Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα και καλό μήνα... Έχω στείλει email στη Google για ένα invite για το inbox από την πρώτη μέρα αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει... Μήπως έχει κάποιος κανένα invite να μου στείλει?
Iris_89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Guys, δεν μπορώ να στείλω άλλα invites. Όποιος πήρε, πήρε.
Ntenteras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Παιδια αν κάποιος από αυτούς που πήρε invite και έχει προσκλήσεις, αν θέλει ας μου στείλει ένα μύνημα γιατί θέλω και εγώ.
GiwrgosP- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Καλυτερα να γραψει απλα εδω οτι "παιδια μπορω να στειλω" και απλα να δωσουμε μερικα mails και να στειλει 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά εγώ πήρα πρόσκληση από την iris_89 την οποία τη ευχαριστω πολύ. Ξέρει κανείς πως μπορώ να στείλω ; 1
Ntenteras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καρχαρία θέλω εγώ μια, σου στέλνω το email μου
Iris_89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά εγώ πήρα πρόσκληση από την iris_89 την οποία τη ευχαριστω πολύ. Ξέρει κανείς πως μπορώ να στείλω ; Ανοίγεις το inbox και πατάς το "+" κάτω δεξιά, invite to inbox. Να είσαι καλά
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ανοίγεις το inbox και πατάς το "+" κάτω δεξιά, invite to inbox. Να είσαι καλά Δεν έχει, εσένα στο είχε πρώτη μέρα ;Παιδιά προς το παρόν δεν έχω invites μέσα στις επόμενες μέρες πρέπει να έχω. Δεν ξέρω γιατί δεν μου δώσανε πρώτη μέρα. Όσοι στείλατε pms θα πάρετε
Iris_89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχει, εσένα στο είχε πρώτη μέρα ; Παιδιά προς το παρόν δεν έχω invites μέσα στις επόμενες μέρες πρέπει να έχω. Δεν ξέρω γιατί δεν μου δώσανε πρώτη μέρα. Όσοι στείλατε pms θα πάρετε Ναι εμένα μου είχε την επιλογή από την αρχή. Λογικά σε 2-3 μέρες θα μπορέσεις.
Ntenteras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 @Iris_89 Εσύ πήρες invite κατευθείαν από την google ή σου έδωσε κάποιος τρίτος; Μήπως invites έχουν μόνο όσοι πήραν το δικό τους από την ίδια την google;
Iris_89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 @Iris_89 Εσύ πήρες invite κατευθείαν από την google ή σου έδωσε κάποιος τρίτος; Μήπως invites έχουν μόνο όσοι πήραν το δικό τους από την ίδια την google; Το πήρα κατευθείαν από την google αλλά δεν ξέρω για να σου απαντήσω για το δεύτερο. Το βρίσκω περίεργο πάντως αυτοί που πήραν μέσω τρίτων να μην μπορούν με την σειρά τους να στείλουν σε άλλους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα