katarasg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε ολους!Το προβλημα εχει ωσ εξης .....Προσφατα εφτιαξα υπολογιστη για το μαγαζι μου και το εστησα με win 7 64 bit αυθεντικη αδεια αγορασμενη...το ρποβλημα ειναι οτι λογω το οτι υπηρχαν ασυμαβτοτητεσ του εμπορικοθ προγραμματος που χρησιμοποιω εκανα αγκατασταση εκ νεου με win 7 32 bit.Το προβλημα ειναι το εξης ...μπορω να χρησιμοποιησω τα win 7 64 bit την αυθεντικη αδεια σε αλλον υπολογιστη γιατι ειχα ακουσει οτι οι αδειες της Microsoft εοπικοινωνουν με τον server ths και δινουν κ πληροφοριες για το jardware toy υ[πολογιστη!!Ισχυει κατι τετοιο......?Με ενδιαφερει να την βαλω σε ενα νεο 64 βιτ που θα φτιαξω τωρα !!Ευχαριστω ολους εκ των προτερων!!!
Kostasspil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχει κάποιο όριο υπολογιστών (νομίζω μέχρι 3 το γράφω με επιφύλαξη), που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο key. Περίμενε να σου πει και κανας άλλος πιο σίγουρα
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Εγώ νομίζω πως η άδεια είναι για 1 PC εκτός και αν έλεγε κάτι διαφορετικό όταν την αγόρασες. Aλλά το ότι από τη στιγμή που θα τα έχεις σε 1 PC θεωρητικά είσαι νόμιμος. Σε περίπτωση που δε σου κάνει ενεργοποίηση (πράγμα απίθανο γιατί αν δε κάνω λάθος η microsoft αφήνει να ενεργοποιηθεί το ίδιο key κάμποσες φορές κάθε κάποιους μήνες) τότε διαλέγεις την τηλεφωνική μέθοδο ακολουθείς τις οδηγίες και αν δε σε αφήσει πάλι τότε μιλάς με υπαλληλο που μπορείς πολύ απλά να του πεις ότι τα έχεις σε 1 PC αλλά έκανες φορμάτ για κάποιο λόγο. (μη τους λες και πολλά πολλά γιατί αν δε καταλάβει και τι του πεις μπορεί να σου ρίξει κάνα άκυρο) Δεν θα έχεις πρόβλημα δηλαδή μη φοβάσαι δεν είναι μπαμπούλες εκεί, απλά λίγο σπασίκλες. Δε πρόκειται δηλαδή να δει κανείς ότι πλέον την έβαλες σε διαφορετικό hardware, ή αν το βλέπουν δεν τους ενδιαφέρει και προφανώς δε στέκει κιόλας γιατί αν το καλοσκεφτείς, δηλαδή αν εγώ κάνω αναβάθμιση στο PC μου θα πρέπει να αγοράσω κανούρια windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα