Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχόρταγε! :P

(με γειά!)

Sleeve ε? και το βγαζουμε βαζουμε , χωρις τιποτα απολυτως δεν γινεται θα γινει χαλια σε 3 μηνες .

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Sleeve ε? και το βγαζουμε βαζουμε , χωρις τιποτα απολυτως δεν γινεται θα γινει χαλια σε 3 μηνες .

Έτσι και σε πετύχω με μόνιμη θήκη σφηνωμένη στο iphone, μεμβράνες κλπ, στο λέω από τώρα πως θα σε κάνω ban for ever! Σου επιτρέπω μόνο pouch, sleeve κλπ...

:)

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι και σε πετύχω με μόνιμη θήκη σφηνωμένη στο iphone, μεμβράνες κλπ, στο λέω από τώρα πως θα σε κάνω ban for ever! Σου επιτρέπω μόνο pouch, sleeve κλπ...

:)

Oχι ρε δεν βαζω τετοιες βλακειες εγω ,καλα σιχαματα μεβρανες δεν εχω βαλει ποτε .

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για το 6 Plus στα 16 gb.

Το βρίσκω στα σκρουτζομάγαζα γύρω στα 750€ και έχω μια φίλη που εργάζεται με μπλοκάκι, θέλει να δηλώσει έξοδα και μου πληρώνει το ΦΠΑ εφόσον το αγοράσω στο όνομά της (aka τελική τιμή για εμένα 630€)

1. Ποια η διαφορά US με EU που βλέπω σε όλα τα σκρουτζομάγαζα, πέρα από το προφανές (USA - Europe)?

2. Τα σκρουτζομάγαζα φαντάζομαι εκδίδουν τιμολόγιο. (απλά για επιβεβαίωση)

3. Ξέρεις κανείς κάποιο που να βάζει και δόσεις?

Δημοσ.

Το βρίσκω στα σκρουτζομάγαζα γύρω στα 750€ και έχω μια φίλη που εργάζεται με μπλοκάκι, θέλει να δηλώσει έξοδα και μου πληρώνει το ΦΠΑ εφόσον το αγοράσω στο όνομά της (aka τελική τιμή για εμένα 630€)

1. Ποια η διαφορά US με EU που βλέπω σε όλα τα σκρουτζομάγαζα, πέρα από το προφανές (USA - Europe)?

Το μόνο που μπορώ να σου πω  είναι ότι θα έχεις 1 χρονο αντί για 2 εγγύηση. Δες το αντιστοιχο νημα

Δημοσ.

Κι εγω επισης ενδιαφερομαι για καποιο απο τα σκρουτζομαγαζο που δινει το 6plus φθηνοτερα και να μπορει να βαζει και δοσεις με πιστωτικη -ατοκες κατα προτιμηση- . Πολλα ζηταω....

Δημοσ.

Eγω μπορω να απαντησω με βεβαιοτητα στο 2. Ναι εκδιδουν κανονικα τιμολογιο μονο να θυμασαι πως για ποσα ανω των 500 απαιτειται τραπεζικη καταθεση .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...