Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει link;

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην κοσμοτε... αν υπήρχε για λίγα λεπτά είναι άλλο θέμα. ..

Δημοσ.

Συγχαρητήρια σε όσους το πήρανε, κι είναι αρκετοί... Από χθες κιόλας.

Αν περιμένατε τέτοια προσφορά να την αφήσουν οι υπάλληλοι από μόνοι τους, κάνετε λάθος.

Δεν πειράζει, αύριο κληρώνει το τζόκερ, έχω περισσότερες πιθανότητες εκεί...

Δημοσ.

Συγχαρητήρια σε όσους το πήρανε, κι είναι αρκετοί... Από χθες κιόλας.

Αν περιμένατε τέτοια προσφορά να την αφήσουν οι υπάλληλοι από μόνοι τους, κάνετε λάθος.

......

Από που φαίνεται/αποδεικνύετε το παραπάνω? Το ξέρεις από κάπου?

Εγώ πάντως που πήρα το πρωί με το που άνοιξαν τα καταστήματα μπορώ να σου αποδείξω με ηχογραφημένες κλήσεις (ACR/android) ότι οι μισοί που πήρα τηλέφωνο δεν ήταν ενημερωμένοι  :P και άλλοι μισοί ότι ΔΕΝ υπάρχει σταλιά! Πότε πρόλαβαν και τα έδωσαν?

Και πέρα από αυτό ΓΙΑΤΙ ακόμα και τώρα μπορείς να κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία ενώ από το πρωί λένε πως δεν υπάρχει τίποτα?

Φιλικά...

Δημοσ.

Θα εχει πλακα να τους τρολλαρουμε παντως στις ...παραγγελιες κι εμεις... απο καμια 10αρια ο καθενας και με το που πεφτει ακυρο, αμεσως νεα παραγγελια :)

Για αυτο που ειπωθηκε παραπανω, ΑΝ τελικα υπηρξαν (οχι 150, εστω και... 5 λεω γω) τα εχουν φαει αμεσα εκ των εσω (οχι "χθες" και πριν καμια βδομαδα μη σου πω), οι υπαλληλοι εχουν και καποια προνομια και τα παιρνουν ακομα φθηνοτερα, οποια κι αν ειναι η τιμη, επισης πιστευω απολυτα και το οτι ΠΟΛΛΑ καταστηματα δεν ειχαν και δεν εχουν ακομα ιδεα τι παιχτηκε, και ΑΝ παιχτηκε ειναι προφανες οτι παιχτηκε μεταξυ "φιλων" (τωρα αν δεν ειχαν αλλο τροπο για να τα καβαντζωσουν -και να μην εχουν "προβληματα"- απο το να τα περασουν σε ο,τι διαφημιστικο της αλυσιδας υπαρχει για να φαινεται ως legit "προσφορα" δε ξερω). 

• Like 1
Δημοσ.

xperia z1compact ειναι το κινητο που πλησιαζει περισσοτερο στα χαρακτηριστικα του iphone5 σε θεμα εμφανισης/ποιοτητας κατασκευης/μεγεθους/χαρακτηριστικων αποδοσης. Στα 282 ευρω.

Βασικά για κάποιον που θέλει να 'ξεχωρίσει', θα πάρει blackberry Z30.

Πολύ καλό το Ζ1 compact, αλλά η καλύτερη λύση από Ελλάδα κοντά στα 300 θα έλεγα το S4 i9506 με τον Snapdragon 800.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5753&idPhone2=5542

Δημοσ.

Εμένα πάντως όταν έκανα την online παραγγελία δεν την δεχόταν σε συγκεκριμένο κατάστημα.Βάζοντας άλλο στην ίδια περιοχή το δέχτηκε κανονικά.Ήρθε και εμαιλ με επιβεβαίωση της παραγγελίας. Ειδωμεν...

Δημοσ.

Βασικά για κάποιον που θέλει να 'ξεχωρίσει', θα πάρει blackberry Z30.

Πολύ καλό το Ζ1 compact, αλλά η καλύτερη λύση από Ελλάδα κοντά στα 300 θα έλεγα το S4 i9506 με τον Snapdragon 800.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5753&idPhone2=5542

Αλλο ειναι το point μου.

Το z1c ειναι το πιο κοντινο android τηλεφωνο σε ενα iphone 5. Εχει αλουμινενιο περιβλημα εχει back cover που μοιαζει με γυαλι, εχει γωνιες, ειναι μικρο σε σχεση με τα 5ιντσα. Γενικα σε design και τροπο κατασκευης μοιαζει πολυ με iphone. Με high end specs και σε πολυ καλη τιμη (πλεον).

Τα galaxy που μου λες ειναι καλα σε χαρακτηριστικα (οχι οτι το z1c εχει να ζηλεψει κατι) αλλα κατα τ'αλλα ειναι η γνωστη αηδιαστικη και πολυφορεμενη/overvalued πλαστικουρα της samsung που παιζει να μην παρει ουτε android L.

Με λιγα λογια ο χρηστης που διαθετει εως 300 ευρω και θα 'θελε να εχει ενα iphone επειδη του αρεσει σαν σουλουπι κλπ, δεν προκειται να γυρισει να κοιταξει κανενα samsung σε αυτην την κατηγορια τιμης.

To z30 ειναι αλλη ιστορια, γιατι μιλαμε για αλλο OS που πολλοι χρηστες απλα δε το θελουν.

Δημοσ.

Εμένα πάντως όταν έκανα την online παραγγελία δεν την δεχόταν σε συγκεκριμένο κατάστημα.Βάζοντας άλλο στην ίδια περιοχή το δέχτηκε κανονικά.Ήρθε και εμαιλ με επιβεβαίωση της παραγγελίας. Ειδωμεν...

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά και τώρα αν κάνεις παραγγελία (μόλις το έκανα) την δέχεται κανονικά και έρχεται και mail επιβεβαίωσης! 100% θα πέσει άκυρο για έλλειψη αποθέματος! Το έχουμε ξαναζήσει πολλές φορές το παραπάνω, οπότε δεν αγχωνόμαστε! :P  Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το δούλεμα! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που το online σύστημά τους δέχεται ακόμα παραγγελίες!  (Στο public για παράδειγμα έχω τύχει να πάρω κάτι που ήταν σε περιορισμένο αριθμό και στο δευτερόλεπτο μετά την παραγγελία μου το είδα εξαντλημένο! Που σημαίνει πως λειτουργεί το σύστημα σωστά και έτσι πρέπει να είναι!)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως που πήρα το πρωί με το που άνοιξαν τα καταστήματα μπορώ να σου αποδείξω με ηχογραφημένες κλήσεις (ACR/android) ότι οι μισοί που πήρα τηλέφωνο δεν ήταν ενημερωμένοι :P και άλλοι μισοί ότι ΔΕΝ υπάρχει σταλιά! Πότε πρόλαβαν και τα έδωσαν?...

1. Χθες σε κοντινό μου κατάστημα, κρατήθηκαν και δόθηκαν σήμερα το πρωί 4 τεμάχια των 32gb...

2. Μη μου πεις ότι το φυλλάδιο τυπώθηκε - μοιράστηκε στα καταςτηματα σήμερα το πρωί, θα γελάσω. Είχαν όλο τον καιρό να κανονισουν για τους φίλους τους. Εν πάσι περιπτώσει, κι αυτοί πελάτες είναι.

3. Όποτε έκανα ηλεκτρονική παραγγελία από το site του Γερμανού, με παραλαβή από κατάστημα, δεν παρέλαβα τίποτε...

4. Ίσως υπάρχουν ακόμη κάπου 32αρια. Τα 16αρια ξεχάστε τα.

5. Είχα κάνει μια παραγγελία στο κατάστημα το πρωί για την κοπέλα μου. Έκανα κι ενα 32αρι για μένα μόλις τώρα από εδω. Όχι ότι τρέφω ελπίδα να παραλάβω...

Δημοσ.

Λοιπον έκανα την παραγγελία μέσω του eshop του γερμανού και έπειτα πήρα τηλέφωνο στα καταστήματα του στα εμπορικά(μόνο αυτά είναι ανοιχτά μεχρι 9 το σάββατο και απαντούσαν και τα τηλέφωνα)ότι άλλο κατάστημα στο κεντρο προσπάθησα να πάρω στις 2 ηώρα δεν μου το σήκωναν. Τέλος πάντων αυτο που μου είπαν είναι οτι η προσφορά ισχύει (θα δούμε τι θα παιχτεί μ'αυτο στο τέλος) και οτι ΔΕΝ έχει έρθει ουτε μια συσκευή στα καταστήματα τους μέχρι στιγμής. Η παραλαβή θα γίνει απο Δευτέρα άρα απο εβδομάδα. Όσοι το θέλετε κάντε μια ηλεκτρονική παραγγελία δεν χανετε τίποτα στο κάτω κάτω.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ  μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια  !!!!!!! 

Ας κλεισει το θεμα.

που ακριβώς πήρες φίλε μου και σου είπαν οτι εξαντλήθηκε ;

• Like 1
Δημοσ.

Τηλεφωνικά στα κεντρικά (πρωί πρωί) είπαν οτι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και ούτε προβλέπεται να έχουνε σύντομα.

Επιτόπου σε κεντρικότατο κατάστημα είπαν και αυτοί οτι δεν έχουν δει ούτε για δείγμα. Συγκεκριμένα ο υπάλληλος είπε "μπορεί να ήταν ένα για προσφορά και να το δώσανε για εμείς δεν ξέρουμε/έχουμε τίποτα".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...