Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που αγνοειτε μερικοι (και καποιοι αλλοι κανετε πως δεν το γνωριζετε) ειναι πως οταν βγαινει μια πραγματικα καλη προσφορα το στοκ απορροφειται αμεσως απο τα ατομα που δουλευουν στο εκαστοτε καταστημα (ειτε για τους ιδιους ειτε για φιλους). Δουλευα καποτε σε τετοια αλυσιδα, εχω ξαδερφια που δουλευουν σε τετοιες αλυσιδες, αυτο γινεται παντα. Καποτε ειχα αναφερει πως πρεπει να απαγορευτει στα ατομα που δουλευουν σε τετοιες αλυσιδες να αγοραζουν προιοντα σε τετοιες προσφορες (κατι σαν το οτι εξαιρουντε οσοι δουλευουν σε μια εταιρια απο διαγωνισμους που κανει αυτη η εταιρεια) και καποιοι πηγανε να με φανε.

Απο εκει και περα ριξτε καταγγελιες μπας και καποια μερα σταματησει αυτο.

• Like 3
Δημοσ.

παντως θυμαμαι το πρωι της προηγουμενης δευτερας παιρνω 9.01 στα κεντρικα και μου λενε εχει κομματια σε ενα καταστημα θεσ/νικη, 9.03 παιρνω στο καταστημα και λεω κρατησε μου ενα, μου απαντα η υπαλληλος οτι δεν υπαρχει εξαντληθηκε προ λεπτων, τις λεω ποιων λεπτων, μολις ανοιξατε...."λυπαμαι κυριε εχει εξανληθει". Δλδ δε παιζει σε 3 λεπτα να μπηκε καποιος και να το πηρε, εκτος και αν το ηξερε απο πριν. 

Δημοσ.

Εστειλα μειλ το πρωι,με ερωτηση παραλαβη και αντιπροταση.σε ενα λεπτο με πηραν τηλεφωνο.μου προτειναν το 5c 16 στα 299,τους ειπα αν εχουν μεγαλυτερο και μου ειπαν για ασπρο η μπλε 5c νομιζω στα 329(δνε θυμαμαι καλα) και για ασημι η χρυσο 5s 64gb στα 489.Επειδη δεν θα το παρω τελικα,αν δεν τοα παρει ενας φιλος μου θα σας πω αν το θελει καποιος απο εδω(θεσσαλονικη).(το 5s 64 χρυσο)

Δημοσ.

Oυτε εγω ελαβα καποια αλλη ενημερωση-αντιπροσφορα μεχρι στιγμης, περαν απο εκεινη την τηλεφωνικη ακυρωση λογω ελλειψης στοκ.

Προς το παρον ευχαριστουμε εμεις εσενα για το χρησιμο και γεματο ουσια ποστ σου.

Κι όμως παίζει να είναι το μόνο χρήσιμο και γεμάτο ουσία ποστ αλλά το μήλο τυφλώνει. 

Όπως και να έχει κυνηγήστε τους γιατί κοροϊδεύουν.

Δημοσ.

Κι όμως παίζει να είναι το μόνο χρήσιμο και γεμάτο ουσία ποστ αλλά το μήλο τυφλώνει.

Γιαυτο και σε ευχαριστουμε, επειδη εκανες το μονο χρησιμο ποστ εδω και 27 σελιδες.

Για τυφλες ας μην μιλανε ατομα που εχουν δηλωσει απο μονοι τους οτι ειναι haters της apple.

• Like 2
Δημοσ.

Έγινε αντιπροσφορά με 5c και σε άλλους?? Προσωπικά το ψάχνω για την γυναίκα μου οπότε αν προταθεί σε κάποιον και δεν το θέλει κάντε μια ενημέρωση 

Δημοσ.

μόλις έριξα καταγγελία.. κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου 10 ημέρες τώρα, έλεος..

ΥΓ: ευχαριστώ θερμά τον 

saxos55

για τον οδηγό καταγγελίας που έφτιαξε

στο σαιτ τους πας εκει που λεει για επικοινωνια μαζι τους κ τους στελνεις εαν εχουν αποθεμα θα σε παρουν να σου κανουν αντιπροσφορα

• Like 1
Δημοσ.

στο σαιτ τους πας εκει που λεει για επικοινωνια μαζι τους κ τους στελνεις εαν εχουν αποθεμα θα σε παρουν να σου κανουν αντιπροσφορα

δεν θα τους παρακαλεσω κιολας για να τους δωσω τα ωραια μου λεφτα..αν θελουν, ας καλεσουν ..και πολυ χρονο εχασα μαζι τους.

Δημοσ.

δεν θα τους παρακαλεσω κιολας για να τους δωσω τα ωραια μου λεφτα..αν θελουν, ας καλεσουν ..και πολυ χρονο εχασα μαζι τους.

Κι εγώ έτσι σκέφτομαι..
  • Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ έτσι σκέφτομαι..

δεν τους παρακαλας τους απειλείς βασικα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...