Joshua21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Περίεργο είναι όταν κάποιος καταπίνει αμάσητο ότι του παρουσιάζουν, άσχετα αν το έχουν βαφτίσει micro wind turbine ή συσκευή που παράγει δωρεάν ρεύμα. Και ακόμα πιο περίεργο είναι να απαιτεί τεκμηρίωση από όσους δεν καταπίνουν τα πάντα αμάσητα.
zoranb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Περίεργο είναι όταν κάποιος καταπίνει αμάσητο ότι του παρουσιάζουν, άσχετα αν το έχουν βαφτίσει micro wind turbine ή συσκευή που παράγει δωρεάν ρεύμα. Και ακόμα πιο περίεργο είναι να απαιτεί τεκμηρίωση από όσους δεν καταπίνουν τα πάντα αμάσητα. Δεν είναι έτσι, όμως ας μην κουράζουμε το thread, ότι άλλο θες να μου πείς θα σου απαντήσω σε pm.
haris_216 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Απίστευτο, ακόμα παίζει αυτό το thread με τα ίδια ακριβώς ερωτήματα (αλλά άλλη διατύπωση). Ααααχ φίλε Ζόραν, μεγάλωσες (όπως όλοι μας) και μάλλον παραξένεψες λιγάκι (όπως όλοι μας). Τα τελευταία threads (καπέλο τζακιού και ελιές) δεν πήγαν καλά. Εύχομαι καλύτερη τύχη στην...γλάστρα
zoranb Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ααααχ φίλε Ζόραν, μεγάλωσες (όπως όλοι μας) και μάλλον παραξένεψες λιγάκι (όπως όλοι μας). Όταν δίνει κάποιος χροιά προσωπικής επίθεσης δεν τον σώζουν οι δήθεν αυτοχαρακτηρισμοί (bold) που χρησιμοποιούνται για "ξεκάρφωμα". Ξέρεις... τέτοιες πρακτικές γίνονται από δειλά άτομα που φοβούνται να πούν τη γνώμη τους με ευθύτητα και το πάνε έτσι στα μουλωχτά. Περαστικά Τα τελευταία threads (καπέλο τζακιού και ελιές) δεν πήγαν καλά. Xαχα δεν πήγαν καλά... το λες, λες και έχω βάλει μηχανάκια της AGB κ μετράω την δημοφιλία τους! Δεν πάει έτσι φίλε.
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Όταν δίνει κάποιος χροιά προσωπικής επίθεσης δεν τον σώζουν οι δήθεν αυτοχαρακτηρισμοί (bold) που χρησιμοποιούνται για "ξεκάρφωμα". Ξέρεις... τέτοιες πρακτικές γίνονται από δειλά άτομα που φοβούνται να πούν τη γνώμη τους με ευθύτητα και το πάνε έτσι στα μουλωχτά. Περαστικά Xαχα δεν πήγαν καλά... το λες, λες και έχω βάλει μηχανάκια της AGB κ μετράω την δημοφιλία τους! Δεν πάει έτσι φίλε. Νομίζω ότι τα είπε με καλή πρόθεση και χαριτολογώντας αλλά τον παρεξήγησες.
haris_216 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Όταν δίνει κάποιος χροιά προσωπικής επίθεσης δεν τον σώζουν οι δήθεν αυτοχαρακτηρισμοί (bold) που χρησιμοποιούνται για "ξεκάρφωμα". Ξέρεις... τέτοιες πρακτικές γίνονται από δειλά άτομα που φοβούνται να πούν τη γνώμη τους με ευθύτητα και το πάνε έτσι στα μουλωχτά. Περαστικά Xαχα δεν πήγαν καλά... το λες, λες και έχω βάλει μηχανάκια της AGB κ μετράω την δημοφιλία τους! Δεν πάει έτσι φίλε. Αν και πραγματικά ότι είπα το είπα αστεϊζόμενος (άλλωστε μπορείς να δεις ότι πάντα απαντάω σοβαρά, ανάλογα με τις γνώσεις μου, στα θέματά σου τα οποία και χαίρομαι αφού μου αρέσει το diy) πραγματικά μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσω. Μου άρεσε σε σένα ότι πάντα είχες χιούμορ και πολλές φορές αυτοσαρκαζόσουν απαντώντας στα διάφορα σχόλια. Βλέπω όμως ότι τελικά κάτι άλλαξε και ίσως περνάς κάποια περίοδο που για Χ δικούς σου λόγους δεν "σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου". Το σταματώ εδώ και σου εύχομαι καλή συνέχεια, μόνο και μόνο λόγω της καλής εικόνας που είχα για σένα. Διαφορετικά θα σου απαντούσα στον περί δειλίας χαρακτηρισμό
zoranb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Αν και πραγματικά ότι είπα το είπα αστεϊζόμενος (άλλωστε μπορείς να δεις ότι πάντα απαντάω σοβαρά, ανάλογα με τις γνώσεις μου, στα θέματά σου τα οποία και χαίρομαι αφού μου αρέσει το diy) πραγματικά μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσω. Μου άρεσε σε σένα ότι πάντα είχες χιούμορ και πολλές φορές αυτοσαρκαζόσουν απαντώντας στα διάφορα σχόλια. Βλέπω όμως ότι τελικά κάτι άλλαξε και ίσως περνάς κάποια περίοδο που για Χ δικούς σου λόγους δεν "σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου". Το σταματώ εδώ και σου εύχομαι καλή συνέχεια, μόνο και μόνο λόγω της καλής εικόνας που είχα για σένα. Διαφορετικά θα σου απαντούσα στον περί δειλίας χαρακτηρισμό Χάρη, εντάξει δέχομαι πως όσα λες τα λες με ειλικρίνεια, αλλά πρέπει να ξέρεις πως η αρχική απάντησή σου (πως γέρασα, πως δεν πάνε καλά τα thread μου, η γλάστρα κλπ) δεν ταιριάζει με τα όσα λες πως πιστεύεις για μένα! Σε κάποιον που το συμπαθείς θα μίλαγες έτσι;
haris_216 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Χάρη, εντάξει δέχομαι πως όσα λες τα λες με ειλικρίνεια, αλλά πρέπει να ξέρεις πως η αρχική απάντησή σου (πως γέρασα, πως δεν πάνε καλά τα thread μου, η γλάστρα κλπ) δεν ταιριάζει με τα όσα λες πως πιστεύεις για μένα! Σε κάποιον που το συμπαθείς θα μίλαγες έτσι; Ακριβώς σε αυτόν που συμπαθώ και μάλιστα όταν αποδεδειγμένα (τουλάχιστον έτσι νόμιζα) έχει ζωντανή αίσθηση του χιούμορ, είναι που θα πω τέτοια. Και θα τα πω γιατί ξέρω (τουλάχιστον νόμιζα) ότι δεν θα τα πάρει κυριολεκτικά. Αλλιώς πες μου πραγματικά τι λόγο έχω να βγάλω ραμολιμέντο τον zoran; Και αν πραγματικά είχα οτιδήποτε αρνητικό απέναντί σου γιατί αμέσως μετά από το συγκεκριμένο post να μπω στο άλλο σου θέμα (γλάστρα) και να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με τις όποιες γνώσεις μου; Μάλλον λίγο κυκλοθυμικός θα είμαι (εκτός πια αν και αυτό το βλέπεις σαν δειλία και το λέω για μένα αλλα πλάγια το εννοώ για σένα).
zoranb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Εντάξει man case is closed, hatchet is buried, όλα καλά!
zoranb Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Με "φάγανε" κάποιοι πως δεν γίνεται, ορίστε λοιπόν! και ορίστε και από το ΙΚΕΑ https://www.youtube.com/watch?v=DKVSJ8ftnbM
malexander Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Στις 16/3/2015 στις 3:01 ΜΜ, MT60RS είπε https://www.google.gr/search?q=using+lathe&biw=1600&bih=738&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2NIGVYWxMIu5UZDOgOAI&ved=0CAYQ_AUoAQ https://www.google.gr/search?q=cnc+cut&biw=1600&bih=738&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=9tIGVZ25AsqtU-6IgCg& ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=on+cnc+cut https://www.google.gr/search?q=bearings&biw=1600&bih=738&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MtMGVYDMFLG07QaykIHYBw&ved=0CCMQsAQ#tbm=isch&q=+on+bearings
Προτεινόμενες αναρτήσεις