iTechBlogGr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Uptime: 0 days, 0:01:35 DSL Type: ITU-T G.992.5 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 508 / 3.896 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 2,18 / 11,82 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,6 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 23,8 / 40,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 26,4 / 10,1 System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): - Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 20 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 0 / 0 η γραμμή μου είναι 8αρα αλλά μου είπαν ότι υπάρχει θόρυβος στην γραμμή και ότι φταίει η κάθετη καλωδίωση και γι'αυτό έχω απώλεια 3mbps
navigator0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αν το μετρησαν στον κατανεμητη του οτε και φτανει οκ η γραμμη και εχεις απωλεια στην καθετη στα ειπαν οκ!
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Uptime: 0 days, 0:01:35 DSL Type: ITU-T G.992.5 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 508 / 3.896 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 2,18 / 11,82 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,6 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 23,8 / 40,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 26,4 / 10,1 System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): - Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 20 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 0 / 0 η γραμμή μου είναι 8αρα αλλά μου είπαν ότι υπάρχει θόρυβος στην γραμμή και ότι φταίει η κάθετη καλωδίωση και γι'αυτό έχω απώλεια 3mbps αν στο ειπαν τηλεφωνικα τοτε ειναι ακυρο διοτι μπορει να φταιει ο χαλκος του οτε μπορει να φταιει κατι σε σενα .1002 πραγματα δηλαδη.γενικα εχεις 40 attenuation οποτε τα 8 mbit θα ειναι λιγο οριακα με 9 margin που λογικα δινει η cyta.ισως χρειαστει να σου ριξουν το margin στο 6 απλα εκει ισως υπαρχει καποιο ρισκο να εχεις αποσυνδεσεις.και επειδη εχεις και το τηλεφωνο πανω στο ιντερνετ θα χανεις και το τηλεφωνο μαζι.ΛΙΓΟ κακη ιδεα το voip:P σε τετοιες γραμμες.το thomson εχει γενικα το καλο οτι ειναι πολυ σταθερο με τις χαλια γραμμες.και με σχεση τα 8 δεν εχεις απωλεια 3 mbit αλλα παραπανω.αν τωρα εκαναν τεστ και ειδαν κατω οτι εχεις 7 πχ και πανω οτι εχεις 4 τοτε ναι σιγουρα φταιει κατι απο κατω μεχρι πανω.απο καποιο μεγαλο τηλεφωνικο καλωδιο απο καποιο πριζακι με πυκνωτη απο καποια παραλληλη καλωδιωση,απο καποια οξειδωση σε καποιο σημειο ενωσης.μπορει η απωλεια να ειναι στην καθετη μπορει και στην οριζοντια.ελπιζω να μην εχουν κανει επιστροφη πανω απο το ιδιο καλωδιο που κανουν σε μερικους οταν δεν τους βαζουν το ρουτερ στην κεντρικη πριζα.γενικως θελει δοκιμες ειτε απο εσενα ειτε απο καποιο τεχνικο.αλλα ετσι απλα να πεις στον αλλον οτι φταιει η καθετη καλωδιωση χωρις να κανεις τεστ (αν δεν εχου γινει)τοτε δεν εχει νοημα.συν οτι τα περισσοτερα σπιτια εχουν και spare ζευγαρι καθετης οποτε θα μπορουσε να γινει αλλαγη με αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα