Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο φίλος είπε ότι ξενέρωσε που από την ποιότητα του 4s πήγε στο πλαστικό g2.

Αυτα παθαινεις οταν κανεις πολλα πραγματα μαζι. Συγγνωμη για την παρεξήγηση.

• Like 1
  • Απαντ. 538
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο φίλος είπε ότι ξενέρωσε που από την ποιότητα του 4s πήγε στο πλαστικό g2.

με πιάνεις αγόρι μουυυυ! εδώ ακόμα γλυκοκοιταω 4ς 32αρι 64αρι να το πάρω και να μην ξαναλλαξω ποτέ..
Δημοσ.

με πιάνεις αγόρι μουυυυ! εδώ ακόμα γλυκοκοιταω 4ς 32αρι 64αρι να το πάρω και να μην ξαναλλαξω ποτέ..

αν το κρατησεις εστω μια εβδομαδα θα σε κερναω καφε ενα μηνα  :P

• Like 1
Δημοσ.

Koίταξε, σαν τιμή για iphone είναι πολύ καλή. Αλλά iphone δεν παίρνεις για να έχεις πλαστικό κινητό. Γιατί αν το δεις σαν κινητό σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν καλύτερα :)

Συνήθως όμως το έχεις σε πλαστική θήκη για να μην γρατζουνιστεί, οπότε το ίδιο πράγμα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα πριν από λίγο το 5c 32 gb white.

Είχα κάνει γραπτό αίτημα για απάντηση από το ηλεκτρονικό κατάστημα στις 7/11, το απόγευμα με πήραν τηλέφωνο, και συμφώνησα στην αντιπροσφορά τους.

11/11 πήρα το κατάστημα που δεν είχε κάποια ενημέρωση και καπάκι ξαναπήρα τηλέφωνο στο ηλεκτρονικό του Γερμανού, που μου επιβεβαίωσαν τα της παραγγελίας μου και ότι το κατάστημα θα ενημερωθεί την προηγούμενη που θα παραλάβω.

Χθές με πήρε το κατάστημα και σήμερα παρέλαβα.

• Like 3
Δημοσ.

Kανανε την ιδια αντιπροσφορα και σε μενα για το 5c στα 299, φυσικα αρνηθηκα επειδη αισθητικα ειναι στο επιπεδο των αηδιαστικων samsung, ισως λιγο πιο ανεκτο. Κι επειδη δεχτηκα να ξυλωθω με τα 1000 ζορια για το 5, δεν θα μου αλλαζαν γνωμη για να παω σε κατι χειροτερο ειτε αισθητικα ειτε σε χαρακτηριστικα. Αν νομιζαν οτι εχουν τη γκομενα στο κρεβατι ξελογιασμενη και την κανουν οτι γουσταρουν, λογαριαζουν λαθος, σε οτι αφορα εμενα τουλαχιστον. Με καταγγελιες κλπ δεν θα ασχοληθω για διαφορους λογους, αλλα τοσο για εμενα οσο και για την οικογενεια , επεσε απαγορευτικο εισοδου σε καταστημα τους.

Οπως και να 'χει ξεστοκαραν πολυ πραμα οι μαγκες τελικα, ειδικα απο τα απατα τα 5c.

Δημοσ.

Τυχαια το καναν..οχι οτι ειχαν τα 5c για ξεστοκαρισμα και τα πλασαραν πλαγιως..

Γι αυτό έγινε η όλη ιστορία από την αρχή. Κρίμα για όσους την πάτησαν και νόμισαν ότι αγοράζουν κάτι ως προσφορά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...