Dev1l Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, θελω να παρω μια ψυκτρα για τον i5-4670k μου, αυτη την στιγμη δουλευει στα 3.4GHz με stock ψυκτρα! Εγω θελω να τον παω καπου στα 3.9GHz και γενικα λογο οτι βρισκομαι σε αναβαθμιση συστηματος θελω να παρω μια καλυτερη ψυκτρα! Βλεπω κατι 55°C σε idle mode και παθαινω ψυχολογικα! Καποια βοηθεια ? Υ.Γ.: Το budget που διαθετω ειναι ως 50€ αν και θα ηθελα κατι ποιο φθηνο!
Dev1l Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Θα μπει πανω στην μητρικη μου σωστα ? Ειναι η MSI Z87-G45 και οι μνημες μου: Crucial Ballistix Tactical
Dev1l Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αλλαξα κουτι! Εχω το phanteks ethoo pro window! Ουτε εδω δεν κανει ? Οι μνημες επισης μπηκαν και εγιναν 16gb 4x4GB. Ειναι καπως ψηλες....
dimitrisOP Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αλλαξα κουτι! Εχω το phanteks ethoo pro window! Ουτε εδω δεν κανει ? Οι μνημες επισης μπηκαν και εγιναν 16gb 4x4GB. Ειναι καπως ψηλες.... βεβαια χωραει στο ethoo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα