Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε γγιατί ειμαι από το κινητό και μοΥ έχει βγάλη την ψυχή.. Θα γραψω το πρόβλημα μου σε νοτεπαντ και θα κάνω κοπι πειστ..

Δημοσ.
ok δουλεύει για λίγο το pc.. λοιπόν έχω φρικάρει.. έκανα format το pc.. και κάνει μιση ώρα να άνοιξη και πέρα από αυτό όταν άνοιξη σέρνονται τα πάντα.. internet/τα windows.. ότι υπάρχει σέρνεται.. μέχρι και για άνοιξη κάνει αρκετή ώρα..

Motherboard: ASRock 970 Pro3

GPU: GeForce GTX 650 Ti

CPU: AMD Phenom II X4 black edition 965 

8gb ram (den 8imame pies akrivos)

SSD: samsung ssd 830 series 

χρησιμοποιώ greeklish translator άμα δείτε τίποτα που να τρυπάει ματια και να βρίσκει εγκέφαλο μην με παρεξηγήσετε.. πάω να τσεκάρω μια τις θερμοκρασίες στα βίος και επανέρχομαι..
Δημοσ.

ναι πέρασα drivers.. και κάτι άλλο πριν ποστάρω τις θερμοκρασίες κτλ.. κατέβασα το "κασπερσκυ" αλλα δεν μου άρεσε, το έκανα uninstall και έκανα εγκατάσταση το bit defender.. μετά έβλεπα μια το "κασπερσκυ" να πετάει παραθυράκια και μια το bid defender.. έκανα εγκατάσταση και το bit defender και ακόμα μου δείχνει ότι έχω και τα 2 γιατί μου πετάνε παραθυράκια ακόμα.. να βράσω το ρέβω uninstaller.. τέλος πάντων δεν νομίζω να είναι αυτή η πηγή τις αιτίας μιας και το είχα και πριν κάνω εγκατάσταση τα ΑΝ.. επίσης επειδή δεν μου δούλευε το internet επειδή δεν είχα κάνει εγκατάσταση τους driver τις MB πάτησα στα βίος το internet flash.. δεν ξέρω γιατί το πάτησα.. ελπίζω να μην είναι τίποτα κακό.. να βάλω και link από που κατέβασα τα windows?

Untitled.jpg

Untitled.jpg

Untitled.jpg

Τώρα έφτασε 100% το σιπιγιού γιουσειτζ..θα γίνει καμία έκρηξη.. Προφητεία
Δημοσ.

Έχω φρικάρει.. Μήπως θέλει να αλλάξω πάστα στο τσιπσετ? Έχω να αλλάξω 2χρονια+.. Αλλά και πάλι δεν νομίζω.. Είχα πολους ιούς πριν το φορματ.. Εκανα φορματ και τώρα είναι χειρότερα.. Νταφακ

Δημοσ.

Κοιταξε στον task manager ποια διεργασια καταναλωνει πολλους πορους. Τα av τα σβηνεις με τον uninstaller τους απο safe mode, αν δεν γινει με αυτο τον τροπο μπορει να υπαρξει προβλημα. Τσεκαρε και την υγεια του δισκου με το hard disk sentinel

Δημοσ.

Untitled1.jpg
Untitled.jpg
Μηπως έχω κάνει τπτ στα μπιος?

Untitled.jpg

είναι normal από εκεί που είναι p.x στο 10-40% η cpu να τσιτώνει στο 80-100%?

https://www.raymond.cc/blog/links-for-windows-7-sp1-iso-from-microsofts-official-distributer/

από εδώ κατέβασα τα windows..

το internet flash που πάτησα στα βίος τι ήταν?

Δημοσ.

φτιάχνει? το ότι παθαίνει ανεβοκατεβάσματα το internet που κολλάει όμως? O.o

επίσης να το σιγουρέψουμε άμα είναι να παραγγείλω έναν ssd

a, και είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα? ξέρω γω αυτές ts μέρες? gt τελειώνει η season στο lol και θέλω να το λιώσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...