ougxar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ειναι πολλοι οι παραγοντες για να θεωρηθει προσφορα,επισης Manufacturer refurbished : Seller Notes: “An item that has been professionally restored to working order by a Carrier-approved vendor. This means the product has been inspected, cleaned, and repaired to meet manufacturer specifications and is in excellent condition. This item will not be in the original packaging.” The device is 100% functional and in overall good condition. Device might show signs of wear like scratches and scuffs.
mirotis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Φυσικά και αυτό καθώς επίσης και η εγγύηση που δύσκολα να έχει.
Tasosp22 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Περιμενει να παραλαβει κανενας αλλος παιδια?Μου κανανε την αντιπροταση την περασμενη πεμπτη και ακομα να ερθει στο καταστημα της περιοχης μου.
captaintzim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μια απο τα ίδια και γω... Τους έστειλα μια επιστολή σήμερα για να με ενημερώσουν... Ααα εκτός από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, μπορείτε να στείλετε καταγγελία και στον ΟΤΕ, θυγατρική του οποίου είναι η Γερμανός... Εχουν και τα εσωκομματικά τους... Αυτό ίσως να τους προβληματίσει περισσότερο...
kwma Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Περιμενει να παραλαβει κανενας αλλος παιδια?Μου κανανε την αντιπροταση την περασμενη πεμπτη και ακομα να ερθει στο καταστημα της περιοχης μου. Περιμένω κι εγώ. Με πήραν και μένα την Πέμπτη 13/11 και μου είπαν για παραλαβή από το κατάστημα σε 10 ημέρες περίπου. Κοντεύουν!
Tasosp22 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Τους εχω παρει τηλ στο καταστημα και στα κεντρικα και μου λενε το γνωστο θα ειδοποιηθεις οταν φτασει στο καταστημα .Αυτα απο την πολυ καλη τους ενημερωση.
spacestar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 κι εγώ δεν έχω παραλάβει το 5s που μου υποσχέθηκαν την προηγούμενη Τετάρτη. κάτι πήρε το αυτί μου για νέο στοκ στις 26 Νοεμβρίου, αλλά αν δεν το δω μπροστά μου, δεν το πιστεύω. Έστειλα ένα email και ζήτησα, αν δεν υπάρχει στοκ 5s, να μου στείλουν iphone 6 σε προνομιακή τιμή, αλλά έφαγα πόρτα Μου επιβεβαίωσαν όμως και εγγράφως ότι το 5s θα παραδοθεί εγκαίρως στα 489 Ευρώ. Αν τώρα θεωρείται "εγκαίρως" ένας μήνας από την παραγγελία είναι άλλο θέμα. Μάλλον εννοούσαν "εν καιρώ"
georgepant Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 κι εγώ δεν έχω παραλάβει το 5s που μου υποσχέθηκαν . περιμενουν να πεσουν και αλλο οι τιμές. οταν φτασει 389 θα το παρουμε 489 εμεις. 1
xetasa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Κι εδώ μία από τα ίδια! Τους έστειλα 2η φορά e-mail και μου απάντησαν (πάλι καλά απαντούν τουλάχιστον) μετά από 1 ημέρα ότι θα το έχω αρχές της επόμενης εβδομάδας. Τους απάντησα ότι αν το είχα παραγγείλει από Κίνα θα ερχόταν μάλλον γρηγορότερα... Δεν ξέρω αλλά μου θυμίζει η κατάσταση κάτι προσφορές για iphone6 τύπου superdeals.gr με τη διαφορά όμως ότι εκεί σε ενημερώνει εξαρχής ότι θα παραλάβεις σε 20 εργάσιμες ημέρες (σε 1 μήνα δηλαδή), ενώ βεβαίως το προπληρώνεις κιόλας!!!.
paylidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Περιμενει να παραλαβει κανενας αλλος παιδια?Μου κανανε την αντιπροταση την περασμενη πεμπτη και ακομα να ερθει στο καταστημα της περιοχης μου. Εμένα δε με έχουν πάρει καν!!
spacestar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εμένα δε με έχουν πάρει καν!! στείλε email τουλάχιστον ελπίζω να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και όχι τίποτα refurbished που πουλάνε από δω κι από κεί
c0nfr0ntier Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 τουλάχιστον ελπίζω να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και όχι τίποτα refurbished που πουλάνε από δω κι από κεί Apple iPhone 5c 16GB (Refurbished) €319 https://www.groupon.gr/deals/special-deal/gg-tab2-fone-8/49986988
spacestar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 τουλάχιστον ελπίζω να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και όχι τίποτα refurbished που πουλάνε από δω κι από κεί Apple iPhone 5c 16GB (Refurbished) €319 https://www.groupon.gr/deals/special-deal/gg-tab2-fone-8/49986988 άμα στο λένε ότι είναι refurbished ΟΚ κανένα πρόβλημα, το αγοράζεις εν γνώσει σου. Εγώ έχω δει περιπτώσεις από φίλους που τους τα πούλησαν (όχι από το Γερμανό) για καινούρια-σφραγισμένα και ήταν refurbished
ea6gka Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 άμα στο λένε ότι είναι refurbished ΟΚ κανένα πρόβλημα, το αγοράζεις εν γνώσει σου. Εγώ έχω δει περιπτώσεις από φίλους που τους τα πούλησαν (όχι από το Γερμανό) για καινούρια-σφραγισμένα και ήταν refurbished και πως το καταλαβαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις