Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις πηρα και την τηλεοραση και το ps4 και εβαλα το φιφα να παιξω και οταν η μπαλα ηταν στο αερα λαγκαρε. με τι εχει να κανει? καποια ρυθμιση στο ps4 η στην τηλεοραση που δεν εχει game mode?
ξερεις καποιος εμπειρικα να μου πει?

Δημοσ.

Ουσιαστικά για να βάλεις game mode ορίζεις τη λειτουργία εικόνας σε «Παιχνίδι» και απενεργοποιεί κάποιες λειτουργίες που μπορεί να προκαλούν lag. Και αν έχεις και input lag, δοκίμασε να ορίσεις την είσοδο HDMI στην οποία έχεις συνδέσει το PS4 ως «Παιχνίδι» ή «PC» (στην οθόνη που επιλέγεις input πατάς το κόκκινο κουμπί στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και επιλέγεις την ετικέτα).

Δημοσ.

το εκανα αλλα κανει παλι τα ιδια. εντωμεταξυ το γκουγκλαρα και διαβασα σε ενα ξενο φορουμ οτι οι LG λαγκαρουν και να τις αποφευγουμε εγραφε ενας.αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι τηλεοραση full hd μοντελο 2014 lg λαγκαρει στο ps4. καμια αλλη λυση? να την παω πισω τη τηλεοραση?

Δημοσ.

οχι ενταξει παιδια. δεν εφταιγε η τηλεοραση εντελει. εφερα ενα αλλο ps4 και επαιζε αψογα.ευτυχως μου κοψε. το ps4 που πηρα ειχε θεμα και αυριο το παω πισω. περιεργο παντως γιατι μου κολλαγε μονο στο φιφα 15 και λαγκαρε συνεχεια.μαλιστα δεν λαγκαρε ακριβως σαν να κολλαγε για κλασματα η κινηση.και μαλιστα κοβοταν και ο ηχος.

ενω στο drivers club που εβαλα δεν εκανε κατι που το επαιξα. γκαντεμια παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...