MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Mια απτα ιδια, οποιος προλαβε προλαβε η προσφορα ηταν εξαιρετικη.
KiriosD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Χτες βράδυ άκουσα ένα ντελιβερά να μαλώνει με το αφεντικό του, περί samsung - apple , s4-5 το ντελιβερι i5 το αφεντικο.-Η κόρη μου μου είπε πως θέλει iphone 6 και της λεω πως αν θέλει να πάρει θα πάρει samsung και όχι iphone είπε το ντελιβερι, στη συνέχεια έδειξε κατι φωνητικες εντολες μου μολις ειχε ανακαλυψει στο αφεντικο προβλήματα που έχει ο κόσμος... all in all είναι καλή τιμή για όποιον το σκεφτόταν.
hackertom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 πως μπορούμε να μάθουμε με τι iOS έρχονται;
Skierpetros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 έριξα παραγγελία για το 32 το Άσπρο άντε να δούμε
Johnpaok Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά είναι κράχτης!! Περνώ από τις 7 το πρωί και μου λένε υπάρχει σε διαφορά κατάστημα τα πήρα όλα και ούτε ένα το είχε!! Θα υποβάλω καταγγελία οποίος θέλει ας μου πει να κάνουμε όλοι μαζί!!
klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Και απο κεντρικά άκυρο για διαθεσιμότητα. RIP.
Pa0ki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους κράχτες ο Γερμανός Μάλλον οι ελάχιστες συσκευές που είχαν θα κατέληξαν σε φίλους και γνωστούς Πολύ καλή τιμή πάντως, αν και παλιό το μοντέλο
giorginho Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 πέρασα από κατάστημα να ρωτήσω και μου είπαν δεν έχουν ούτε για δειγμα ούτε είχαν όταν βγήκε το φυλλάδιο Έβαλα παραγγελία τώρα και με πήραν να μου πουν ότι δεν υπάρχουν άλλα στο stock! Mια απτα ιδια, οποιος προλαβε προλαβε η προσφορα ηταν εξαιρετικη. ΑΝ "προλαβε" καποιος, γιατι αν ισχυει οτι δεν υπαρχει ουτε για δειγμα (σε ηλεκτρονικες παραγγελιες εννοω, γιατι καταστημα και να εχει στοκ σε συσκευες "500αρικου" κομματακι δυσκολο για τους συγκεκριμενους) δε νομιζω και να υπηρξε ποτέ... τα εχει ξανακανει ο Γερμανος. Τεσπα, my 2 cents φαν δεν ειμαι κανενος, δεν ειχα και δε νομιζω να εχω ποτε iphoni αλλά το 5αρι το θεωρω ακομα και σημερα το πιο ωραιο απο οσα βγηκαν (της Μηλου εννοω, οχι γενικα). Αν ειχε 299 πριν 2 χρονια ισως με προκαλουσε λιγο να το παρω. Μεχρι στιγμης σε "cash" πανω απο 200€ δεν εχω ξοδεψει για συσκευη. Και απο κεντρικά άκυρο για διαθεσιμότητα. RIP. Παιδιά είναι κράχτης!! Περνώ από τις 7 το πρωί και μου λένε υπάρχει σε διαφορά κατάστημα τα πήρα όλα και ούτε ένα το είχε!! Θα υποβάλω καταγγελία οποίος θέλει ας μου πει να κάνουμε όλοι μαζί!!
johninio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 παιδια πηρα τηλεφωνο τωρα σε καταστημα και μεχρι και ο υπαλληλος γελουσε (σαν να μου ελεγε το ξερω ρε φιλαρακι δικιο εχεις) Να ρωτγσω κατι αν ριξω παραγγελια μεσω ιντερνετ και με παρουν οτι δεν υπαρχει δεν ειναι παρανομο;; και τους πω οτι θα περιμενω μεχρι να φερουν ξανα;;
johninio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 ενας υπαλληλος μου ειπε οτι ηταν 150 κομματια για ολη την ελλαδα
saxos55 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Το έχει ξανακάνει και θα το ξανακάνει αν δεν πέσουν μαζικές καταγγελίες (όχι στα φόρουμ, στο 1520). 2
Skierpetros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Στο Ηράκλειο Κρήτης δεν έχει πουθενά κανένα. Μάλιστα σε ένα κατάστημα μου είπαν ότι δεν έχει διαθέσιμα επειδή η Apple κάνει promotion τα 6 και τους έχει πει να μην πουλάνε παλιά... Για ποσό μ@λ@κές μας περνάνε??? 1
hasiotis_john Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Τρελό διαφημιστικό τρολάρισμα από τον γερμανό ... Χρειάζετε κάμποσες καταγγελίες όμως, να φάνε το πρόστιμό τους για να ηρεμήσουν!
Skierpetros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Από δεύτερα 1520 όλοι να πέσει γέρο πρόστιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις