koumos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά! Ψάχνω από χθες το 6 το 64άρι σε οοοόλη την Αθήνα και δεν το βρίσκω πουθενά.. ´Εχει βρει κανείς κανένα; Καμιά ιδέα; Sent from my iPhone using Insomnia
manoskap Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Λογικα σημερα - αυριο κανουν παραλαβη... Υπομονη...
basilis5 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 https://www.ote.gr/web/guest/p/202651/otegr20297836/iphone_6_64gb_gold?_productdetailsportlet_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet_plan=&p_p_lifecycle=1&redir=1&p_l_id=40843&lastLayoutId=20&_productdetailsportlet_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet_buyParams=&_productdetailsportlet_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet_price=&_productdetailsportlet_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet_duration= https://www.ote.gr/web/guest/p/202651/otegr20297839/iphone_6_64gb_silver?_productdetailsportlet_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet_plan=&p_p_lifecycle=1&redir=1&p_l_id=40843&lastLayoutId=20&_productdetailsportlet_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet_buyParams=&_productdetailsportlet_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet_price=&_productdetailsportlet_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet_duration= λεει περιορισμενη διαθεσιμοτητα
koumos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αύριο κάνουν παραλαβή?? Ισχύει? Άντε να δουμε!Γιατί από Πλαίσιο λένε σε πολλούς ότι θα είναι διαθέσιμο μετά τις 15 Νοέμβρη...
Fotis13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εγω περιμενω Plus 64gb space grey αλλα ως γνωστον ακομα δεν υπαρχει πουθενα επισης εχω ακουσει και εγω(οχι επισημα) οτι μετα τις 15 θα υπαρχει διαθεσιμοτητα για το συγκεκριμενο μοντελο. Κοινως θα βρασουμε στο ζουμι μας ...
Kostasspil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εγω περιμενω Plus 64gb space grey αλλα ως γνωστον ακομα δεν υπαρχει πουθενα επισης εχω ακουσει και εγω(οχι επισημα) οτι μετα τις 15 θα υπαρχει διαθεσιμοτητα για το συγκεκριμενο μοντελο. Κοινως θα βρασουμε στο ζουμι μας ... Σκρουτζομάγαζο?
Fotis13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εγω περιμενω Plus 64gb space grey αλλα ως γνωστον ακομα δεν υπαρχει πουθενα επισης εχω ακουσει και εγω(οχι επισημα) οτι μετα τις 15 θα υπαρχει διαθεσιμοτητα για το συγκεκριμενο μοντελο. Κοινως θα βρασουμε στο ζουμι μας ... Σκρουτζομάγαζο? δεν υπαρχει πουθενα ομως...ολα λενε κατοπιν παραγγελιας .Sent from my ipad4 using Insomnia
koumos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Και παραγγελία να κάνεις...καλά κρασιά....Στο πλαίσιο είχα κάνει κράτηση προ κυκλοφορίας τους...και είμαι λέει 25ος στην αναμονή...Οπότε μετά την 15η Νοέμβρη..Καλό βράσιμο! χαχαχα 1
spyvelm7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εδώ στη Καλαματα παντως από τη Παρασκευή παρέλαβα μια χαρά χωρίς προπαραγγελία κιόλας..
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εδώ στη Καλαματα παντως από τη Παρασκευή παρέλαβα μια χαρά χωρίς προπαραγγελία κιόλας.. μια χαρα παρελαβαν ολοι και χωρις προπαραγγελια το θεμα ειναι οτι δεν παραλαβαμε 64 plus εκει ειναι η ελλειψη σε ολα τα υπολοιπα υπηρχε επαρκεια. Πλεον εχουν μεινει και ελαχιστα 16αρια plus... Sent from my ipad4 using Insomnia
koumos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Όχι δεν είναι μόνο το 6Plus το πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή έχω παραγγείλει το 64άρι το 6 σε 3 μεγάλα καταστήματα των Αθηνών και ούτε καν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν 64άρια. Η απάντηση ενός μάλιστα ήταν στις επόμενες...εβδομάδες!!
basilis5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 οταν σου ποσταρα τα λινκ ειχε κομματια. παιδια απο το iphonehellas, που ποσταρα επισης, εχουν ηδη παραλαβει τα 64ρια.
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) οταν σου ποσταρα τα λινκ ειχε κομματια. παιδια απο το iphonehellas, που ποσταρα επισης, εχουν ηδη παραλαβει τα 64ρια. plus 64 space grey απο Ελλαδα ?Δεν νομιζω. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2014 από Fotis13
kirileman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 plus 64 space grey απο Ελλαδα ?Δεν νομιζω. Είδες κανένα Plus από κοντά;
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Είδες κανένα Plus από κοντά; Ναι στο istorm σε space grey και πραγματικα θεωρω πως ειναι αριστο μεγεθος για το χερι μου .Πολυ λεπτο και ελαφρυ ,η οθονη-camera υπερανω κριτικης.Με το 6 δεν ασχοληθηκα καν ουτε που το επιασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα