Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Ψάχνω από χθες το 6 το 64άρι σε οοοόλη την Αθήνα και δεν το βρίσκω πουθενά..

´Εχει βρει κανείς κανένα; Καμιά ιδέα;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αύριο κάνουν παραλαβή?? Ισχύει? Άντε να δουμε!

Γιατί από Πλαίσιο λένε σε πολλούς ότι θα είναι διαθέσιμο μετά τις 15 Νοέμβρη...

Δημοσ.

Εγω περιμενω Plus 64gb  space grey αλλα ως γνωστον ακομα δεν υπαρχει πουθενα επισης εχω ακουσει και εγω(οχι επισημα)  οτι μετα τις 15 θα υπαρχει διαθεσιμοτητα για το συγκεκριμενο μοντελο.

Κοινως  θα βρασουμε στο ζουμι μας ...

Δημοσ.

Εγω περιμενω Plus 64gb  space grey αλλα ως γνωστον ακομα δεν υπαρχει πουθενα επισης εχω ακουσει και εγω(οχι επισημα)  οτι μετα τις 15 θα υπαρχει διαθεσιμοτητα για το συγκεκριμενο μοντελο.

Κοινως  θα βρασουμε στο ζουμι μας ...

Σκρουτζομάγαζο?

Δημοσ.

Εγω περιμενω Plus 64gb space grey αλλα ως γνωστον ακομα δεν υπαρχει πουθενα επισης εχω ακουσει και εγω(οχι επισημα) οτι μετα τις 15 θα υπαρχει διαθεσιμοτητα για το συγκεκριμενο μοντελο.

Κοινως θα βρασουμε στο ζουμι μας ...

Σκρουτζομάγαζο?

δεν υπαρχει πουθενα ομως...ολα λενε κατοπιν παραγγελιας .Sent from my ipad4 using Insomnia
Δημοσ.

Και παραγγελία να κάνεις...καλά κρασιά....

Στο πλαίσιο είχα κάνει κράτηση προ κυκλοφορίας τους...και είμαι λέει 25ος στην αναμονή...
Οπότε μετά την 15η Νοέμβρη..

Καλό βράσιμο! χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ στη Καλαματα παντως από τη Παρασκευή παρέλαβα μια χαρά χωρίς προπαραγγελία κιόλας..

μια χαρα παρελαβαν ολοι και χωρις προπαραγγελια το θεμα ειναι οτι δεν παραλαβαμε 64 plus εκει ειναι η ελλειψη σε ολα τα υπολοιπα υπηρχε επαρκεια. Πλεον εχουν μεινει και ελαχιστα 16αρια plus...

Sent from my ipad4 using Insomnia

Δημοσ.

Όχι δεν είναι μόνο το 6Plus το πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή έχω παραγγείλει το 64άρι το 6 σε 3 μεγάλα καταστήματα των Αθηνών και ούτε καν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν 64άρια. Η απάντηση ενός μάλιστα ήταν στις επόμενες...εβδομάδες!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν σου ποσταρα τα λινκ ειχε κομματια.

παιδια απο το iphonehellas, που ποσταρα επισης, εχουν ηδη παραλαβει τα 64ρια.

plus 64  space grey  απο Ελλαδα ?Δεν νομιζω.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Είδες κανένα Plus από κοντά;

Ναι στο istorm  σε space grey και πραγματικα θεωρω πως ειναι αριστο μεγεθος  για το χερι μου .Πολυ λεπτο και ελαφρυ ,η οθονη-camera  υπερανω κριτικης.Με το 6 δεν ασχοληθηκα καν ουτε που το επιασα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...