tinapo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ Site: Intel Core i5 Overclocking Tutorial έκανα o/c στο παρακάτω σύστημα case: Site: HEROICHI SUPER MIDI PRO CI-6919 BLACK mobo: Site: GA-P55-USB3 cpu: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Socket 1156 LGA Ψύκτρα Site: Thermaltake TMG i3 ram:KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G DDR3 8GB (4x2GB) vga: Site: SAPPHIRE HD 5670 1GB GDDR5 PCIE psu: Site: CORSAIR HX650 hdd: WD Caviar Black 640 GB SATA II OS: Microsoft Windows 7 64-bit και έχω τα παρακάτω αποτελέσματα Πιστεύετε ότι είναι καλά τα αποτελέσματα; Είναι ασφαλείς οι παραπάνω θερμοκρασίες με την παρατήρηση ότι ο ΗΥ δεν "ζορίστηκε", τρέχει εφαρμογές office κλπ χωρίς καθόλου παιχνίδια ! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 εχεις ψηλες θερμοκρασιες,νομιζω του εχεις δωσει πολυ ρευμα(1,360) αλλα δεν ειμαι κ πολυ εμπειρος στο oc,εγω σε idle εχω 30-33 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 παρε μια hyper evo+ για καλητερες θερμοκρασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ Site: Intel Core i5 Overclocking Tutorial έκανα o/c στο παρακάτω σύστημα case: Site: HEROICHI SUPER MIDI PRO CI-6919 BLACK mobo: Site: GA-P55-USB3 cpu: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Socket 1156 LGA Ψύκτρα Site: Thermaltake TMG i3 έγινε αλλαγή με την Site: THERMALTAKE ISGC-300 ram:KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G DDR3 8GB (4x2GB) vga: Site: SAPPHIRE HD 5670 1GB GDDR5 PCIE psu: Site: CORSAIR HX650 hdd: WD Caviar Black 640 GB SATA II OS: Microsoft Windows 7 64-bit και έχω τα παρακάτω αποτελέσματα Πιστεύετε ότι είναι καλά τα αποτελέσματα; Είναι ασφαλείς οι παραπάνω θερμοκρασίες με την παρατήρηση ότι ο ΗΥ δεν "ζορίστηκε", τρέχει εφαρμογές office κλπ χωρίς καθόλου παιχνίδια ! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μαλλον δεν εχει πατησει καλα η ψυκτρα. Πολυ υψηλες θερμοκρασιες εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Πολύ έδωσες. Δώσε 1.30v Και μετά τρέξε ένα prime95 για να δεις πως πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 λοιπόν μιας και μιλάμε για τον επεξεργαστή που έχω κι εγώ, επιτρέψτε μου να ορίσω από τη μεριά μου τι θεωρώ "ασφαλές" σε βάθος τουλάχιστον 5ετιας που τον έχω έτσι χειμώνα/καλοκαίρι... έτσι σίγουρα δε χαλάει, αλλά έχω φροντίσει για τη ψύξη του κουτιού μου και του επεξεργαστή, είχα επενδύσει σε μητρική που αν και φθηνή (των 150€ περίπου ήταν) σηκώνει o/c με χαμηλές τάσεις και φυσικά έψαχνα για 2-3 μέρες τη χαμηλότερη τάση στην οποία μπορεί να διατηρήσει αυτή τη συχνότητα χωρίς να κρασσάρει με πολύωρα stress test. δε θεωρώ ότι ήμουν τυχερός και έπεσα σε "καλό" κομμάτι επεξεργαστή που δε θέλει πολύ ρεύμα, η δουλειά γίνετα κυρίως λόγω της μητρικής.. όσο πλησιάζω στα 4GHz θέλει κι εμένα πάνω από 1.3V το οποίο βέβαια ανεβάζει τη θερμοκρασία στο διάστημα , γενικά όμως στα 3.6-3.8 GHz δε νομίζω ότι χρειάζεται να ξεπεραστούν τα 1.3V. γύρω από το 1.25 είναι εφικτό να έχεις τέτοιες συχνότητες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις Θα ξαναδώ την ψήκτρα και φυσικά το ρεύμα Αν κάνω oc με το πρόγραμμα easytune της gigabyte θα είναι καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Απο bios μόνο κάνε o/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα