KilliK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 το ειδα αλλα το αγνοησα γιατι ηθελα να ποσταρω το βιντεο με την εικονα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 στην photo του link που έδωσα δεν την έχει πάντως... shopped αλά Σημίτης?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δεν μου γεμίζει το μάτι αλλα δεν έχω δει καμια ταινία που παίζει...όπως και να έχει άμα δεν βγάζει πολύ την μάσκα μια χαρά θα είναι θέλω να πιστεύω. Από εκεί και πέρα ως super spidey fan το βρίσκω περιττό ξανά reboot, καλύτερα μονο ως Avenger. Για τους F4 δεν έχει αναφερθεί ακόμα κάτι έτσι?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Για τους F4 δεν έχει αναφερθεί ακόμα κάτι έτσι?! εννοείς για συνεργασία? nope... άσε που έχουμε νέα ταινία μέσα στο καλοκαίρι... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 εμμ.... Fanmade? Κάνει μπαμ από χιλιόμετρο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 House of Tyrell... Άνοιξα ξεχωριστά topics για Iron Fist και Defenders
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα