Skierpetros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 και κάποιος άλλος που πηρε iphone 5 από την ιδια προσφορα είχε serial number που ξεκινούσε F.
spacestar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα 5s 64gb στα 489 ευρώ με σειριακό απο F. Ευχαριστω και παλι τον kwma που ανηρτησε την προσφορα 1
xetasa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Κι εγώ παρελαβα το 5c, 16 gb. Ωραιο το κινητακι για τα λεφτά του. Thanks TS!!! 2
silmarien Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Κι εγώ παρελαβα το 5c, 16 gb. Ωραιο το κινητακι για τα λεφτά του. Thanks TS!!! Πόσο το 16GB?
shamrock1404 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά.. Όποιος θέλει, στην Άνω Γλυφάδα έχω κρατήσει ένα 32gb μπλε 5c..325 ευρώ στο μαγαζί και δικό του.. 1
kwma Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Την ίδια απάντηση έλαβα κι εγώ κι όταν τους προέτρεψα να αποσύρουν τη διαφήμιση και το προϊόν από το site, το κατάστημα της Παιανίας μου απάντησε με email :"ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ"..Απίστευτοι.. Έχω και το email... Βουρ καταγγελία Σε συνεχεια του διαλόγου και έπειτα από την απειλή καταγγελίας, μου απέστειλαν το εξής :ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ με κεφαλαία, όπως το προηγούμενο.. για όποιον δεν πιστεύει, μπορώ να προωθήσως όλο το νήμα της συνομιλίας! "Τότε, βγάλτε το από το site κι από το φυλλάδιο προσφορών" ήταν το email που έλαβα την πρώτη απάντηση και "Αυτήν την απάντηση θα την προωθήσω στον δικηγόρο μου, όταν θα φάτε την καταγγελία για ψευδή διαφήμιση.." ήταν το μήνυμα που μου "ευχήθηκαν "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ " Συνεχίζεται ο τραγελαφος.. Ενημερώνω το κατάστημα Παιανίας ότι έχω προωθήσει το θέμα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου απάντησαν (πάντα με κεφαλαία γράμματα) :"KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ".. Εγώ πραγματικά ασχολούμαι, γιατί έχω μια δωροεπιταγη και πρεπει να ψωνίσω από αυτούς.. Διαφορετικά,η συγκεκριμένη αλυσίδα με αφήνει παγερά αδιάφορο! Όσοι ψαχνόμαστε, ξέρουμε ότι οι τιμές και η εξυπηρέτηση (έλα παρτο από το μαγαζί) είναι στο ναδίρ.. Μπορείς να μου στείλεις το απαντητικό email του Γερμανου ,με την τιμή αυτή; Εγώ το έχω με 349.. Ή κάποιος άλλος.. Το θέλω για να πιεσω τη κατάσταση! Όχι.. Απλά, θέλω να τους δείξω πως ενώ δεν υπήρχε, έκαναν και μείωση στην τιμή.. Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει τρόπος να ανακαλέσεις link που δεν είναι ενεργό πλέον.. Κάτι σαν ιστορικό με τα τότε δεδομένα.. Εμένα μου πουλάνε παραμύθι ότι μέχρι χθες ήταν η προσφορά και δεν υπάρχει καμία αντιπρόταση .. Έχω πρόταση για 5c στα 325..Να το τσακωσω ? μου είπαν ότι λόγω της κατάστασης που αντιμετώπισα...Να διαλέξω ανάμεσα σ'ενα 5αρι ή ένα 5c στα 32gb έκαστο στα 325€..Τι λέτε? ποιο από τα 2??Διαφορά μονο στο lte 4g ,στη μπαταρία ελαχιστη και στη μπροστινή καμερα..αλλά το απλό είναι πιο στιβαρή κατασκευή... Κι εγώ, διάλεξα τελικά το 5c σε μπλε.. Αντε να δούμε.. Ακόμα, έχω ενδοιασμούς! Τόσο ξεφτίλα είναι το c?Μήπως, μη πάω να παραλάβω ? Το είδα από κοντά..Πολύ καλή κατασκευή, αλλά τα 325 €, φαντάζουν πολλά.. Εχεις δίκιο.. Το παράκανα.. Έχω ψάξει σχεδόν όλα τα reviews.. Αλλά,ίσως , διστάζως να κάνω το βήμα απο Android σε ios.. Το πολύ πολύ, να δώσω στοιχεία καταστήματος σε κάποιο φίλο και να πάει να παραλάβει.. Παιδιά.. Όποιος θέλει, στην Άνω Γλυφάδα έχω κρατήσει ένα 32gb μπλε 5c..325 ευρώ στο μαγαζί και δικό του.. Τελικά τόση φασαρία για το τίποτε; 9
shamrock1404 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Όντως.. Αλλά, αυτές τις ημέρες τεσταρα ένα 5αρι iPhone και απλά αποφάσισα ότι το Android μου πάει καλύτερα..
doctoprojector Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αν μετανοιωσε κάποιος και δεν το θέλει το τηλ. Μπορεί να μου στείλει μηνυμα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά τόση φασαρία για το τίποτε; heh , τα quote που εκανες περιγραφουν γλαφυρα κι ευστοχα μια πραγματικοτητα... 2
Belial Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ και δημόσια τον shamrock1404 παρέλαβα το iphone 5c 32gb. Νάσαι καλά συμφορουμίτη. Παιδιά.. Όποιος θέλει, στην Άνω Γλυφάδα έχω κρατήσει ένα 32gb μπλε 5c..325 ευρώ στο μαγαζί και δικό του.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις