Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα έχεις αγοράσει στο παρελθόν προϊόν της συγκεκριμένης εταιρίας , ξέρεις γιατί δεν πρέπει να κάνεις το ίδιο λάθος ξανά.

Δημοσ.

Άμα έχεις αγοράσει στο παρελθόν προϊόν της συγκεκριμένης εταιρίας , ξέρεις γιατί δεν πρέπει να κάνεις το ίδιο λάθος ξανά.

Εγώ πήρα την τηλεόραση απο την προσφορά του public και είμαι ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα..

Για το τάμπλετ πάντως δεν ακούγονται και τα καλύτερα.

Δημοσ.

εγω οταν ειχε γινει ο χαμος με το ταμπλετ ειχα πει οτι βγαζουν προβληματα τα περισσοτερα προιοντα της F&U.και μετα απο 1-2 μερες απο παιδια που το πηραν το 60-70% η το επεστρεψαν πισω και πηραν χρηματα πισω η το εδωσαν και πηραν καινουργιο.τα προβληματα ηταν τα περισσοτερα για την οθονη και μερικα ειχαν να κανουν με την μπαταρια και την θυρα φορτισης...quality control πριν τα βγαλουν στην αγορα=0%

οσο για την χαμηλη τιμη τους οκ...το παιρνεις και αν βγει καλο βγηκε...αλλιως εισαι συνεχεια στο τρεξιμο + χαλας βενζινη περα δωθε συνεχεια στο μαγαζι + και σπας τα νευρα σου....εγω παντως προτιμω παντα να δινω 30-40 ευρω παραπανω και να παιρνω κατι αξιοπιστο. (πηγα να την φαω και εγω να το παρω οταν ειχε γινει ο χαμος εκεινες τις 2 μερες αλλα ευτυχως τελευταια στιγμη εκανα πισω)

βεβαια μερικοι το πηραν και ηταν οκ...ενα μικρο ποσοστο..γιατι αν δειτε το θεμα οι πιο πολλοι γκρινιαζαν για προβληματα.  η τηλεοραση τοτε οντως ειχε βγει καλη..αλλα το ταμπλετ βγηκε στους πιο πολλους προβληματικο.

Δημοσ.

Εγώ ήμουν από τους τυχερούς, όλα καλά μέχρι στιγμής με το tablet.
Η οθόνη πάντως δεν είναι η καλύτερη..
Ψάχνω καμία θήκη και προστατευτικό οθόνης να του βάλω

Δημοσ.

Εγω το έχω από την προσφορά του carrefour και μπορώ να πω ότι είναι VFM.

Ναι μεν η οθόνη έχει προβλήματα θέασης, αλλά συνηθίζεται εύκολα. Εξάλλου κάτι που είναι 10" δεν θα το έχεις και κολλημένο στο πρόσωπό σου...

Το άλλο αρνητικό είναι το βάρος του που είναι περίπου 500γρ

Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό και γρήγορο.

Για τα λεφτά του είναι μια χαρά...

Δεν θα το συνιστούσα σε κάποιον που θέλει να το χρησιμοποιεί συνέχεια... καλό θα είναι να πάρει κάποιο με καλύτερη οθόνη... τουλάχιστον ως προς την θέαση.

@k_dinos: Για θήκες κλπ συζητάμε και εδώ... αν βρεις κάτι πες το και σε εμάς!!... Δεν ξέρω αν θα πάρω θήκη φάκελο ή θήκη που κάνει και τριγωνικό stand...

http://www.insomnia.gr/topic/545864-fu-tablet-101-etb1063-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CF%80/

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που το πηρα για την μανα μου για συνταγες και για να βλεπει σειρες δεν εχω ακουσει παραπονο. Βεβαια εβαλα ενα ebook και στο 3 λεπτο το παρατησα, βινετακια στο utube εβλεπα ανετα . Αναλογα τις αναγκες του καθενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...