steliosnats Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα.ειμαι στο nova start pack,απεριοριστα σταθερα,καποιεςωρες κινητα ,24αρα γραμμη και το start pack στα 29,9... Απο σποντα ανακαλυψα οτι τρεχρι προσφορα οτε. Με 250 σταθερα,30 λεπτα κινητα,δωρο αναφνωριση,δωρο πιατο.αποκωδικοποιητης και εγκατασταση...τελικη τιμη 36 ευρω... 25 ευρω για 2 χρονια τηλ και ιντερνετ 11 ευρω για 1 χρονο συμβολαιο οτε τβ,μετα η το κοβεις η παει στα 21 ευρω... Το μονο εξτρα σε πληρωμη,ειναι το κοστος ενεργοποιησης νεας γραμμης στα 36 ευρω. Ποια η γνωμη σας;;νομιζω οτι αξιζει,γιατι με 5 ευρω το μηνα,εχω πληρες δορυφορικο πακετο. Επισης το σταθερο δεν το χρησιμοποιω καθολου..
Kootoomootoo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Άμα σε ενδιαφέρουν τα κανάλια που έχει ο OTE πήγαινε
Griffon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Το nova 3play start pack έχει πιο φθηνή τιμή από τον οτε . Αν θες να έχεις πλήρες δορυφορικό πακέτο οτε πάει πάνω απο 50 ευρώ για να έχεις 24αρι internet όπως έχεις στο nova start pack που έχει 29,90 .
steliosnats Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δεν πεθαινω για τα καναλια οτε... απλα σκεφτομαι οτι δινω 30 για το τιποτα σε νοβα... ενω με 36 ευρω εχω πληρες δορυφορικο πακετο...αθλητικα,σινεμα, ντοκιμαντερ, τα παντα ολα!!! υγ: griffon δεν καταλαβα τι εννοεις??? 36 ευρω με 24αρι ιντερνετ και full δορυφορικο οτε τβ.
Griffon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δεν πεθαινω για τα καναλια οτε... απλα σκεφτομαι οτι δινω 30 για το τιποτα σε νοβα... ενω με 36 ευρω εχω πληρες δορυφορικο πακετο...αθλητικα,σινεμα, ντοκιμαντερ, τα παντα ολα!!! υγ: griffon δεν καταλαβα τι εννοεις??? 36 ευρω με 24αρι ιντερνετ και full δορυφορικο οτε τβ. Το 24αρι ίντερνετ με full σε οτε tv κοστίζει πάνω από 50 ευρώ και από την στιγμή που δεν πεθαίνεις για τα κανάλια οτε δεν αξίζει γιατί σου έρχεται πολύ ακριβά
JohnJohn3484 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Griffon, on 03 Nov 2014 - 1:39 PM, said:Το 24αρι ίντερνετ με full σε οτε tv κοστίζει πάνω από 50 ευρώ και από την στιγμή που δεν πεθαίνεις για τα κανάλια οτε δεν αξίζει γιατί σου έρχεται πολύ ακριβά Μάλλον δεν είδες ότι του προσφέρουν το full pack του ΟΤΕ TV στη μισή τιμή. Και μένα μου κάνανε πρόσφατα την προσφορά και την αποδέχτηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα