ADHD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Και εγω plus θελω αλλα σε silver/gold μαλλον, η εμπειρια μου απο το black iphone 5 δεν ηταν καλη (φαινεται η παραμικρη γρατσουνια και ειιμαι περιεργος με αυτα..). Oσο για τη διαθεσιμοτητα μαλλον θα περιμενω να ειναι παντου διαθεσιμο δεν θελω να περασω τα ιδια με το ipad air..
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Και εγω plus θελω αλλα σε silver/gold μαλλον, η εμπειρια μου απο το black iphone 5 δεν ηταν καλη (φαινεται η παραμικρη γρατσουνια και ειιμαι περιεργος με αυτα..). Oσο για τη διαθεσιμοτητα μαλλον θα περιμενω να ειναι παντου διαθεσιμο δεν θελω να περασω τα ιδια με το ipad air..Δ Δεν εχουν σχεση οι τωρινες υλοποιησεις με το μαυρο tote που οντως στις γρατζουνιες ειχε προβλημα.Πλεον οποιο και να παρεις απο τα 3 διαθεσιμα το ιδιο ειναι στο πως θα φαινονται και ποσο δυσκολα η' ευκολα θα γινονται . Τι ειχες παθει με το air?
ADHD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ναι οντως εχουν αλλαξει αρκετα, το air το εψαχνα παντου και δεν υπηρχε 32gb/wifi μονο 16gb/3g και τα υπολοιπα σε 3g σε οποιο μαγαζι και να κοιταξα οποτε απο την ανυπομονησία πηρα το 16αρι, θα μου πεις χαζομαρα δικια σου αλλα ειμαι λιγο περιεργος σε αυτα δεν μπορω να περιμενω. Θα κανω πως δεν εχει κυκλοφορησει καν μεχρι να ειναι διαθεσιμο παντου σε ολα τα μοντελα..
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ναι οντως εχουν αλλαξει αρκετα, το air το εψαχνα παντου και δεν υπηρχε 32gb/wifi μονο 16gb/3g και τα υπολοιπα σε 3g σε οποιο μαγαζι και να κοιταξα οποτε απο την ανυπομονησία πηρα το 16αρι, θα μου πεις χαζομαρα δικια σου αλλα ειμαι λιγο περιεργος σε αυτα δεν μπορω να περιμενω. Θα κανω πως δεν εχει κυκλοφορησει καν μεχρι να ειναι διαθεσιμο παντου σε ολα τα μοντελα.. Το καταλαβαινω αυτο που λες απολυτα και εγω ημουν οριακα να παω να παρω το 16αρι εστω και αν δεν με καλυπτει (εχω μονο 1gb ελευθερο στο 5 τωρα ) γιατι δεν το εχω να περιμενω αλλα κανω υπομονη γιατι ξερω πως αν παρω το 16αρι θα το μετανιωσω.
ADHD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Και εγω το ιδιο στο 5αρι για αυτο και θα περιμενω αυτη τη φορα.. Αν και γενικα κανω αναβαθμισεις καθε 2 χρονια(και στο pc και στο κινητο/tablet) οποτε δεν ξοδευω πολλα χρηματα αν ειναι η στιγμη να παρω κατι δεν μπορω να περιμενω με τιποτα. 1
koumos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Χαχαχαχα δικοί μου είστε εσείς! Εγώ από την ανυπομονησία σκέφτομαι να κάνω το αντίθετο ακριβώς...να πάρω το 128άρι... Έλα μου όμως που ούτε αυτό υπάρχει πουθενά!! Ψάχνω από χθες... Sent from my iPhone using Insomnia
flyer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Έλα μου όμως που ούτε αυτό υπάρχει πουθενά!! Ψάχνω από χθες... Φαντάζομαι πως η Apple (λόγω μεγάλης ζήτησης) δε τα διαθέτει ισόποσα στις διάφορες χώρες. Προφανώς όπου διαθέτει δικά της καταστήματα λιανικής διοχετεύεται ο μεγαλύτερος αριθμός προϊόντων (και έτσι βολεύονται και τα υπόλοιπα καταστήματα των συγκεκριμένων χωρών). Στην Αγγλία πχ βρίσκεις αυτή τη στιγμή το 6άρι το απλό αλλά και plus 64 (λευκό), 128, άμεσα, ενώ το hot model space grey 64 plus με καμιά βδομάδα αναμονή max. Οποιος, λοιπόν έχει γνωστό προς τα εκεί ας κάνει μια προσπάθεια...
Fotis13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Φαντάζομαι πως η Apple (λόγω μεγάλης ζήτησης) δε τα διαθέτει ισόποσα στις διάφορες χώρες. Προφανώς όπου διαθέτει δικά της καταστήματα λιανικής διοχετεύεται ο μεγαλύτερος αριθμός προϊόντων (και έτσι βολεύονται και τα υπόλοιπα καταστήματα των συγκεκριμένων χωρών). Στην Αγγλία πχ βρίσκεις αυτή τη στιγμή το 6άρι το απλό αλλά και plus 64 (λευκό), 128, άμεσα, ενώ το hot model space grey 64 plus με καμιά βδομάδα αναμονή max. Οποιος, λοιπόν έχει γνωστό προς τα εκεί ας κάνει μια προσπάθεια... Ναι, εδω παιζει ρολο και ο μικρος αριθμος συσκευων σε σχεση με την ζητηση που εφεραν οι εταιρειες .Το plus 64 gb space grey ειναι περιζητητο και υπαρχει ελλειψη και στις μεγαλες αγορες. Σε ολα τα αλλα τηρουμενων των αναλογιων και οποιος το ηθελε πολυ και με μετρητα μπορουσε να το βρει day one και στην χωρα μας . Υ.Γ πως γινεται καθε φορα να θελω εκεινο το μοντελο που παρουσιαζει την μεγαλυτερη ελλειψη απορω .
koumos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ενέδωσα τελικά....βρήκα ένα και μοναδικό 6 128άρι Space Grey...και το τσίμπησα... 2
Fotis13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ενέδωσα τελικά....βρήκα ένα και μοναδικό 6 128άρι Space Grey...και το τσίμπησα... Kαι πολυ καλα εκανες ,ενας λιγοτερος στην αναμονη Site: Apple assembler Pegatron reportedly ramping up iPhone 6 production, adding iPhone 6 Plus to meet demand Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2014 από Fotis13
Fotis13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Το πηρα επιτελους 64gb Space grey σημερα το πρωι απο σκρουτzomagazo σιγα μην περιμενα την cosmote 968,90€ Sent from my iPhone5 using Insomnia 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ναι στο istorm σε space grey και πραγματικα θεωρω πως ειναι αριστο μεγεθος για το χερι μου .Πολυ λεπτο και ελαφρυ ,η οθονη-camera υπερανω κριτικης.Με το 6 δεν ασχοληθηκα καν ουτε που το επιασα Μας έσκασες εσύ! Ακόμη δεν το πήρες? Update: Α το πήρες επιτέλους, ουφ! Μεγάλο δεν είναι? 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μας έσκασες εσύ! Ακόμη δεν το πήρες? Update: Α το πήρες επιτέλους, ουφ! Μεγάλο δεν είναι? Δεν μου φαινεται καθολου μεγαλο ειναι ακριβως το μεγεθος που ηθελα .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δεν μου φαινεται καθολου μεγαλο ειναι ακριβως το μεγεθος που ηθελα . Αχόρταγε! (με γειά!) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα