Προς το περιεχόμενο

i7 4770k και θερμοκρασιες

MonstrousChaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1ον να μην σφαχτείς... :)

2ον να μην ξυθεί καθόλου η πράσινη επιφάνεια της CPU.Όπως βλέπεις και στην φωτό υπάρχουν πολλές "πίστες / γραμμές" που απλώνονται γύρω απο το DIE.Οι πιο πολλοί συνήθως, σκοτώνουν τα Memory Controller Lanes, με αποτέλεσμα να βλέπει "μισές" RAM (2 απο 4) ή ακόμη και μόνο ένα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαλιστα! χιλια ευχαριστω φιλε μου!
θα επανελθω με αποτελεσματα (εκτος απροοπτου) και γιατι οχι με κανα video αν τα καταφερω καλα :)

τελευταια ερωτηση
εχω 2-3 pentium 4 ...η διαδικασια ειναι παρομοια για να κανω εξασκηση πριν παω στον haswell μου?
καπου διαβασα οτι η κολληση τους ειναι αρκετα πιο ισχυρη

νια ισχυει δεν τις βρηκα πουθενα ..εχει και το amazon/ebay βεβαια..

με το ξυραφι τι πρεπει να προσεξω?

http://www.e-shop.gr/coollaboratory-liquid-ultra-p-PER.641590

η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται πολυ βιαιο με σφυρι+μεγγενη αλλα λεω να το επιχειρησω...god be with me...

τι διαφορες ειδες σε idle και σε full load?
τι ψυξη και τι επεξεργαστη εχεις?

fuckin incredible guys.δν θα το πιστεψετε,αλλα εγω το βλεπω τωρα με τα ματια μου.βιδωσα τις βιδες παραπανω και σε idle kauetai stoys 25!!!nai stoys 25!!!!! βαθμους που πιστευω ειναι καλα σε συγκριση με τους 30-32 που ειχα πριν.θα μπω να παιξω bo2 και θα σας πω μετα ποσο παει σε real word καταστασεις!!!!by the way,μπορει καποιοσ να μου παραθεσει καποιο λινκ για overclock ?καποιο guide τους haswell και συγκεκριμενα για τον δικο μου?dn exv poly xrono na ψαξω δυστυχως,].anyway thanks!

οποτε ρε παιδια,δν πιστευετε οτι ηρθε η ωρα να ανεβασουμε τα ρολογια.εγω πιστευω πως ηρθε.εχω ηδη ψαξει αλλα υπαρχουν μεγαλες αποκλισεισ μεταξυ των ρeviews και σε ρολογια και σε τασεισ,αρα λιγο help απο αυτους που τον εχουν τον επεξεργαστη....(επισης το cpu αυτο σκοπευω να το κρατησω μεχρι να βγουν τα 10nm-7nm,θα βασταξει ως τοτε?για gaming μιλαω παντα,εενος εαν σε 1.5 χρονο του πεταξω μια η και 2 980τι θα εχει bottleneck αν τον εχω κανει ηδη oc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...