Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω το neo003 και θέλω να πάρω ακουστικά bluetooth.

μιλάω πολύ στην δουλειά μου και είμαι συνέχεια με το τηλέφωνο στο χέρι είτε περπατάω είτε οδηγώ.

1ον. δεν ξέρω τι ρόλο παίζει η ακτινοβολία του bluetooth στην υγεία αλλά θα ήθελα γνώμες και επ' αυτού.

2ον. θα ήθελα να ακούω και ραδιόφωνο αν έχει βγει κάτι που να συνδέεται η συσκευή αντί καλωδίου

3ον. καλώδιο δεν θέλω πουθενά.

4ον. το μπάτζετ είναι στα 20-30€ αν καλύβομαι.

Επεξ/σία από batman_gardiki
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν και αργα και αν και ειπες χωρις κανενα καλωδιο ενω αυτο που παρεθεσες ειναι bluetooth handsfree,εγω σου προτεινω plantronics

δες και εδω αν σε ενδιαφερει ακομα.

http://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth/m/224/Plantronics.html

δες για αρκετες ωρες ομιλιας, καποια εχουν μεχρι 11.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/2622268/Plantronics-Marque-2-M165.html, φοβερο ,αν θελεις κατι πιο φθηνο παρε αυτο που προτεινει ο φιλος απο πανω η ακομη πιο οικονομικο αυτο εδω  

http://www.skroutz.gr/s/2329158/Plantronics-Bluetooth-Headset-M25.html

, πανω απ ολα plantronic

Επεξ/σία από arma1
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά η επιθυμία μου να ακούω ραδιόφωνο υπάρχει σ'αυτά που προτείνατε;;;;;

αυτο εχει να κανει με το κινητο που εχεις, αν υποστηριζει ραδιο χωρις handsfree τοτε ναι ,με το m165 (αυτο εχω εγω) μπορεις να ακους

Επεξ/σία από arma1
Δημοσ.

αυτο εχει να κανει με το κινητο που εχεις, αν υποστηριζει ραδιο χωρις handsfree τοτε ναι ,με το m165 (αυτο εχω εγω) μπορεις να ακους

για να παίξει το δικό μου θέλει αποκλειστικά τα ακουστικά για κεραία!

Δημοσ.

για να παίξει το δικό μου θέλει αποκλειστικά τα ακουστικά για κεραία!

Άρα αγοράζεις αποκλειστικά κάποιο από τα Sony SBH50, SBH52, που έχουν δικό τους, αυτόνομο ραδιόφωνο.

Εναλλακτικά, για πιο οικονομικά, κοιτάς για το παλιότερο MW600, καινούργιο ή μεταχειρισμένο. Ελπίζω μόνο να μην υπάρχουν τίποτα ασυμβατότητες, δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.Για να μην ανοίξω νέο θέμα γράφω στο ήδη υπάρχον.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ακουστικά χωρίς καλώδια προκειμένου να ακούω μουσική.Θα ήθελα μια σχετική ποιότητα ήχου , ένταση και αυτονομία.Σχετικά οικονομικά εως 50,60 ευρώ αν επαρκεί αυτό το ποσό.Αν κάποιο μέλος έχει δοκιμάσει κάποια και είναι ευχαριστημένος θα ήθελα προτάσεις.Ευχαριστώ.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Plantronics backbeat go2 γυρω στα 75 ευρω.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δεν εχουν κορυφαια αποδοση ηχου ΑΛΛΑ τα εχω σχεδον 3 μηνες και ηδη εκαναν την αποσβεση τους.Καθε 2-3 βδομαδες ηθελα καινουργια ενσυρματα ακουστικα γιατι χαλαγε το καλωδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...