kktsol Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Θελω κατι λιγο παραξενο. Αλλα δεν το εχω πολυ με τα κινητα. Λοιπον εχω το moto defy+ απο ενα φιλο (απ'οτι εχω καταφερει να δω ειναι και rooted) και το χρησιμοποιω στο ποδηλατο για navigation και για να τρεχω και καποια προγραματα στυλ strava, runkeeper κτλ. Ενω ειμαι πολυ ευχαριστημενος (ουτε καν να κανω αναβαθμιση σε καινουργια εκδοση android δεν μου ειναι απαραιτητο) δεν ειναι πολυ γρηγορο. Εαν εχω καταλαβει σωστα τρεχουν πολλα προγραματα απο πισω, που δεν χρησιμοποιω ποτε (κατι weather και κατι αλλα παρομοια). Επισης εχω ενα θεματακι με το Α-gps που δεν πιανει αμεσως δορυφορο (επειδη μονο με παιρνουν δεν εχω προγραμμα με ιντερνετ). Οι ερωτησεις μου. 1.Ξερει κανενας πως μπορω να σβησω (και ποια μπορω να σβησω) προγραμματα που δεν χρειαζομαι οποτε να δουλευει πιο γρηγορα. Δοκιμασα και εσβησα καποια αλλα μετα απο λιγο που ξανακοιταξα ειχαν ξαναανοιξει. 2.Εαν δεν γινεται ποιο κινητο μπορω να παρω που να ειναι σαν το defy σε αντοχες (να μην γρατζουνιεται, να ειναι αδιαβροχο κτλ)και σε μεγεθος (αντε να παμε καμμια ιντζα παραπανω), να τρεχει android, και να εχει GPS και οχι A-GPS (εκτος εαν υπαρχει κανενα κολπο για να πιανω ευκολα δορυφορο). ευχαριστω προκαταβολικα
maddoctor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αν πραγματικά είσαι root, Μπορείς να δοκιμάσεις με αυτό να σβύσεις ότι δεν θέλεις, αλλά και πάλι θέλει προσοχή μην σβύσεις κάτι απαραίτητο στο σύστημα!
kktsol Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω φιλε. Θα το δοκιμασω. Μηπως υπαρχει και πουθενα καμμια λιστα με το ποια προγραμματα ειναι απαραιτητα και ποια οχι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα