Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 538
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σορρυ για το ψιλο-offtopic αλλα στα ίδια λεφτά υπάρχει το nexus 5 που αύριο θα πάρει την L , και το οποίο διαλύει σε benchmarks το 5 και 5S.(Δεν είμαι κατα της apple , όλα μου τα lap είναι macbook).

το τι διαλυει αστο, απο χθες η καμερα αρχισε να λαγκαρει το κινητο και χρειαστηκε επανεκκινηση, το android εχει δρομο ακομα όπως εγραψα και σε ενα αλλο thread καποιες στιγμες χανεται η αισθηση high end συσκευης...οι επιδοσεις του android ειναι εξαιρετικα ασταθεις.

• Like 1
Δημοσ.

το τι διαλυει αστο, απο χθες η καμερα αρχισε να λαγκαρει το κινητο και χρειαστηκε επανεκκινηση, το android εχει δρομο ακομα όπως εγραψα και σε ενα αλλο thread καποιες στιγμες χανεται η αισθηση high end συσκευης...

θα συμφωνήσω μαζί σου...είμαι κάτοχος Note 3 και είναι φοβερό και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος, βέβαια μερικές φορες επειδή το έχω σε power saving mode αρχίζω και νιώθω μια δυσκολία στο smoothness της διεπαφής και κακά τα ψέματα δεν επιστρέπονται τέτοια θέματα σ' ένα κινητό με τέτοιου είδους χαρακτηριστικά και τιμή..Απο την άλλη το iphone5 που σε τεχνολογία ας μη κοροιδευόμαστε βρίσκεται τουλαχιστον 2 χρόνια πίσω( μη πω περισσότερα γιατι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις) μπορώ να πω οτι δεν κολλάει πουθενά. Όποιος ειναι κάτοχος Note 3 και το έχει και φορματισμένο ας μου πει άν είναι λογικό στο startup να έχει 1.29/2.71GB ελεύθερη RAM και μετά απο χρήση μιας μέρας η μπάρα να κοντεύει να φτασει το 90%...Τα περισσότερα services που τρέχει στο background είναι άχρηστα και αυτό πρέπει να το αποδεχτούμε γι' αυτο και πιστεύω οτι όποιος παίρνει android συσκευή το κάνει επειδή υφίσταται δυνατότητα customization και όποιος θέλει μια συσκευή που δεν θέλει να "βάλει χέρι" πάει σε iphone. Όταν μιλάμε όμως για hardware δεν χωράει συζήτηση για iphone!

Δημοσ.

το τι διαλυει αστο, απο χθες η καμερα αρχισε να λαγκαρει το κινητο και χρειαστηκε επανεκκινηση, το android εχει δρομο ακομα όπως εγραψα και σε ενα αλλο thread καποιες στιγμες χανεται η αισθηση high end συσκευης...οι επιδοσεις του android ειναι εξαιρετικα ασταθεις.

Υπαρχει OS στο οποιο δεν εμφανιστηκε ποτε καμια δυσλειτουργια;

θα συμφωνήσω μαζί σου...είμαι κάτοχος Note 3 και είναι φοβερό και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος, βέβαια μερικές φορες επειδή το έχω σε power saving mode αρχίζω και νιώθω μια δυσκολία στο smoothness της διεπαφής και κακά τα ψέματα δεν επιστρέπονται τέτοια θέματα σ' ένα κινητό με τέτοιου είδους χαρακτηριστικά και τιμή..Απο την άλλη το iphone5 που σε τεχνολογία ας μη κοροιδευόμαστε βρίσκεται τουλαχιστον 2 χρόνια πίσω( μη πω περισσότερα γιατι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις) μπορώ να πω οτι δεν κολλάει πουθενά. Όποιος ειναι κάτοχος Note 3 και το έχει και φορματισμένο ας μου πει άν είναι λογικό στο startup να έχει 1.29/2.71GB ελεύθερη RAM και μετά απο χρήση μιας μέρας η μπάρα να κοντεύει να φτασει το 90%...Τα περισσότερα services που τρέχει στο background είναι άχρηστα και αυτό πρέπει να το αποδεχτούμε γι' αυτο και πιστεύω οτι όποιος παίρνει android συσκευή το κάνει επειδή υφίσταται δυνατότητα customization και όποιος θέλει μια συσκευή που δεν θέλει να "βάλει χέρι" πάει σε iphone. Όταν μιλάμε όμως για hardware δεν χωράει συζήτηση για iphone!

Μην ξεχναμε ομως οτι η samsung ειναι βασιλισσα στο bloatware και επισης ετσι λειτουργει το android. Τις κραταει στη μνημη μεχρι να πεσει κατω απο ενα ελαχιστο οριο ωστε να "ξυπνανε" ακαριαια οταν θα απαιτηθει.

Δημοσ.

Υπαρχει OS στο οποιο δεν εμφανιστηκε ποτε καμια δυσλειτουργια;

Μην ξεχναμε ομως οτι η samsung ειναι βασιλισσα στο bloatware και επισης ετσι λειτουργει το android. Τις κραταει στη μνημη μεχρι να πεσει κατω απο ενα ελαχιστο οριο ωστε να "ξυπνανε" ακαριαια οταν θα απαιτηθει.

Ισχύει αυτο που λες όμως δεν απευθύνομαι σε services που είναι απαραίτητα για την εκκίνηση και απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του κινητού αλλα services που απλά μένουν ανοιχτά (default) και δεν μπορεις να κάνεις τπτ γι'αυτο ενω δεν προσφέρουν λειτουργικότητα στη συσκευή σου. Επίσης άλλο δυσλειτουργία και άλλο lag σε βαθμό απόγνωσης...είμαι αρκετά χρόνια πελάτης της Samsung και θεωρώ οτι η μόνη σειρά που αξιζει τα λεφτα της είναι τα Note. Που και μ'αυτα βλέπω να κάνουν πατάτα γιατι δεν τους συμφέρει να κρατάς το κινητό σου πάνω απο δυο ετη.

Δημοσ.

Κάθομαι, διαβάζω σχόλια κ γελάω.

Όλοι λένε πως έχουν φάει άκυρο κ ο κάθε κλασσικός Ελληναρας (που είναι αυτος που μόλις φάει άκυρο θα λέει για καταγγελίες κλπ), συνεχίζει κ κάνει παραγγελίες.

Άντε, καλά μας Χριστούγεννα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάθομαι, διαβάζω σχόλια κ γελάω.

Όλοι λένε πως έχουν φάει άκυρο κ ο κάθε κλασσικός Ελληναρας (που είναι αυτος που μόλις φάει άκυρο θα λέει για καταγγελίες κλπ), συνεχίζει κ κάνει παραγγελίες.

Άντε, καλά μας Χριστούγεννα.

Πάντως άμα το πάρω θα στο στείλω δωράκι τα Χριστούγεννα..Αμα θες πάντα...γιατι σαν μη κλασσικός Ελληναράς μπορεί να θες να με πληρώσεις. :)

• Like 3
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να ποστάρει φωτογραφία απο τη διαφήμιση σε σημερινή εφημερίδα;

Για να το στείλω σην καταγγελία που θα κάνω..

• Like 2
Δημοσ.

300 ερυω για αυτο το κινητο ειναι τσαμπα.Πραγματικα κινηταρα,σε ολα γρηγορο,απιστευτh ποιοτητα,φοβερη καμερα,0 κολληματα,προβληματα δεν βγαζει.Αλλα ειναι και θεμα επιλογων,αν δεν σαρεσει το ios,μην το παρεις .

Αν και λογικα φολα τιμη θα ειναι,κλασικη τσαμπα διαφημιση[ανεβαζω κατι για μια μερα και ας μην το εχω να παρω καμια 1000αρια κλικ και μετα το βγαζω ,να βγαλω και ονομα στην πιατσα].

Δημοσ.

Ο άλλος θα κάνει καταγγελία επειδή δεν μπορεί να πάρει το αιφον..φαντάσου να το κέρδιζε κιόλας και να μη του το έδιναν τι θα έκανε....

• Like 1
Δημοσ.

Ο άλλος θα κάνει καταγγελία επειδή δεν μπορεί να πάρει το αιφον..φαντάσου να το κέρδιζε κιόλας και να μη του το έδιναν τι θα έκανε....

όποτε βλέπω μεθόδους εξαπάτησης το καταγγέλω..έχεις πρόβλημα;

Είχα κάνει και σε βενζινα που μου είπε οτι η vpower είναι σε προσφορα και εχει ίδια τιμή με την απλή,ενώ ήταν ακριβότερη.

• Like 2
Δημοσ.
Τελικά παράγγειλα κι εγώ ένα.

Δεν τρως "άκυρο" ακόμη! Η απάντηση τους είναι παρακάτω:

"Αγαπητέ/Αγαπητή ...

Η παραγγελία του προϊόντος / προϊόντων IPHONE 5 ... που κάνατε στις 02-11-2014 έχει προωθηθεί στο κατάστημα ...... 

Στο διάστημα των 2 ημερών θα ενημερωθείτε από το κατάστημα που έχετε επιλέξει να παραλάβετε το προϊόν, για την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Εφόσον ενημερωθείτε για την παραγγελία σας, θα πρέπει να παραλάβετε το προϊόν στο διάστημα των 4 ημερών. Μετά το συγκεκριμένο διάστημα, το προϊόν θα διατεθεί προς πώληση.

Στην περίπτωση που θα θέλατε να ακυρώσετε ένα μέρος είτε ολόκληρη την παραγγελία σας μπορείτε στο διάστημα των 2 -3 εργάσιμων ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελία σας, να απευθυνθείτε στο κατάστημα που έχετε επιλέξει.

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα Γερμανός που επιλέξατε για την παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων, θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός δύο ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής του...."

Ίδωμεν. Ες αύριον τα σπουδαία!
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...