dimyok Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδη την πήρες και ακομα κοιτας το κουτι ?? και εγω την περιμένω μια βδομαδα απο το πλαισιο . Στις 32 ιντσες ειναι απο τις καλυτερες value for money . 3D και 800Hz ποιοτητα εικονας σαν τη μεγάλη σου σιγουρα δεν ειναι.Ισως σου φανει και ποιο σκοτεινή σε σχέση με το backlight της μεγάλης.
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Παλι διαθεσιμη απο Κωτσοβολο. Δεν θ'αντεξω τελικα και μαλλον θα την χτυπησω........περιμενα την 32H5000 να εβγαινε προσφορα(στα 219-229) γιατι δεν μ'ενδιαφερει καθολου το smart αλλα επειδη την εχω ξαναπατησει αλλες 2-3 φορες στο παρελθον που περιμενα προσφορα και πηρα τα @@ μου λεω να την παρω στην τιμη αυτη. Για πειτε εσεις που εχετε παραλαβει μερικες εντπωσεις. Απο γωνιες θεασης πως τα παει? Την εχω δει σε μαγαζι και μου αρεσε αλλα στο σπιτι καταλαβαινεις περισσοτερα αν την στησεις. Βεβαια δεν εχω και πολλες επιλογες γιατι ειναι στα μετρα που την χρειαζομαι(48 ποντους υψος εχω περιθωριο).
g_kor06 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Πάντως ακόμα στο Site του Κωτσόβολου δείχνει ότι είναι "εξαντλημένη"...
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Πάντως ακόμα στο Site του Κωτσόβολου δείχνει ότι είναι "εξαντλημένη"... Την ωρα που εγραψα το μηνυμα ηταν διαθεσιμη.
dimyok Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Απο γωνιες θεασης δεν τα παει καλα ειδικα αν εχεις συνηθίσει IPS monitor . 1
HERTHAN Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Απο γωνιες θεασης δεν τα παει καλα ειδικα αν εχεις συνηθίσει IPS monitor . Ειναι τοσο χαλια που λες δεν βλεπεται η δεν ειναι και τοσο τραγικο? Οχι σε σχεση με ips αλλα γενικοτερα.
mourtias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ας γράψει ρε παιδιά κάποιος εντυπώσεις γιατί μπορεί να την ξαναβγάλει κάποιος προσφορά και να την πάρουμε κι εμείς. 1
Agathoklis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 παιδακια την ανοιξα προχτες τελικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την την αποφαση να την κρατησω τελικα! για γωνιες θεασης δεν εχω παρατηρισει καποιο προβλημα προσωπικα , γιατι ειναι μπροστα απο το κρεβατι και δεν γινεται να παω πιο πλαγια απο τις 45 μοιρες . (οποτε δεν μπορω να σας πω τι γινεται περα απο τις 45 μοιρες) τα χρωματα ειναι πολυ πλουσια και ζωντανα χωρις καποια ειδικη ρυθμιση και το σουπερ ατου της για μενα ειναι το smart κομματι της που πηγαινει σφαιρα και εχει τοσο διαδυκτιακα καναλια ενημερωσης και ψυχαγωγιας, οσο και ραδιοφωνα (σε apps) το μονο κακο (αλλα και καλο αν εχεις ελλειψη χωρου) ειναι οτι φαινεται μικροτερη απο οτι ειναι λογω της απουσιας περιθωριου. σαν αγορα με αναλογια τιμης/ευχαριστησης/αποδοσης την βαθμολογω 9/10 1
HERTHAN Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 παιδακια την ανοιξα προχτες τελικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την την αποφαση να την κρατησω τελικα! για γωνιες θεασης δεν εχω παρατηρισει καποιο προβλημα προσωπικα , γιατι ειναι μπροστα απο το κρεβατι και δεν γινεται να παω πιο πλαγια απο τις 45 μοιρες . (οποτε δεν μπορω να σας πω τι γινεται περα απο τις 45 μοιρες) Καλοθεατη φιλε μου και ευχαριστούμε για το review.Ελπίζω να την ευχαριστηθείς. Αν μπορείς κανε ένα κόπο και πηγαινε λίγο περα από τις 45μοιρες να μας πεις αν καταλαβαίνεις μεγάλη διαφορα στην εικόνα.
Philippe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Πάλι σήμερα βγήκε στα 279€ για λίγο και μετά πάει περίπατο. Μας δουλεύουνε μου φαίνεται. Ένα review για όποιον δεν το έχει δει. Και εκεί αναφέρει τις μικρές γωνίες θέασης, αλλά τουλάχιστον λέει ότι έχει καλό contrast. Δείτε αυτή τη σκηνή από kill bill μέσω της τηλεόρασης να δείτε αν πράγματι το μαύρο είναι καλό.
Agathoklis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 εχτες κοιταξα για τις γωνιες θεασης... δεν γκριζαρει η οθονη απο τα πλαγια , τα χρωματα φαινονται κανονικα... αλλα δεν νομιζω να καθετε κανεις να βλεπει τηλεοραση τοσο πολυ πλαγια που να μην ειναι δυνατον να δει... οι αλλες 2 τηλεορασεις που εχω εχουν IPS panel και δεν μπορω να καταλαβω εντονη διαφορα
i love rock Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Παιδιά σήμερα πήρα την τηλεόραση . Να ρωτήσω κάτι μπορεί να διαβάσει 1tb δίσκο . Απ το μαγαζί που την πήρα μου είπαν οτι δεν πρέπει να βάζουμε τόσο μεγάλους δίσκους επάνω καλύτερα usb . Ο εξωτερικός δίσκος είναι μόνο με usb χωρίς τροφοδοσία .
teo20net Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν έχω τη συγκεκριμένη τηλεόραση αλλα μπορείς να βάλεις δίσκο απροβλημάτιστα και θα τον διαβάζει κανονικά.
Agathoklis Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Εναν 500αρι seagate που εχω τον τρεχει κανονικα απο τον δεκεμβρη
Screamer Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Μετα απο πολύ καιροοοοΟΟοοοοο ξανα σημερα στα 279 εβρά & με price much σχεδον από όλους τους μεγάλους παίκτες !!! (Κοτσώβολος, Μedia Markt, Πλαίσιο) Γραφω σχεδον γιατι Μultirama & Public την εχουν λίγο πιο ακριβά γιατί ειναι πιο μάγκες απο τους άλλους ! Πιστεύω πως ακόμα και σήμερα είναι value for money η tv !!! Edit : Την τσίμπησα (γιατί την είχα βάλει καιρό στο μάτι !)...Απίθανη !!! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2015 από Screamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα