manan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Περιμένω να σφάξουν τις μεγάλες ίντσες !!! Έτσι κ εγώ, στις 42 να έβγαζαν κάτι ανάλογα καλο θα ήμουν σούπερ
kostas_dr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Κι εγώ αναμένω μέχρι τα Χριστουγεννα 60αρα LED με όλα τα καλούδια (όχι 4k) στο 600ρι...
HERTHAN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 price match απο το πλαισιο http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/32-37-intses/Samsung-TV-32-UE32H5500-AWXXH.htm
Agathoklis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 σε κοτσωβολο δεν υπαρχει ουτε για δειγμα τηλεοραση σε 5-6 καταστηματα που πηγα.... λενε για παραγγελια και παραδοση μετα απο 25 μερες! ειναι τρελοι? προφανως και ηταν διαφημιστικο κολπο εξαπατησης του κοινου.... οποτε οσοι ενδιαφερεστε πλαισιο και media markt
Dark_son20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 μονο πλαίσιο και σε συγκεκριμένα καταστήματα όχι στην κεντρική αποθήκη το mediamarkt την έχει βγάλει και από το site του
araxtos21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Εκανα παραγγελια στο πλαισιο οταν ηταν διαθεσιμη αλλα τωρα μου λενε οτι εχει εξαντληθει και θελουν να την ακυρωσουν. Παντως προς το παρον την εχουν ακομα διαθεσιμη στο site για παραδοση σε 72 ωρες. Δε μου προτειναν καποια εναλλακτικη, μονο ενα χειροτερο μοντελο και ακριβοτερο κατα 10Ε μαλιστα. Μπορω να κανω κατι ?
Στεφανος123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Στο πλαισιο παντως αυτη τη στιγμη ειναι διαθεσιμο.Δεν πιστευω να μεινει και για πολυ,γι αυτο οποιος τη καψουρευετε ας το κανει συντομα.
dimyok Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δευτέρα πρωί μου το ακυρωσαν απο πλαισιο ηρακλειου με τηλ. απο κινητό ....
taxtax Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δευτέρα πρωί μου το ακυρωσαν απο πλαισιο ηρακλειου με τηλ. απο κινητό .... Και εμένα ενώ μου ήρθε αυτοματοποιημένο sms ότι θα παραλάβω εντός 72ωρών, μου είπαν χτές τηλεφωνικά ότι αναμένεται να παραλάβουν αυτοί στις 11Νοεμβρίου και εγώ 2-3μέρες αργότερα. Δηλαδή σε 10-11 ημέρες σύνολο. Και στο site τους ακόμα γράφουν "Παράδοση σε 72 ώρες" (3ημέρες). Σοβαρό κατάστημα.
atonioz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 στο πλαίσιο κηφισιάς μέχρι τις 8 το βράδυ χθες υπήρχε πάντως. Ακύρωση κράτησης από κάποιον. Έχω τη κάρτα εκεί του ατόμου που είναι στις τηλεοράσεις μέχρι τις 6 για οποιον ενδιαφέρετε pm me
l3ft3r1s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά εγώ καταχώρησα παραγγελία μεσάνυχτα Κυριακής (προς Δευτέρα) και παρέλαβα πριν από λίγο από το Πλαίσιο στο Mall. Whatever. Η τηλεόραση είναι τέλεια πάντως, ευχαριστώ Agathoklis και HERTHAN 1
Silenzio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 παιδια σε σχέση με αυτήν Site: http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/143748-toshiba-32l3433 είναι η Toshiba 32L3433 με smart, full hd, 200hz στα 269 ευρω, αξιζει ? ρωταω γιατι η samsung εξαντληθηκε, η samsung έχει quad core, για την toshiba ξερει κανεις το smart τι core έχει ? είναι dual ή quad ?
Agathoklis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 την παρελαβα εχτες μετα απο παραγγελια την δευτερα το απογευμα... την εχω στο κουτι χωρις να την εχω ανοιξει ακομη , με κοιταει και την κοιταω... κανεις απο τα παιδια που την εχει παραλαβει και την εχει ανοιξει κανα σχολιο??? να την κρατησω αξιζει? ή να την επιστρεψω/ δωσω καπου αλλου και να περιμενω πιο πολλες ιντσες? ευχαριστω!
AzaZyL Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 την παρελαβα εχτες μετα απο παραγγελια την δευτερα το απογευμα... την εχω στο κουτι χωρις να την εχω ανοιξει ακομη , με κοιταει και την κοιταω... κανεις απο τα παιδια που την εχει παραλαβει και την εχει ανοιξει κανα σχολιο??? να την κρατησω αξιζει? ή να την επιστρεψω/ δωσω καπου αλλου και να περιμενω πιο πολλες ιντσες? ευχαριστω! Πάντα αγοράζουμε τις πιο πολλές ίντσες που αντέχει η τσέπη μας.. 1
Agathoklis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Πάντα αγοράζουμε τις πιο πολλές ίντσες που αντέχει η τσέπη μας.. αγορασα αυτη https://www.skroutz.gr/s/4837308/LG-47LB731V.htmlπριν μια εβδομαδα για κυρια τηλεόραση για δευτερη την πηρα την σαμσουνγκ απλα θα με ενδιεφεραν εντυπώσεις πριν την ανοιξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα