papoys1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Γιάννη το ξεκίνησα κάπου το βαριέμαι κάπου το φοβάμαι και το παράτησα στη μέση. Ναι σίγουρα είναι καλό εργαλείο αλλά έχεις ακούσει που λένε "το πνεύμα πρόθυμο αλλά η σάρκα δεν........ Από την άλλη άσε να μην κλειστώ και τελείως μπροστά από ένα κουτί με πληκτρολόγιο και οθόνη. Αυτά είναι ευκαιρίες να πηγαίνω και μία βόλτα μέχρι τράπεζα , μέχρι ΔΕΗ , μέχρι forthnet και πάει λέγοντας. Άσε που στο μηχάνημα της τράπεζας μόλις δουν ότι ξέρω μαζεύονται όλες οι γιαγιάδες από πίσω να τις εξυπηρετήσω και κάθομαι εκεί πάνω από τέταρτο μετά. Στο σούπερ μάρκετ δηλαδή γιατί πάμε κάθε μέρα. Αύριο πάω Κορωπί να πληρώσω στη ΔΕΗ 5-6 λογαριασμούς (εξυπηρετώ και άλλους παππούδες ατελώς φυσικά). 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Γιάννη το ξεκίνησα κάπου το βαριέμαι κάπου το φοβάμαι και το παράτησα στη μέση. Ναι σίγουρα είναι καλό εργαλείο αλλά έχεις ακούσει που λένε "το πνεύμα πρόθυμο αλλά η σάρκα δεν........ Από την άλλη άσε να μην κλειστώ και τελείως μπροστά από ένα κουτί με πληκτρολόγιο και οθόνη. Αυτά είναι ευκαιρίες να πηγαίνω και μία βόλτα μέχρι τράπεζα , μέχρι ΔΕΗ , μέχρι forthnet και πάει λέγοντας. Άσε που στο μηχάνημα της τράπεζας μόλις δουν ότι ξέρω μαζεύονται όλες οι γιαγιάδες από πίσω να τις εξυπηρετήσω και κάθομαι εκεί πάνω από τέταρτο μετά. Στο σούπερ μάρκετ δηλαδή γιατί πάμε κάθε μέρα. Αύριο πάω Κορωπί να πληρώσω στη ΔΕΗ 5-6 λογαριασμούς (εξυπηρετώ και άλλους παππούδες ατελώς φυσικά). Καλημερα..Αφου εχεις τον χρονο κα την διαθεση καλα κανεις ...Εγω που εργαζομαι μου ειναι πολυ εξυπηρετικο το ebanking..Μαλιστα εκει που μετακομισαμε προσφατα στον παραδρομο ΕΟ Αθηνων Λαμιας διπλα στα μακαρονοα Ηλιος δεν υπαρχει απολυτως τιποτα γυρω γυρω.Για τσιγαρα που λεει ο λογος πρεπει να παμε 1.5 χλμ. 2
haris_216 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Η δική μου παραξενιά είναι ότι αν και χρησιμοποιώ e-banking για διάφορα πράγματα με "στραβώνει" η πίεση και το υποχρεωτικό. Τί θα πει προμήθεια για συναλλαγή στο ταμείο; Επειδή σου δίνουν ηλεκτρονική εναλλακτική αυτομάτως σημαίνει ότι οι ήδη καθιερωμένες υπηρεσίες χρεώνονται; Και βέβαια, εδώ είμαστε και θα τα ξαναλέμε, μπορεί ακόμα κάποιες υπηρεσίες μέσω e-banking να μην χρεώνονται (πχ τέλη κυκλοφορίας ή οφειλές ΔΟΥ) αλλά το θεωρώ κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι, στο όχι τόσο μακρινό μέλλον, θα έχουν προμήθεια σχεδόν όλες (αν όχι όλες) οι συναλλαγές. Ήδη πολλές άλλες πληρωμές το έχουν το 50λεπτάκι τους ακόμα και αν το κάνεις από το σπίτι σου. Συγνώμη για το off-topic αλλά...... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Η δική μου παραξενιά είναι ότι αν και χρησιμοποιώ e-banking για διάφορα πράγματα με "στραβώνει" η πίεση και το υποχρεωτικό. Τί θα πει προμήθεια για συναλλαγή στο ταμείο; Επειδή σου δίνουν ηλεκτρονική εναλλακτική αυτομάτως σημαίνει ότι οι ήδη καθιερωμένες υπηρεσίες χρεώνονται; Και βέβαια, εδώ είμαστε και θα τα ξαναλέμε, μπορεί ακόμα κάποιες υπηρεσίες μέσω e-banking να μην χρεώνονται (πχ τέλη κυκλοφορίας ή οφειλές ΔΟΥ) αλλά το θεωρώ κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι, στο όχι τόσο μακρινό μέλλον, θα έχουν προμήθεια σχεδόν όλες (αν όχι όλες) οι συναλλαγές. Ήδη πολλές άλλες πληρωμές το έχουν το 50λεπτάκι τους ακόμα και αν το κάνεις από το σπίτι σου. Συγνώμη για το off-topic αλλά...... Το 50λεπτακι το εχουν και στα γκισε συν την ωρα που θελεις να πας εκει και την ουρα που πολυ πιθανο θα βρεις εκει ...Τιποτα δεν ειναι δωρεαν ...Απλα ο καθενα κρινει τι τον συμφερει ή τι τον βολευει .
Knight of Mercy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Η δική μου παραξενιά είναι ότι αν και χρησιμοποιώ e-banking για διάφορα πράγματα με "στραβώνει" η πίεση και το υποχρεωτικό. Τί θα πει προμήθεια για συναλλαγή στο ταμείο; Επειδή σου δίνουν ηλεκτρονική εναλλακτική αυτομάτως σημαίνει ότι οι ήδη καθιερωμένες υπηρεσίες χρεώνονται; Και βέβαια, εδώ είμαστε και θα τα ξαναλέμε, μπορεί ακόμα κάποιες υπηρεσίες μέσω e-banking να μην χρεώνονται (πχ τέλη κυκλοφορίας ή οφειλές ΔΟΥ) αλλά το θεωρώ κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι, στο όχι τόσο μακρινό μέλλον, θα έχουν προμήθεια σχεδόν όλες (αν όχι όλες) οι συναλλαγές. Ήδη πολλές άλλες πληρωμές το έχουν το 50λεπτάκι τους ακόμα και αν το κάνεις από το σπίτι σου. Συγνώμη για το off-topic αλλά...... Αφού δεν τους "έφτασε" η Ανακεφαλαιοποίηση, που χρεωθήκαμε όλοι ανεξαιρέτως αλλά μετοχές δεν είδαμε, καιρός δεν είναι να μας χρεώνουν και το payroll? Προσεχώς και τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ των υποκαταστημάτων ............... Επίσης sorry για το off topic.
papoys1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μα για ΔΕΚΟ π.χ. και στο μηχάνημα της Alpha που πληρώνουν κάποιοι έχει προμήθεια 50 λεπτά όπως βλέπω από κάποιους που πληρώνουν.Για αυτό πάω ΔΕΗ αλλά μάλλον σιγά και εκεί θα το καταργήσουν.Υπήρχαν σε πολλά σημεία και τώρα η ΔΕΗ σε όλη την Αττική έχει 2-3 σημεία που μπορείς να πληρώσεις.Ειδικά στο Γαλάτσι ατελείωτες ουρές κάποιες φορές. Και οι άλλες τράπεζες το ίδιο πρέπει να κάνουν. Για πληρωμή με ebunking στη ΔΕΗ δεν ξέρω αν χρεώνει.Πιθανώς και εκεί χρεώνει. Όπως είπε πιο πάνω ο συμφουρμίτης σιγά σιγά για όλα θα πληρώνουμε. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μα για ΔΕΚΟ π.χ. και στο μηχάνημα της Alpha που πληρώνουν κάποιοι έχει προμήθεια 50 λεπτά όπως βλέπω από κάποιους που πληρώνουν.Για αυτό πάω ΔΕΗ αλλά μάλλον σιγά και εκεί θα το καταργήσουν.Υπήρχαν σε πολλά σημεία και τώρα η ΔΕΗ σε όλη την Αττική έχει 2-3 σημεία που μπορείς να πληρώσεις.Ειδικά στο Γαλάτσι ατελείωτες ουρές κάποιες φορές. Και οι άλλες τράπεζες το ίδιο πρέπει να κάνουν. Για πληρωμή με ebunking στη ΔΕΗ δεν ξέρω αν χρεώνει.Πιθανώς και εκεί χρεώνει. Όπως είπε πιο πάνω ο συμφουρμίτης σιγά σιγά για όλα θα πληρώνουμε. Η Eurobank χρεωνει 30 λεπτα για ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ . Δωρεαν απο οσο χρησιμοποιω ειναι για ΟΤΕ , Vodafone και δημοσιο πασης ειδους οφειλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα