Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εδω και μια εβδομαδα εχω παρατηρήσει οτι ενω πχ το ρουτερ μου κλειδωνει καπου στα 4.5 mbit (ειμαι μακρια απο το κεντρο) στα τορρεντ πιανω ταχυτητες κοντα 400 kb/s οπως και παλια δλδ αλλα στα κανονικα download πανω απο 50-100 δυσκολα να πιασω, στο speedtest κανει κατι σκορτζαρισματα στο download και πανω απο 100kb/s δεν δειχνει ποτε, συν οτι οι σελιδες δεν ανοιγουν τοσο αερατα οπως πριν!! επαναλαμβανω οτι πριν αυτο χαλι της 1ας εβδομαδας η γραμμη πηγαινε μια χαρα...πηρα την wind να τους το πω και μου λενε οτι δεν εχουν τπτ εργα και τετοια πραγματα και οτι θα το μεταφερουν στο τεχνικο τμημα...τι αλλο μπορει να ειναι? εχω κανει και φορματ τον υπολογιστη και reset το ρουτερ και τα καλωδια τα κουμπωσα ξεκουμπωσα στο splitter ξερει κανενας τι αλλο μπορει να ειναι γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου??

Δημοσ.

ειναι ενα tp link το αγορασα πριν κανα 6μηνο για καλητερα λεει...λες να τα εχει παιξει? αλλα αυτο που με προβληματιζει κυριως ειναι οτι ενω torrent κατεβαζει μια χαρα στα download και στις σελιδες σερνεται...! παιζει να ειναι δουλεια ρουτερ αυτη?

δοκιμη και με 2ο ρουτερ της wind παλι τα ιδια πανω απο μισο mbit δεν πιανω...!θα με τρελανει αυτο το πραγμα...

Δημοσ.

Περιμενε την απαντηση της εταιριας τοτε.

Ειναι οντως πολυ περιεργο να κατεβαζει οκ απο torrent και οχι απο servres.

Και με αλλο pc η κινητο σου κανει τα ιδια?

Δημοσ.

με κινητο μου βγαζει απο 70kb/s μεχρι 150kb/s αναλογα το σερβερ που παλι ειναι κουλο παλια επιανα 400+ ... ειναι τρελο αυτο το πραγμα..δεν μπορω να κανω συσχετισμο

Δημοσ.

Ισως να ειναι προβλημα στην καρτα στο dslam, αλλα να κατεβαζει torrents κανονικα και απο servers οχι, ειναι πολυ κουλο!

Απαντηση απο την εταιρια εχεις?

Δημοσ.

μετα απο μια φλασια κατα τις 8 το απογευμα οπου η γραμμη πηγαινε οπως πριν τωρα παλι κανει τα ιδια..δοκιμασε απο το οτενετ.γρ και πανω απο 50kb/s δεν πιανω οπως και πριν δλδ...τι διαολο γινεται δεν μπορω να καταλαβω..παιζει ο οτε να κανει τπτ αναβαθμηση/συντηρηση στη περιοχη και να τους εχει αλλαξει τα φωτα?

Δημοσ.

οπως εγραψα και παραπανω με ασυρματα το πολυ πολυ να πιασω κανα 1.5 mbit οχι παραπανω....πριν με ακριβως τις ιδιες ρυθμησεις και στο κινητο ασυρματα και στον υπολογιστη ενσυρματα επιανα 4+ mbit

Δημοσ.

σημερα ηρθε τεχνικος της wind τσεκαρε το κουτι με τα καλωδια κατω τσεκαρε πανω πριζα δικο του ρουτερ λαπτοπ και κανει παλια τα ιδια του βγαζει κατι σφαλματα λεει (ειχε 3 κατηγοριες και ενω η 1 ειναι φυσιολογικη εβγαζε απο τις αλλες 2)...την εστηλε λεει τη βλαβη στο κεντρο....τι να πω ελπιζω να ειναι καιτ απο εκει γιατι αλλιως το βλεπω να αλλαζω εταιρεια...

Δημοσ.

σημερα ηρθε τεχνικος της wind τσεκαρε το κουτι με τα καλωδια κατω τσεκαρε πανω πριζα δικο του ρουτερ λαπτοπ και κανει παλια τα ιδια του βγαζει κατι σφαλματα λεει (ειχε 3 κατηγοριες και ενω η 1 ειναι φυσιολογικη εβγαζε απο τις αλλες 2)...την εστηλε λεει τη βλαβη στο κεντρο....τι να πω ελπιζω να ειναι καιτ απο εκει γιατι αλλιως το βλεπω να αλλαζω εταιρεια...

Και το κέντρο θα την δώσει στον ΟΤΕ, για να ελεγχθεί το καφάω. Το θέμα δεν είναι να αλλάξεις εταιρία, το θέμα είναι να λυθεί το πρόβλημα γιατί πιθανόν να σε συνοδεύει σε όποιον πάροχο και αν πας, αν είναι θέμα καλωδίων, ή πόρτας στο καφάω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...