Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο μάπα είναι τα c?Εγω android έχω ..από iPhone δεν κατέχω!αλλα αυτό το φόρουμ θα μας καταστρέψει..έδωσα το tab 3 Samsung,για να πάρω TOSHIBA 8" τότε που έσκασε η προσφορά στο you..τώρα,προσπάθησα να χτυπήσω iPhone..κατα τα αλλα το παίζω υπέρμαχος του android ! Οι προσφορές ,όμως με τραβάνε σαν τη μύγα στο &€&@@

• Απαντ. 538
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος οτι έκανες παράθεση το σωστό post;

νομιζω ναι για ποιο λογο? δεν ειναι παρακαλια οταν τους γραφεις στην επικοινωνια στο σαιτ τους οτι ενω παραγγηλες το iphone 5 s στα 299 κ σου επιβαιβεωσαν την παραγγελια μετα δεν επικοινωνησαν μαζι σου κ σκεφτεσαι καταγγελια

Δημοσ.

5s 64gb χρυσο στα 489 στην θεσσαλονικη,οποιος το θελει να μου πει να το παραλαβει αυτος,αλλιως οταν με παρουν τηλ θα ακυρωσω την παραγγελια

Δημοσ.

έστειλα κι εγώ χθες email παραπόνου και με πήραν σήμερα και μου πρότειναν 5c πράσινο και κίτρινο στα 299 (16gb), καθώς και 5s white/silver ή gold 64gb στα 489. τους είπα να στείλουν ένα 5s λευκό. είναι ακριβό , αλλά θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή τιμή, όταν το 16άρι κάνει τα ίδια λεφτά στα "σκρουτζομάγαζα". 

κι έχω ακούσει 2 περιπτώσεις από φίλους που αγόρασαν iphone 5s από τέτοια καταστήματα. Στον έναν βρέθηκε ότι ήταν κλεμμένο και στον άλλον έτυχε να ανοίξει σφραγισμένη συσκευασία και να είναι γρατζουνισμένο το κινητό. 

Δημοσ.

http://www.phonearena.com/phones/compare/Apple-iPhone-5c,Apple-iPhone-5/phones/7983,7378

οχι!

αν καιγεσαι για κινητο και σου αρεσει να κυκλοφορεις με πρασινοκιτρινο, παρτο.

Μου κάνει εντύπωση αυτή η σύγκριση http://www.phonearena.com/phones/compare/Apple-iPhone-5s,Apple-iPhone-6/phones/7710%2C8346

Δημοσ.

Εμένα μου πουλάνε παραμύθι ότι μέχρι χθες ήταν η προσφορά και δεν υπάρχει καμία αντιπρόταση ..

Από το κατάστημα στο είπαν ή από την εξυπηρέτηση πελατών;

Έχω πρόταση για 5c στα 325..Να το τσακωσω ?

Από το κατάστημα η πρόταση ή από την εξυπηρέτηση πελατών;

Από τι τηλέφωνο σε πήραν; 

Ρωτάω γιατί σήμερα είχα 5-6 κλήσεις με απόκρυψη, που απορρίπτονταν αμέσως από το κινητό μου. Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο!

Πάντως εμένα με έχουν στη "black list". Νέκρα, καμία ειδοποίηση

έστειλα κι εγώ χθες email παραπόνου και με πήραν σήμερα και μου πρότειναν 5c πράσινο και κίτρινο στα 299 (16gb), καθώς και 5s white/silver ή gold 64gb στα 489. τους είπα να στείλουν ένα 5s λευκό. είναι ακριβό , αλλά θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή τιμή, όταν το 16άρι κάνει τα ίδια λεφτά στα "σκρουτζομάγαζα". 

κι έχω ακούσει 2 περιπτώσεις από φίλους που αγόρασαν iphone 5s από τέτοια καταστήματα. Στον έναν βρέθηκε ότι ήταν κλεμμένο και στον άλλον έτυχε να ανοίξει σφραγισμένη συσκευασία και να είναι γρατζουνισμένο το κινητό. 

Καλορίζικο!

Από το κατάστημα παραλαβής σε πήραν ή από την εξυπηρέτηση πελατών και από τι τηλέφωνο (με απόκρυψη ή όχι);

Δημοσ.

Ευχαριστω. Με πηραν απο αποκρυψη. Οποιος ενδιαφερεται για αντιπροσφορα ας στειλει ενα μειλ κ ας δωσει και το κινητο του.

Εγω παραπονεθηκα για την ελλειψη στοκ και την απαραδεκτη εξυπηρετηση πελατων, αλλα με ευγενικο τροπο, δεν τους εβρισα

• Like 1
Δημοσ.

Παρομοιως..Απόκρυψη ...Μου προσφερουν ,ύστερα απο πιεση, κι ενα 5 απλό 32gb στα 325!!Πως βρέθηκε,μη ρωτάτε...Να πάρω αυτό??

Εχω wind και κάποιος φιλος ανέφερε οτι δεν θα  υποστηρίζει 4g...

Δημοσ.

Έχω πρόταση για 5c στα 325..Να το τσακωσω ?

Εγώ να το πάρω ?32gb?Αξίζει ?Σε συγκρίση με το 5απλό ?

Παρομοιως..Απόκρυψη ...Μου προσφερουν ,ύστερα απο πιεση, κι ενα 5 απλό 32gb στα 325!!Πως βρέθηκε,μη ρωτάτε...Να πάρω αυτό??

Εχω wind και κάποιος φιλος ανέφερε οτι δεν θα  υποστηρίζει 4g...

Τελικά για το 5 σκέτο ή το 5c πρόκειται;

Το 5c υποστηρίζει 4g, και το 5. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=5690

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...