page&utm_campaign=gg-foam-hellas-7-17-48075289
leftermann Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις.. Ειναι λιγο τσουχτερη η τιμη να πω την αληθεια, με 450 εχω βρει 22 ποντους παχος μαρκας perdormire, αλλα φανταζομαι ειναι επειδη βαζει πολυ πραμα ο δικος σου μεσα αν ειναι 10 ποντοι το memory οποτε μαλλον αυτο θα ανεβαζει την τιμη.. το memory foam είναι που κοστίζει ότι κοστίζει. Το 18άρι βγαίνει κάπου 550. Αυτό που λες πόσο memory foam έχει; Για να πω την αλήθεια, δεν είναι και λίγα τα 690, δεν ξέρω αν θα το αγόραζα σε αυτήν την τιμή, μια και το παίρνω στην μισή τιμή λόγω μιας, εχμ, ας το πω "ειδικής έκπτωσης". Η elite είχε ένα memory πάντως κάπου στα 1900 ευρώ, γλουρπ!
TzimakoTOS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Νικο αυτην την προσφορα λιγουρευομουνα και πηγα να ρωτησω μηπως υπαρχει και σε διασταση 1.20 που θελω εγω ημιδιπλο αλλα δυστυχως μου ειπαν πως αυτο το μοντελο βγαινει απο 1.50 και πανω.. Παντως πηγα και ξαπλωσα σ αυτο το στρωμα και η αισθηση ειναι φοβερη.. Οποιος ψαχνει σε τετοιες διαστασεις ειναι φοβερη τιμη για τα υλικα που εχει προτεινω να παει να το δοκιμασει ανεπιφυλακτα.. Leftermann αυτο που εχω βρει εγω πρεπει να χει η 4 η 6 ποντους memory και παρ'ολα αυτα η αισθηση ειναι παρα πολυ καλη.. Ισως το memory να πρεπει να ειναι πανω πανω και να μην ενδεικνυται να εχει το μισο ας πουμε απ το στρωμα.. Ισως γι αυτο να σου φανηκε πολυ μαλακο και το πηρες σε σκληρο.. 350 δηλαδη το 20αρι σου βγηκε.. Αυτα ειναι! Ασ'οψεται που ειμαι παντελως ακαλωδιωτος και απο εχμ, ειδικες εκπτωσεις δεν κουνιεται φυλλο..
παπι Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Για να μην ανοίγω νεο θέμα, στρωμα νερου; υπέρ κατα λέει δε λέει;
TzimakoTOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Γενικα επειδη εχω κατασταλαξει πλεον οτι θελω στρωμα χωρις ελατηρια, με memory foam πειτε μαγαζια που να εχουν τετοια στρωματα με οσο το δυνατον λογικες τιμες.. @παπι Για τα νερου δεν το εχω ψαξει καθολου, αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι υποστηριζουν καλα την σπονδυλικη στηλη αλλα δεν υποστηριζουν την πλατη καθολου καλα.. Και αυτες οι πληροφοριες με καθε επιφυλαξη, οπως ειπα δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα..
panosno1com Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Aυτο το στρωμα υπνου που "φουσκωνει" ? (δεν εννοω της θαλασσης προφανως χαχα) ξερετε ή εχετε διαβασει αν ειναι υποφερτο στον υπνο ; Υπαρχει περιπτωση να ..σκασει ? δηλαδη εχει συγκεκριμενο "οριο βαρους" συγνωμη για το topic hijacking παντως... ευχαιρστωωωω !!
TzimakoTOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Οχι σιγα το hijacking, χιλιοι καλοι χωρανε.. Προσωπικα δεν εχω ακουσει κατι για φουσκωτα στρωματα.. Αλλα πιστευω πως για μονιμη λυση δεν θα ενδεικνυται κατι τετοιο.. Παντως απο οταν ξαπλωσα σε στρωμα χωρις ελατηρια, με memory foam, εχω ξεγραψει παντελως οτιδηποτε με ελατηριο..
panosno1com Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειναι ακριβως μονιμη λυση ,φοιτητης ειμαι ,απλα το κρεβατι που εχω τωρα ειναι ενα ταλαιπωρημενο κρεβατι καναπες ( που δεν ξεκουραζομαι κ πολυ ειναι η αληθεια πανω του :/ ) και σκεφτομουν μηπως καποιο φουσκωτο στρωμα θα εκανα δουλεια (με καμια μοκετα ή χαλί απο κατω , να μη παιρνει υγρασια του πατωματος) για τα υπολοιπα 1-2 χρονια που μου απομένουν...να κατι τετοιο πχ (το site τυχαιο ,απλα εψαχνα, θελω να δειξω οτι δε θελω κ κατι ακριβο πχ ) Site: link
TzimakoTOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Γενικα σκεψου οτι θα κοιμασαι 2 χρονια και θα ξεκουραζεσαι οσο ξεκουραζοσουν στο camping που πηγες καποτε διακοπες.. Στρωμα camping ειναι αυτο.. Νομιζω πως θα ειναι χειροτερο απ τον καναπε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα