Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Ηρθε εχτες γνωστος μου και μου ειπε:εχω ενα acer(του 2011 μοντελο) και οτι εχει μεσα 2 καρτες γραφικων.Την μια, μαλλον την ειπε 540m αν θυμαμε,θελει να την αλλαξει με καποια πιο δυνατη.Γινετε αυτο παιδια;δηλαδη το laptop του ,να εχει μια κολημενη πανω στη μητρικη και μια που να ειναι αποσπωμενη;αν ναι που μπορει να βρει;υπαρχουν τετοια laptop σημερα ;συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις αλλα αυτο δεν το γνωριζα.

Δημοσ.

Σημερα, 4 στα 5 λαπτοπ ειναι με υβριδικα γραφικα, δηλαδη μια intel για τα ευκολα και μια ati/nvidia για τα ζορια. Οποτε ναι, υπαρχουνε και ειναι δυσκολο πλεον να βρεις λαπτοπ που να εχει μονο nvidia/ati χωρις να εχει και intel :P

Για την αντικατασταση της δεν γνωριζω.

Δημοσ.

Α .....ετσι.ΟΚ... να ρωτησω λοιπον και κατι αλλο.Περιπου σε ενα μηνα, θα αγορασω laptop για την γυναικα μου.Η χρηση που θα του κανει ειναι ιντερνετ,κατεβασμα ταινιας που και που,και κανα παιχνιδακι της πλακας.Θελω να διαθεσω περιπου στα 500ευρω.Ειμαι αναμεσα σε dell-lenovo.Θαθελα ομως να εχει καρτα γραφικων που αν καει να μπορεις να την αλλαξεις.Δηλαδη να μην ειναι κολημενη πανω στη μητρικη αλλα να βγαινει οπως στα pc(σε περιπτωση που καει πχ).Γινετε; η απλα δεν εχω καταλαβει και λεω χαζομαρες;

Δημοσ.

Πλεον οι αποσπωμενες καρτες ειναι ονειρο θερινος νυχτος..ολες ειναι καρφωμενες... οποτε βρες καποιο φορητο με intel/καλη καρτα γραφικων και πορευσου...αλλα δεν ξερω αν με 500ευρω βρισκεις καααααλη 2η καρτα γραφικων (για την 1η την ιντελ δεν αναφερομαι καν :) )

Δημοσ.

Ανεξάρτητη κάρτα (αποσπώμενη) έχουν κάποια πιο ακριβά turbox.

Οπότε, όχι..

ωχ..ωχ (διπλο ωχ για τα turbox)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...