Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τι στιγμη που δεν χρεωνουν οταν παραγγελνεις δεν χανετε τιποτα να το παραγγειλετε και αν το παρερε καλως. Το θεμα ειναι οτι το εχω 2 χρονια και ειναι πολυ καλο τηλεφωνο ακομα με τα σημερινα δεδομενα. Προσωπικα πιςτευω οτι ειναι πολυ καλη ευκαιρια ειδικα αν σκεφτεις οτι κοσμος πριν 6 μηνες αγοραζε το 4S για 299.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον έκανα την παραγγελία μέσω του eshop του γερμανού και έπειτα πήρα τηλέφωνο στα καταστήματα του στα εμπορικά(μόνο αυτά είναι ανοιχτά μεχρι 9 το σάββατο και απαντούσαν και τα τηλέφωνα)ότι άλλο κατάστημα στο κεντρο προσπάθησα να πάρω στις 2 ηώρα δεν μου το σήκωναν. Τέλος πάντων αυτο που μου είπαν είναι οτι η προσφορά ισχύει (θα δούμε τι θα παιχτεί μ'αυτο στο τέλος) και οτι ΔΕΝ έχει έρθει ουτε μια συσκευή στα καταστήματα τους μέχρι στιγμής. Η παραλαβή θα γίνει απο Δευτέρα άρα απο εβδομάδα. Όσοι το θέλετε κάντε μια ηλεκτρονική παραγγελία δεν χανετε τίποτα στο κάτω κάτω.

που ακριβώς πήρες φίλε μου και σου είπαν οτι εξαντλήθηκε ;

Yπαρχουν χρηστες στο παρον thread που τους πηραν τηλεφωνο απο το Γερμανο μετα απο την ηλεκτρονικη παραγγελια για να την ακυρωσουν λογω ελλειψης αποθεματος.
Δημοσ.

Απο τι στιγμη που δεν χρεωνουν οταν παραγγελνεις δεν χανετε τιποτα να το παραγγειλετε και αν το παρερε καλως. Το θεμα ειναι οτι το εχω 2 χρονια και ειναι πολυ καλο τηλεφωνο ακομα με τα σημερινα δεδομενα. Προσωπικα πιςτευω οτι ειναι πολυ καλη ευκαιρια ειδικα αν σκεφτεις οτι κοσμος πριν 6 μηνες αγοραζε το 4S για 299.

Το κινητο βεβαια εξακολουθει να εχει χαμηλη αυτονομια μπαταριας και μικρη οθονη/αναλυση πραγμα που τραβαει αρκετους σε αγορα Android/WP μερια. Βεβαια τι να το κανεις που η ’’προσφορα’’ δεν υπαρχει πια :P

• Like 1
Δημοσ.

ρε παίδες, αφού η προσφορά έχει τυπωθεί σε διαφημιστικό έντυπο (το έχουν και στα καταστηματα) λογικά θα φέρουν κομμάτια. εγώ θεωρώ ότι προσπαθούν να μαζέψουν όσο δυνατόν περισσότερες παραγγελίες για να πετύχουν καλύτερη τιμή από την apple. αν τώρα έχουν 10 κομμάτια και το κάνουν για κράχτη αυτό σηκώνει καταγγελία. πάντως ο Γερμανός είναι το μόνο κατάστημα που έχω δει να κάνει καλή έκπτωση σε apple. πριν από 3 χρόνια είχα πάρει ένα ipad με 100 ή 150 ευρώ έκπτωση (έδινε κάτι δωροεπιταγές)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yπαρχουν χρηστες στο παρον thread που τους πηραν τηλεφωνο απο το Γερμανο μετα απο την ηλεκτρονικη παραγγελια για να την ακυρωσουν λογω ελλειψης αποθεματος.

Για να υπάρχει απόθεμα πρέπει να προηγηθεί παραλαβή του προιόντος...Αυτοί ισχυρίζονται οτι δεν έχει έρθει ακόμα στα καταστήματα τους, αν ισχύει αυτο τότε μερικοί απο αυτους που πήραν πίσω για να πουν οτι δεν υπάρχει απόθεμα δεν είναι καλά ενημερωμένοι. Οπότε καλό είναι να περιμένουμε και να μη βγάζουμε βιαστηκά συμπεράσματα γιατί επιρεάζεται αρκετός κόσμος απο αυτα που γράφονται εδω και είναι κρίμα να γίνει καμια βλακεία και να χάσει κανεις τη προσφορά ΑΝ είναι όντως προσφορά.

Επεξ/σία από kraken92
  • Like 1
Δημοσ.

Βασικά για κάποιον που θέλει να 'ξεχωρίσει', θα πάρει blackberry Z30.

Πολύ καλό το Ζ1 compact, αλλά η καλύτερη λύση από Ελλάδα κοντά στα 300 θα έλεγα το S4 i9506 με τον Snapdragon 800.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5753&idPhone2=5542

Απο τη στιγμη που το g2 εχει πεσει στα 270€, ουτε που θα κοιταγα το S4 i9506 στα 315. Το z1 compact και το g2.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά και τώρα αν κάνεις παραγγελία (μόλις το έκανα) την δέχεται κανονικά και έρχεται και mail επιβεβαίωσης! 100% θα πέσει άκυρο για έλλειψη αποθέματος! Το έχουμε ξαναζήσει πολλές φορές το παραπάνω, οπότε δεν αγχωνόμαστε! :P  Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το δούλεμα! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που το online σύστημά τους δέχεται ακόμα παραγγελίες!  (Στο public για παράδειγμα έχω τύχει να πάρω κάτι που ήταν σε περιορισμένο αριθμό και στο δευτερόλεπτο μετά την παραγγελία μου το είδα εξαντλημένο! Που σημαίνει πως λειτουργεί το σύστημα σωστά και έτσι πρέπει να είναι!)

Και το public παλιοτερα ειχε θεμα με τις παραγγελιες. Απλα την πατησε καποιες φορες και μετα εφτιαξε το συστημα του. Οι αλλοι απλα ακομα κοιμουνται.

Δημοσ.

Μετα απο ηλεκρονικη παραγγελ το πρωι για 32,με πηραν απο το κατστημα το μεσημερι και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει στην αποθηκητους,οποτε end of story

Δημοσ.

Καλημέρα, χθές το βράδυ εκάνα και εγώ μια παραγγελία και μου ήρθε επιβεβαίώση οτι η παραγγελία μου είναι σε εξέλιξη!

Αντε, να δούμε...

Δημοσ.

Σορρυ για το ψιλο-offtopic αλλα στα ίδια λεφτά υπάρχει το nexus 5 που αύριο θα πάρει την L , και το οποίο διαλύει σε benchmarks το 5 και 5S.(Δεν είμαι κατα της apple , όλα μου τα lap είναι macbook).

Δημοσ.

Επειδη το θελω για δωρο εχουμε καμοια ενημερωση για βορεια Ελλαδα? Μιλησε κανεις Θεσσαλονικη μερια αν θα δωσουν τελικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω πως αξίζει το iPhone 5 από τη στιγμή που σε αυτά τα χρήματα Υπάρχει το LG G2 εκεί ή LG G3 στο ιντερνετ με αυτά τα χρήματα.

Συγγνώμη κιόλας αλλά το iPhone 5 αν το συγκρίνουμε με 1 από τα 2 παραπάνω τηλέφωνα είναι κινητακι μπροστά τους.

συγνώμη αλλά όποιος γνωρίζει απο κινητά γνωρίζει οτι σε αυτή την τιμή υπάρχει το one plus one...μπροστά του τα άλλα είναι πραγματικά κινητάκια

Επεξ/σία από fysikos
  • Like 2
Δημοσ.

Ρέ παιδιά, είναι φάτσα κάρτα στα φυλλάδια του Γερμανού σε όλες τις Κυριακάτικες εφημερίδες.

Τι δεν γνωρίζουν στα κεντρικά και στα καταστήματα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...