Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια αν κάποιος από αυτούς που πήρε invite και έχει προσκλήσεις, αν θέλει ας μου στείλει ένα μύνημα γιατί θέλω και εγώ.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πήρα πρόσκληση από την iris_89 την οποία τη ευχαριστω πολύ. Ξέρει κανείς πως μπορώ να στείλω ;

Ανοίγεις το inbox και πατάς το "+" κάτω δεξιά, invite to inbox. Να είσαι καλά :)

Δημοσ.

Ανοίγεις το inbox και πατάς το "+" κάτω δεξιά, invite to inbox. Να είσαι καλά :)

Δεν έχει, εσένα στο είχε πρώτη μέρα ;

Παιδιά προς το παρόν δεν έχω invites μέσα στις επόμενες μέρες πρέπει να έχω. Δεν ξέρω γιατί δεν μου δώσανε πρώτη μέρα. Όσοι στείλατε pms θα πάρετε

Δημοσ.

Δεν έχει, εσένα στο είχε πρώτη μέρα ;

Παιδιά προς το παρόν δεν έχω invites μέσα στις επόμενες μέρες πρέπει να έχω. Δεν ξέρω γιατί δεν μου δώσανε πρώτη μέρα. Όσοι στείλατε pms θα πάρετε

Ναι εμένα μου είχε την επιλογή από την αρχή. Λογικά σε 2-3 μέρες θα μπορέσεις.

Δημοσ.

@Iris_89 Εσύ πήρες invite κατευθείαν από την google ή σου έδωσε κάποιος τρίτος; Μήπως invites έχουν μόνο όσοι πήραν το δικό τους από την ίδια την google;

Δημοσ.

@Iris_89 Εσύ πήρες invite κατευθείαν από την google ή σου έδωσε κάποιος τρίτος; Μήπως invites έχουν μόνο όσοι πήραν το δικό τους από την ίδια την google;

Το πήρα κατευθείαν από την google αλλά δεν ξέρω για να σου απαντήσω για το δεύτερο. Το βρίσκω περίεργο πάντως αυτοί που πήραν μέσω τρίτων να μην μπορούν με την σειρά τους να στείλουν σε άλλους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...