MonstrousChaos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 γεια σασ παιδια.προσφατα αγορασα την dark rock 3 kai thn arctic mx4 thermal paste κα τισ εβαλα πανω στον ι7 4770κ.το φανακι το εχω βαλεοι να δουέυει απο το bios στο 100%(για την darck rock 3).προς το παρων ειναι stock,οποτε ετρεξα το προγραμματακια που πρεπει και θα ηθελα να δειτε τα αποτελεσματα.ειναι φυσιολογικα για aftermarket cooler?πως θα τον παω στα 4.2 και τι θερμοκρασιες θα εχω? http://prntscr.com/51wy42 http://prntscr.com/51x2ecαυτες ειναι σε idle.παντα μιλαμε για stock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Οι θερμοκρασιες "δυστυχως" ειναι φυσιολογικες.Οι Haswell εχουν κατασκευαστικο προβλημα με την παστα που εχουν κατω απο το μεταλλικο καπακι.Λυσεις υπαρχουν (Delidding), αλλα χανεις την εγγυηση και αν δεν προσεξεις μπορει να τον καταστρεψεις.Σε OC πιστευω θα δεις κοντα στους 90+ οπως εβλεπα και εγω στον δικο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MonstrousChaos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Οι θερμοκρασιες "δυστυχως" ειναι φυσιολογικες.Οι Haswell εχουν κατασκευαστικο προβλημα με την παστα που εχουν κατω απο το μεταλλικο καπακι.Λυσεις υπαρχουν (Delidding), αλλα χανεις την εγγυηση και αν δεν προσεξεις μπορει να τον καταστρεψεις.Σε OC πιστευω θα δεις κοντα στους 90+ οπως εβλεπα και εγω στον δικο μου... εισαι σιγουρος ρε φιλαρακι?aftermarket solutions for cooler and thermal paste και παλι 30 βαθμοι ιδλε σε stock?σκατα.σε 4.2 θα δω 90αρια?εσυ εχεις stock fan?με το στοκ ποιες ειναι οι αντιστοιχες θερμοκρασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Με CoolerMaster Hyper 212 Evo και ΜΧ4 ειχα ακριβως τις ιδιες θερμοκρασιες.Οταν τον πηγα στα 4,6Ghz χτυπουσα 41°C Idle και 94°C σε Full Load / Stress Tests, λιγο πριν μπει το Throttling.Μετα το Delidding, με Coollaboratory Liquid Ultra απο κατω και MX4 απο πανω, με Corsair H110 πλεον εχω 24°C σε Idle και 68°C σε Full Load ή Stress Tests. Εννοειται πως δεν σου συνιστω Delidding.Εμενα δεν με πειραζε το κοστος της CPU, οποτε και το επιχειρησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 γεια σασ παιδια.προσφατα αγορασα την dark rock 3 kai thn arctic mx4 thermal paste κα τισ εβαλα πανω στον ι7 4770κ.το φανακι το εχω βαλεοι να δουέυει απο το bios στο 100%(για την darck rock 3).προς το παρων ειναι stock,οποτε ετρεξα το προγραμματακια που πρεπει και θα ηθελα να δειτε τα αποτελεσματα.ειναι φυσιολογικα για aftermarket cooler?πως θα τον παω στα 4.2 και τι θερμοκρασιες θα εχω? http://prntscr.com/51wy42 http://prntscr.com/51x2ecαυτες ειναι σε idle.παντα μιλαμε για stock Oι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα.Με AIDA64 24λεπτα σε τεστ και εβγαλες τετοιες θερμοκρασιες εισαι τελεια με την dark rock 3.Τα idle ειναι μια χαρα.Τωρα για το overclock δεν μπορει κανενας να σου πει τι θα βγαλεις σε mhz κα σε τι θερμοκρασιες και με ποσα volt.Πρεπει να δοκιμασεις και να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
applesnk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 safis με ποιον τροπο εκανες delidding?κολλησες τα κομματια στο τελος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 @applesnk: Ξεκινησα με μορσα αλλα δεν ξεκολλαγε (ισως δεν το χτυπουσα δυνατα) και οποτε χρησιμοποιησα, με πολλη προσοχη, την κλασικη λεπιδα "αυτοκτονιας" Wilkinson... Οχι δεν τα κολλησα.Καθαριζεται εντελως η παλια κολλα και απλα καθεται το καπακι πανω.Αν ξαναβαλεις κολλα, χανεται η εννοια του Delidding διοτι η κολλα, σε συνδυασμο με την μαπα παστα, ειναι που κανει την ζημια (δημιουργει αποσταση αναμεσα στο Die και το καπακι).Την πιεση που χρειαζεται την δημιουργει το ασφαλιστικο του socket.Στο μονο σημειο που μπηκε κολλα (σιλικονη) ηταν για να καλυψω τα VRM που εχει διπλα στο Die και κατω απο το καπακι, μιας και η CLU ειναι αγωγιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MonstrousChaos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω παιδια για ολες τις απαντησεις και αφου ειμαι κομπλε ειμαι μια χαρα.καποια στιγμη θα τον παω στα 4.2 και στα 4.0 να δω πως θα συμπεριφερθει.....κατι τελευταιο.οταν ειχα σφιξει το backplate απο την dark rock 3 ,δν το εσφιξα πολυ φοβουμενος μην προκαλεσω καποια ζημια.εννοω ειχα περιθωριο να σφιξω και αλλο τις βιδες χρις αυτες να σταματησουν να γυρναν.να τισ σφιξω κιαλλο μεχρι εκει που δν γυρναν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
applesnk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 @safis συγνωμη ειμαι λιγο νεος στους ορους του delidding ...τι εννοεις εδω? (vrm?clu?)"Στο μονο σημειο που μπηκε κολλα (σιλικονη) ηταν για να καλυψω τα VRM που εχει διπλα στο Die και κατω απο το καπακι, μιας και η CLU ειναι αγωγιμη... " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MonstrousChaos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ναι εννοεις ναι να το δοκιμασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 @safis συγνωμη ειμαι λιγο νεος στους ορους του delidding ...τι εννοεις εδω? (vrm?clu?) "Στο μονο σημειο που μπηκε κολλα (σιλικονη) ηταν για να καλυψω τα VRM που εχει διπλα στο Die και κατω απο το καπακι, μιας και η CLU ειναι αγωγιμη... " VRM είναι οι αντιστάσεις / πυκνωτές που έχει ο επεξεργαστής για την ρύθμιση των Volt, κλπ... CLU είναι η Coollaboratory Liquid Ultra (η πάστα "υγρό μέταλλο" που μπαίνει ανάμεσα στο DIE (πυρήνα) και το καπάκι... Σου παραθέτω και μια εικόνα για να το καταλάβεις πιο εύκολα... Στα VRM άλλοι βάζουν διάφανο βερνίκι νυχιών, όπως βλέπεις και στην εικόνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
applesnk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 κατάλαβα... είδα σε πολλά βίντεο δεν βάζουν clu αλλά μια καλή πάστα πχ mx4...τι προτιμάμε και Γτ? clu που βρίσκουμε? αν βάλουμε mx4 υπάρχει θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Κοίταξε, η CLU (Coollaboratory Liquid Ultra) ή η CLP (Coollaboratory Liquid Pro) συστήνωνται λόγω του ότι είναι απο 100% "υγρό μέταλλο" και έχουν καλύτερη θερμική αγωγιμότητα (μεταφέρουν / αποβάλλουν περισσότερη θερμότητα και ταχύτερα απο τις απλές πάστες).Και η MX4 θα κάνει δουλειά, αλλά δεν θα έχει τα ίδια οφέλη.Τις παραπάνω πάστες θα τις βρεις απο το επίσημο κατάστημά τους (Γερμανία) για online παραγγελία.Δεν νομίζω να τις φέρνει κανείς εδώ..http://www.coollaboratory.com/en/produkte/liquid-ultra/ http://www.coollaboratory.com/shop/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
applesnk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 νια ισχυει δεν τις βρηκα πουθενα ..εχει και το amazon/ebay βεβαια..με το ξυραφι τι πρεπει να προσεξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα