GPOWERR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αποφασισα να ανοιξω το θεμα αυτο μονο για ενημερωση σας και οχι για να απαξιωσω τα φθηνα ηλεκτρονικα προιοντα γι αυτο και δεν θα ηθελα να αναφερω την μαρκα του προιοντως. Εχω λοιπον ενα ups(φθηνο της ταξης των 50€) το οποιο ανοιξα για να αντικαταστησω την φθαρμενη μπαταρια που κρατουσε πολυ λιγο.Μολις εβγαλα το καπακι,εκπληκτος διαπιστωσα αυτο που φαινεται στην φωτο.Με λιγα λογια,ο κινεζος που το συναρμολογησε,μαλλον λογω ερωτικης απογοητευσης,βιδωσε την βιδα του καλυμματος μαζι με το καλωδιο παροχης ρευματος,μισοκαταστρεφοντας το.Δεν εχω πολλες ηλεκτρολογικες γνωσεις αλλα μονο και και μονο στην ιδεα οτι αυτο το ups το ειχα αναμμενο 24 ωρες το 24ωρο για 3.5 χρονια μεσα στο σπιτι μου,με εκανε να αμφιβαλλω εντονα για το ποσο ασφαλης ημουν εγω και η οικογενεια μου. Αυτα εν ολιγοις και προσοχη στο τι ποιοτητας πραγματα αγοραζετε!
achilles_g_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Eίναι η γείωση του καλωδίου με μεταλλικό αντικείμενο
escada Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 δυστυχώς δεν ειναι η γείωση αλλά ο ουδέτερος...........
Heatspreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δεν παίζουμε με τα ρεύματα. Τροφοδοτικό και UPS πρέπει να είναι το καλύτερο κομμάτι του Hardware σε ένα σύστημα. 3
GPOWERR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Χαχα...παντως φαντασου να πηγαινα να ξεβιδωσω το καπακι και να ειχα ξεχασει να βγαλω την πριζα μιας και υποτιθεται οτι κρατουσα το πλαστικο καπακι που ουτως ή αλλως καλυπτει τα καλωδια....δεν τολμω καν να το φανταστω...και ολα αυτα απο επωνυμο προιον...σκεφτειτε τι γινεται με τα no name...
Roger Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ευτυχως που αυτες οι βιδες ειναι κρυμμενες μεσα στον πλαστικο ''αγωγο'' και δεν μπορεις να ακουπησεις. Τωρα χρειαζεται οπωσδηποτε επανασυνδεση με κολλητηρι και καλη μονωση.
GPOWERR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Το ξεγυμνωσα στις ακρες και το ενωσα με μονωτικη ταινια,αν και δεν προκειται να το χρησιμοποιησω παλι.Ευτυχως δεν ειχα αγορασει απο πριν μπαταρια καινουρια,μιας και σκεφτομουν μπας και χωρουσε μεγαλυτερη.Το ειχα για την TV...Αλλα με αυτο που ειδα καλυτερα να καει η ΤV παρα το σπιτι.
Vintage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω δεν θα ήταν κακό να ξέραμε την μάρκα. Ειδικά οταν πρόκειται για κάτι που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τον εξοπλισμό μας αλλά και την σωματική μας ακεραιότητα.
achilles_g_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 δυστυχώς δεν ειναι η γείωση αλλά ο ουδέτερος........... Εννοείται πως κάνει μπαμ για κατασκευαστικό λάθος. Για πλάκα το έγραψα.
SaFiS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Κατα την γνωμη μου δεν εχει να κανει με ποιοτητα κατασκευης οπως λεει ο τιτλος του T.S. οσο για απροσεξια στην συναρμολογηση.Θα μπορουσε καλλιστα να γινει και σε ακριβο UPS. 2
GPOWERR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω δεν θα ήταν κακό να ξέραμε την μάρκα. Ειδικά οταν πρόκειται για κάτι που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τον εξοπλισμό μας αλλά και την σωματική μας ακεραιότητα. Κοιτα να δεις...το ups δουλευε απροβληματιστα για 3.5 χρονια μεχρι που εξαντληθηκε η μπαταρια του...Μαλιστα αντιδρουσε και πιο γρηγορα απο ενα Μustek 850 που εχω στο pc,δηλαδη σε στιγμιαια διακοπη ρευματος εκανε λιγο πιο γρηγορα "μπιπ"...Σκεφτηκα να μην αποκαλυψω την μαρκα γιατι πιστευω οτι δεν ειναι ευθυνη της εταιριας που ενας ηλιθιος συναρμολογητης στην Κινα επαιζε το "πουλι του" καθως συναρμολογουσε ενα σημαντικο εξαρτημα οπως ειναι ενα ups...απλα ειδε οτι δεν καθοταν τα πλαστικα και αντι να το ξανανοιξει,προτιμησε να τα ταιριαξει βιδωνοντας την βιδα στο τερμα και αδιαφορωντας για την συνεχεια.Εν γνωσει μου αγορασα ενα φτηνο ups και κατα συνεπεια ποιοτητα προιοντως το οποιο κατα τα αλλα δουλευε αψογα.Απλα ηθελα να ενημερωσω την κοινοτητα για το τι μπορει να συμβει οταν επιλεγουμε να ψωνιζουμε μονο με κριτιριο την χαμηλη τιμη. Κατα την γνωμη μου δεν εχει να κανει με ποιοτητα κατασκευης οπως λεει ο τιτλος του T.S. οσο για απροσεξια στην συναρμολογηση.Θα μπορουσε καλλιστα να γινει και σε ακριβο UPS. Θελω να πιστευω οτι σε πιο ακριβα προιοντα,οι καλες εταιριες επιλεγουν πιο εξειδικευμενους τεχνικους γι αυτο και κοστιζουν πιο πολυ.Επισης ο εκαστοτε συναρμολογητης φερει ευθυνη για την παρτιδα που συναρμολογει.
Vintage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Κοιτα να δεις...το ups δουλευε απροβληματιστα για 3.5 χρονια μεχρι που εξαντληθηκε η μπαταρια του...Μαλιστα αντιδρουσε και πιο γρηγορα απο ενα Μustek 850 που εχω στο pc,δηλαδη σε στιγμιαια διακοπη ρευματος εκανε λιγο πιο γρηγορα "μπιπ"...Σκεφτηκα να μην αποκαλυψω την μαρκα γιατι πιστευω οτι δεν ειναι ευθυνη της εταιριας που ενας ηλιθιος συναρμολογητης στην Κινα επαιζε το "πουλι του" καθως συναρμολογουσε ενα σημαντικο εξαρτημα οπως ειναι ενα ups...απλα ειδε οτι δεν καθοταν τα πλαστικα και αντι να το ξανανοιξει,προτιμησε να τα ταιριαξει βιδωνοντας την βιδα στο τερμα και αδιαφορωντας για την συνεχεια.Εν γνωσει μου αγορασα ενα φτηνο ups και κατα συνεπεια ποιοτητα προιοντως το οποιο κατα τα αλλα δουλευε αψογα.Απλα ηθελα να ενημερωσω την κοινοτητα για το τι μπορει να συμβει οταν επιλεγουμε να ψωνιζουμε μονο με κριτιριο την χαμηλη τιμη. Σύμφωνοι, δεν σημαίνει οτι θα βγάλω σκάρτη την εταιρεία ή όλη τη σειρά από λάθος συναρμολόγηση, εξάλλου και εγώ ο ίδιος εμπιστεύομαι μια συγκεκριμένη "φθηνή" εταιρεία UPS και δεν έχω πρόβλημα τα τελευταία χρόνια. Απλά πολλές φορές το λάθος μπορεί να επαναληφθεί οπότε όσοι διαθέτουμε το μοντέλο μπορούμε να το ελέγξουμε-διορθώσουμε. Επιμένω γιατί μου φέρνει λίγο σε accupower, τη μάρκα που χρησιμοποιώ. Επεσα μέσα? 1
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Χαχα...παντως φαντασου να πηγαινα να ξεβιδωσω το καπακι και να ειχα ξεχασει να βγαλω την πριζα μιας και υποτιθεται οτι κρατουσα το πλαστικο καπακι που ουτως ή αλλως καλυπτει τα καλωδια....δεν τολμω καν να το φανταστω...και ολα αυτα απο επωνυμο προιον...σκεφτειτε τι γινεται με τα no name... ααν πήγαινες να ανοίξεις τέτοια συσκευή χωρίς να είσαι βέβαιως ότι δεν υπάρχει ρεύμα, τότε με συγχωρεις αλλά είσαι άξιος της μοίρας σου και δε θα σου έφταιγε κανένας κατασκευαστής όσο κινέζος κι αν ήταν. Το ξεγυμνωσα στις ακρες και το ενωσα με μονωτικη ταινια,αν και δεν προκειται να το χρησιμοποιησω παλι.Ευτυχως δεν ειχα αγορασει απο πριν μπαταρια καινουρια,μιας και σκεφτομουν μπας και χωρουσε μεγαλυτερη.Το ειχα για την TV...Αλλα με αυτο που ειδα καλυτερα να καει η ΤV παρα το σπιτι. Το χαρίζεις;
Roger Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Κοιτα να δεις...το ups δουλευε απροβληματιστα για 3.5 χρονια μεχρι που εξαντληθηκε η μπαταρια του...Μαλιστα αντιδρουσε και πιο γρηγορα απο ενα Μustek 850 που εχω στο pc,δηλαδη σε στιγμιαια διακοπη ρευματος εκανε λιγο πιο γρηγορα "μπιπ"...Σκεφτηκα να μην αποκαλυψω την μαρκα γιατι πιστευω οτι δεν ειναι ευθυνη της εταιριας που ενας ηλιθιος συναρμολογητης στην Κινα επαιζε το "πουλι του" καθως συναρμολογουσε ενα σημαντικο εξαρτημα οπως ειναι ενα ups...απλα ειδε οτι δεν καθοταν τα πλαστικα και αντι να το ξανανοιξει,προτιμησε να τα ταιριαξει βιδωνοντας την βιδα στο τερμα και αδιαφορωντας για την συνεχεια.Εν γνωσει μου αγορασα ενα φτηνο ups και κατα συνεπεια ποιοτητα προιοντως το οποιο κατα τα αλλα δουλευε αψογα.Απλα ηθελα να ενημερωσω την κοινοτητα για το τι μπορει να συμβει οταν επιλεγουμε να ψωνιζουμε μονο με κριτιριο την χαμηλη τιμη. Θελω να πιστευω οτι σε πιο ακριβα προιοντα,οι καλες εταιριες επιλεγουν πιο εξειδικευμενους τεχνικους γι αυτο και κοστιζουν πιο πολυ.Επισης ο εκαστοτε συναρμολογητης φερει ευθυνη για την παρτιδα που συναρμολογει. Μπορει να συμβει και στις καλυτερες οικογενειες,και στα ακριβα και στα φθηνα.Ητανε καθαρα μια συγκυρια,γιατι οπως και να το κανεις,βιθωθηκε,ισως εγινε ποιοτικος ελεγχος στον οποιο περασε και κουτιαστηκε για να φυγει.
escada Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Εννοείται πως κάνει μπαμ για κατασκευαστικό λάθος. Για πλάκα το έγραψα. τωρα το πιασα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα