MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Τηλεφωνησα και σημερα σε ενα καταστημα κοντα στο σπιτι μου και η απαντηση ηταν οτι η προσφορα βγηκε 1η του μηνα και εξαντληθηκε ολο το στοκ απο ολα τα καταστηματα μεσα σε 1 ωρα. Κι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να φερουν αλλο στοκ.
Chrisl7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 <p> Τηλεφωνησα και σημερα σε ενα καταστημα κοντα στο σπιτι μου και η απαντηση ηταν οτι η προσφορα βγηκε 1η του μηνα και εξαντληθηκε ολο το στοκ απο ολα τα καταστηματα μεσα σε 1 ωρα. Κι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να φερουν αλλο στοκ.</p> Μια από τα ίδια μόνο που με πήραν αυτοί τηλέφωνο
giorginho Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Χαχ, στο μεταξυ ακομα παραγγελνεις, ετσι;.... τρολλολολ..... 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ε βασικα εκει ειναι το αστειο. Αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανουν. 1
dobro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ε βασικα εκει ειναι το αστειο. Αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανουν. σωστα! Άρα γιατι να τους ''χαριζουμε'' τζαμπα κλικς και εγγραφες για διαφημιστικους λογους...........spammmmm που ακολουθει απο αυτους 1
achilles_g_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Η προσφορά ξεκίνησε και τελείωσε 1η Νοεμβρίου για 100; συσκευές, διαφημίζοταν σε όλες τις Κυριακάτικες εφημεριδες, δηλαδή σε όλη την Ελλάδα και ακόμη και τώρα υπάρχει στο site για παραγγελία.
disqualified Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αν υπάρχει ακόμα στο site για παραγγελία νομίζω υπάρχουν οι προυποθεσεις για καταγγελία
ea6gka Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 οι προυποθεσεις για παραγγελια υπαρχουν, για παραλαβη δεν υπαρχουν....οταν κανετε παραγγελια στο ηλεκτρονικο του Γερμανου δεν κανετε στα κεντρικα , αλλα στο καταστημα το οποιο εχετε βαλει να παραλαβετε. Δλδ αν βαλω εγω καλαμαρια τοτε απο εκει θα το παρω ΑΝ το εχουν σε αποθεμα. ΑΥτο μου εδωσαν να καταλαβω
hasiotis_john Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Όχι αδερφέ! ΔΕΝ υπάρχει εξήγηση/δικαιολογία για την ξεφτίλα τους! Εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμα (εννοώ μπορείς να κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία και να σου έρθει κανονικά επιβεβαίωση) τότε μιλάμε για δόλο! Μιλάμε για εξαπάτηση καταναλωτή ώστε να κάνει άδικα κλικ στο site τους! Μονόδρομος η καταγγελία χωρίς πολλά πολλά... Και πολύ ασχοληθήκαμε με αυτούς! Ας κλειδωθεί το ρημάδι, ή έστω ας βγουν τα λινκς στην πρώτη σελίδα ώστε να μην τους κάνουμε την χάρη να μπαίνουμε άδικα! Επίσης ας βάλει κάποιος στον τίτλο ένα ΤΕΛΟΣ για να ξέρουμε και τι μας γίνετε! Εκεί που λέγαμε όλοι για την κατάντια του ebw στις "προσφορές", να μου εμφανίστηκε και άξιος ...ανταγωνιστής! 4
kraken92 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά και εδω μια απο τα ίδια...Πήρα και μου είπαν οτι δεν υπήρχε ούτε θα υπάρξει απόθεμα. Καλή σας μέρα!
ea6gka Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δεν υπαρχει τιποτα απολυτως παιδες, και ουτε το βλεπουν να φερνουν. Οτι ναναι...
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δεν υπαρχει τιποτα απολυτως παιδες, και ουτε το βλεπουν να φερνουν. Οτι ναναι... μα πως να το φέρουν; ποσο αποθεμα να υπαρχει για ενα τηλεφωνο που εχει σταματησει εδω και σχεδόν ενα χρόνο η παραγωγή του ;; δυστυχώς εξαρχής βρωμαγε η κατασταση :/
thetruth Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 εγω ειμουν απο τους υπερτυχερους που ελαβαν σε αντιπροσφορα το 5c στην εκπληκτική τιμη των 460ε απο 630ε!
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 εγω ειμουν απο τους υπερτυχερους που ελαβαν σε αντιπροσφορα το 5c στην εκπληκτική τιμη των 460ε απο 630ε! τον σκρουτζ να φανταστω εκει στο γερμανο μόνο απο τα κομιξ των ξερουν, ε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις