pitoma Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα.Έχω μια μητρική rampage iii extreme.Δυστυχώς το κατάστημα που την αγόρασα ήξερε ότι έχει πρόβλημα κ παρόλα αυτα μου την πούλησε για καινούργια.Τώρα λοιπόν που αποφάσισα να την αναβαθμισω γτ τόσο καιρό δεν το είχα πάρει χαμπάρι είδα ότι δουλεύουν μόνο τα τρια ντιμ από τα έξι.Πρόσεξα και κάτι ακόμα...Από την πίσω πλευρά της μητρικής εκεί που μπαίνει η κάρτα γραφικών το πρώτο ντιμ έχει κάτι σαν κιτρινίλες σαν να έχει λιώσει η κολληση.Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...Ευχαριστώ
SaFiS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Εγγυηση δεν εχει?? 3 χρονια νομιζω δινει η ASUS...
pitoma Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δυστυχώς το κατάλαβα αργά και η εγγύηση δεν ισχύει ποια.
Fubar.gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Πιθανόν να μήν έχει η μητρηκή πρόβλημα αλλά οι μνήμες να μήν είναι συμβατές. Διάβασε το manual, γιατι υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί σχετικά με τις μνήμες, ποσα DIMM κάθε τύπου μπορούν να μπούν και σε ποιές θέσεις.
pitoma Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Εχω δοκιμασει με διαφορες μνημες και παλι μου κανει τα ιδια των 3 σετ εννοειται.Όσον αφορα αυτο με την υποδοχη της καρτας γραφικων υπαρχει περιπτωση να ξερεις κατι?ευχαριστώ πολύ...
drkar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 εχεις βαλει σε ολα τα ντιμακια και δεν μπουταρει? η υποδοχη που λες παιζει ή οχι?
pitoma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εχω βαλει και δουλευουν μονο τα δυο η μητρικη ανοιγει κανονικα. Η υποδοχη ναι δουλευει αλλα φοβαμαι να της βαλω καρτα γραφικων πανω για να μην παθει τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα