kostas koyt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Χαιρετίζω την παρέα ,αγόρασα ένα λαπ τοπ lenobo G50 .το έστησα, πέταξα τα περιττά προγράμματα της Lenovo και είπα να ασχοληθώ λίγο με το σκληρο .βρήκα 5 η 6 partition και λέω δεν διαγράφω μερικά και να τα ενσωματώσω σε 3 ,το έκανα με το paragon και από τότε δεν μπενει στα win μετα από πολύ διάβασμα στο φόρουμ είδα ότι μου άλλαξε το partition apo C se D έκανα το paragon boot cd και το έφτιαξα αλλά και πάλη τίποτα μάλλον δεν βρίσκει το αρχικο boot ούτε με το CD των win αν ξέρει κάποιος ας βοήθηση . μάλλον το φορ ματ δεν το γλιτώνω
mphxths Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 λες να υπηρχαν τα partitions για πλακα εκει περα? αν ηταν uefi bios και 7/8αρια τοτε μιλαμε σιγουρα για 1.partition uefi (καμμια 100αρια mbytes) 2.partition συστηματος (αν θυμαμαι καλα αυτο παιζει κοντα στα 300mb) 3.restore partition (αναλογως την εταιρια παιζει σε κατι gbytes) 4.το C αν πειραξες το 1 ή/και το 2 , τοτε εν ολιγοις ξεσκισες την εγκατασταση των windows...για να μην μπλεξεις με μαιμουδιες για να τα επαναφερεις..αν υπαρχει ακομα το (3) τοτε τραβα του μια επαναφορα να επανελθει στην κατασταση που ηταν οταν το αγορασες...ελπιζοντας οτι θα φτιαξει τα σβησμενα partitions μονο του...
SPANK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αφού έγινε έτσι η δουλειά τώρα και απο την στιγμή που δεν εχεις σημαντικά αρχεία μέσα καλύτερα ρίξε ενα format και εγκατάσταση απο την αρχή να εισαι κομπλέ , μεσα στην εγκατάσταση των windows στους δίσκους μπορείς να φτιάξεις και τα partitions που θέλεις 1
kostas koyt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστώ για της άμεσες απατήσεις έσβησα 2 partition του 1gb σε fat 32 και τα ένωσα με ένα αλλο τώρα έχει ένα partition 25GB που έχει τους drivers και το C: που έχει και το λειτουργικό δηλ .για επαναφορά έχει ένα κουπάκι στο πλαι δεν κάνει τίποτα με πάει στο bios επαναφορά η αναβάθμιση από CD ME WIN 8.1 EINAI μου λέει κλειδωμένος ο δίσκος
kostas koyt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αν κανω format και βάλω win 8.1 core τον κωδικό θα τον πάρει μόνο του αραγε ? στο bios λέει licanse win μόνο , στην καρτέλα exit toy bios λέει win 8.1 έχει καρτελάκι από κάτω μα το εικονίδιο των win 8 .
zackeron Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι τα 8.1 with bing ειχα παρει και εγω αυτο http://www.e-shop.gr/lenovo-g50-45-80e300nvcy-156-amd-quad-core-a6-6310-4gb-1tb-windows-81-p-PER.910347,ειχα κατεβασει τα 8.1 core/pro αλλα δεν εκανε το key που ηταν για τα 8.1 with bing,κατεβασε το απο εδω http://thepiratebay.se/torrent/11038998/Windows_8.1_with_Bing_-_AKA_CoreConnected_x64 , δεν ξερω αμα λειτουργει γιατι τα περασα απο τον 8ειο εγω
thelos257 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα φιλε μου ποιος σε καλεσε να σβησεις τα partition εε ; Πες μου αν ειναι το παραπανω λαπτοπ που ποστάρε ο zackeron που πειρες τοτε ισως να εχει φτιαξει αυτος τα recovery dvd πες του να στα δωσει αν μενεται κοντα καπου ή αν δεν ειναι αυτο τοτε καποιος θα εχει φτιαξει recovery dvd και ποτε μας δεν πειραζουμε partition recovery κυριως οταν ερχονται ετσι απο την εταιρια γιατι ηθελες να τα σβησεις ομως δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα τι σε πειραζαν ; αν ηταν 500γβ ο σκληρος δισκος δεν θα εδειχνε και τα 500 επειδη καποια δεμευονται στο συστημα και καποια παρτιτιον δεν φενονται στον υπολογιστη μου επειδη ειναι κρυφα διαμερισματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα